Kilka słów o kanale RockAlone2k

Polecam ten filmik, mądry koleś i powiedział cała prawde o Rocku:)

[media=]

:)

a kto to jest rock? a kto to ten Pan?

wybacz, ale z Youtuberow ogladam tylko krytyka i beczke.

Kolejna osoba, która chce zyskać sławę(widzów) kosztem kogoś popularnego...

Kolejna osoba, która chce zyskać sławę(widzów) kosztem kogoś popularnego...

Ty widziałeś ten film w ogóle? Wszystko to, co on powiedział to prawda. Więc nie wiem co się spinasz, przynajmniej ktoś prawdę powiedział.

Nie jestem jakimś yt'uberem ( o ile tak można to nazwać ) ale, oceniając to obiektywnie można zauważyć dość ciekawe sytuacje mające miejsce miedzy innymi w komentarzach. :) Z jakim przejęciem i poświeceniem ludzie przystępują do czegoś w stylu obozów, żądnych przelewać krew za ludzi którzy najprawdopodobniej mają to w d*pie i robią swoje :P

Pozwolę sobie wyrazić teraz moją bardzo subiektywną ocenę. Że te k**wa śmieszne człeki nie mają co robić, a osoby nawet dość "inteligietkię" posiadają syndrom mędrca usiłując tłumaczyć swoje racje dla totalnych debili. Zawsze mnie to śmieszy. :)

. Że te k**wa śmieszne człeki nie mają co robić, a osoby nawet dość "inteligietkię" posiadają syndrom mędrca usiłując tłumaczyć swoje racje dla totalnych debili. Zawsze mnie to śmieszy.

Ja mam nieco inne zdanie. Taki Rock z 150k+ widzów zarabia taką kasiorkę, że nie dośc że nic innego nie robi (nie ma innej pracy) to jeszcze żyje na bardzo wysokim poziomie. Jeszcze dodać do tego, że koles nawala nawet po 5 filmów dziennie, to troche tego jest. Ten sam koleś co zrobił ten film, w poprzednim opisał zarobki YouTuberów, co Rock (w tym swoim ciągnącym stylu) potwierdził

I co, że zarabia dużo z filmów? Masz jakiś kompleks, bo ktoś żyje lepiej niż Ty? Typowe myślenie "polaczków" - ktoś jest zły bo ma kasę/jest lepszy od Ciebie. Pozdrawiam

@down

PIONA! Dobrze prawi, polać mu.

Ja mam nieco inne zdanie. Taki Rock z 150k+ widzów zarabia taką kasiorkę, że nie dośc że nic innego nie robi (nie ma innej pracy) to jeszcze żyje na bardzo wysokim poziomie. Jeszcze dodać do tego, że koles nawala nawet po 5 filmów dziennie, to troche tego jest. Ten sam koleś co zrobił ten film, w poprzednim opisał zarobki YouTuberów, co Rock (w tym swoim ciągnącym stylu) potwierdził

Zalosne jest to ze masz z tym problem ze facet znalalzl sposob na zarobek ... moze heyt na all ktorzy nie wiem zarabiaja z gier ( proefsjnlanych graczy) czy projektuja w domu , pracuja przez internet przeciez wedlug ciebei to nie normalne ... zal ci dupe sciska to sam zrob taki kanal ... nikt ci nie zabrania i zyj sobie z tego .. no ale oczywscie najlepiej pojechac kogos bo on ma lepiej i cos potrafil zrobic a ja jeste failem i tego nie potrafie wiec uznam to za karygodne?

Cytat gdzie napisałem, że tego nie pochwalam. Wręcz przeciwnie, dla mnie gostek jest z tym dobry, miał pomysł na siebie, i trzepie potężną kasiorę, tu chodzi o sposób w jaki się tego dorobił, i o to, że jest sk***ielem w życiu, ale że umie zarabiać kaskę to nie zaprzeczam. Więc ogarnijcie ten hejt, albo chociaż czytajcie ze zrozumieniem.

Wolny wieczór mam powypowiadać się nie zaszkodzi. :) Rock jak i inni yt'uberzy to co robią jest to po prostu pomysł na życie zarabianie czysty biznes. A motorem napędowym tego biznesu są między innymi ludki hetujące się w komentarzach zwiększając tym liczbę wyświetleń itp :)

Tak Btw nie zróbcie z tego tematu syfu z kolejnymi niezbyt kulturalnymi wymianami poglądów.

Cytat gdzie napisałem, że tego nie pochwalam. Wręcz przeciwnie, dla mnie gostek jest z tym dobry, miał pomysł na siebie, i trzepie potężną kasiorę, tu chodzi o sposób w jaki się tego dorobił, i o to, że jest sk***ielem w życiu, ale że umie zarabiać kaskę to nie zaprzeczam. Więc ogarnijcie ten hejt, albo chociaż czytajcie ze zrozumieniem.

Pytanie znasz go osobiscie? watpie wiec why wypowiadasz sie na temat o ktorym pojecia nie masz? To ja moze napisze ze hmm guru / administartor tego portalu a nwet TY Spooq tez jest skurw... bo tak grupa polaczkow pisze? ...

Ps. kase dostaje za "prace" jaka robi a to czy jest w zyciu osobistym taki czy siaki kogo obchodzi? Twojego szefa czy w szkole obchodzi co robisz po godzinach ( dostajesz uwagi czy nagany za to ze o 19 piles piwo? )? nie wiec w czym problem? to nie jest osoba publiczna zeby obchodzilo cie jego zycie osobiste:)

a kto to jest rock? a kto to ten Pan?wybacz, ale z Youtuberow ogladam tylko krytyka i beczke.

jak serio to napisałeś to jestem strasznie zdziwiony przecież Redaktor gier powinien przynajmniej odrobinę coś wiedzieć o Rock'u :X

Może od razu złożyć wniosek do Ministerstwa Edukacji że filmy o Rocku powinny być przerabiane przez uczniów na lekcjach.

Jeszcze raz zgadzam się z T4lr. To jest jego prywatne życie i jaki on jest to już inna sprawa. Pracę też wykonuje więc za to pieniądze dostaje, a to że ma akurat taką a nie inną to jego problem. Ja po za tym lubię oglądać filmiki Rocka, bo ma naprawdę ciekawe i nie muszę wcale wiedzieć jaki jest po za kamerą.

wstyd i hańba !!!

o czym wy mowicie obrazuje sie w tym "komiksie"

http://www.shitstorm...obrazek.php?860

Wiadomo. Klocuch najlepszy

k**wa mać ! Ludzie jakie wy macie kompleksy , tak wam dupsko ściska że ktoś połączył prace z pasją ? Pozatym wypowiadał się on na ten temat mówił że ma firme która tworzy jakieś tam filmy mniejsze lub wieksze i pracuje on w domu.A filmy z yt to także jego praca co wy k**wa macie do tego? A no tak ! Myślenie polaków ktoś ma lepiej to trza mu to k**wa odbić ! Jak zrobicie lepiej to wtedy sie wypowiadajcie.

P.S : A tak propo ten koleś gada że rock wbijał w swoje tagi nicki sławnych osób - facepalm.On komentuje sławne osoby że sobie nabić popularność na właśnie znanych osobach.Można przyznać gościowi że też umie cwaniaczyć.

A tak pozatym jaki sens miało wogule umieszczenie tego filmu tutaj ?

Ciekawe ile Klocuch zarabia.

trochę, to nie ''fer'',ale robi kawał profesjonalnej i wymagającej roboty z inteligentną mieszanką,a więc mam, to już gdzieś jak, kto osiągnął i co zrobił, to nic nie zmieni w fakcie,że jest dobry w tej dziedzinie i przyciąga fale widzów,można mu wybaczyć parę trików,ale osiągnął, by sukces bez tego frajerstwa.Ja nie przepadam aż tak bardzo za, nim oglądam tylko to, co mnie interesuje i jestem zadowolony,a jak robi przy tym w trzy pieluchy widzów, to mi zupełnie obojętne aczkolwiek co prawda to prawda :D (Klocuch12 to burak nie prosił jeszcze o partnerstwo)