(Klocuch12 to burak nie prosił jeszcze o partnerstwo)
Bo Klocuch sie nie sprzedał
(Klocuch12 to burak nie prosił jeszcze o partnerstwo)
Bo Klocuch sie nie sprzedał
Spooqu nawet nie wiesz na jakiej zasadzie dziala partnerstwo w twitchu czy yt ( jakie sa wymagania - tego nie dostaje sie od tak , dlatego taki klocuch nie ma bo nie spelnia wymagan a nie ze sie nie sprzedal...) zey dostac partnerstwo trzeba naprawde wypracowac sobie "marke" a nie umiescic pare filmikow i juz... wiec nastepnym razem zanim zaczniesz pierd.... dowiedz sie chociaz podstaw tego o czym piszesz... To tak jakbym ci powiedzial masz tu kase za granie w gry ktore grasz a ty zrezygnujesz? Az tak ci zal sciska ze ktos potrafi zarobic na tym co lubi ? Myslac jak ty to trzeba zamknac wszystkie strony typu YT czy Twicth bo w koncu ludzie zarabiaja !! jak mozna zarabiac za pixele ! jak mozna sie sprzedac za partenrstwo !! na kolana i do czestochowy odpokutowac !! rodzi sie nam drugi natanek?
Spooqu nawet nie wiesz na jakiej zasadzie dziala partnerstwo w twitchu czy yt ( jakie sa wymagania - tego nie dostaje sie od tak , dlatego taki klocuch nie ma bo nie spelnia wymagan a nie ze sie nie sprzedal...) zey dostac partnerstwo trzeba naprawde wypracowac sobie "marke" a nie umiescic pare filmikow i juz... wiec nastepnym razem zanim zaczniesz pierd.... dowiedz sie chociaz podstaw tego o czym piszesz... To tak jakbym ci powiedzial masz tu kase za granie w gry ktore grasz a ty zrezygnujesz? Az tak ci zal sciska ze ktos potrafi zarobic na tym co lubi ? Myslac jak ty to trzeba zamknac wszystkie strony typu YT czy Twicth bo w koncu ludzie zarabiaja !! jak mozna zarabiac za pixele ! jak mozna sie sprzedac za partenrstwo !! na kolana i do czestochowy odpokutowac !! rodzi sie nam drugi natanek?
Ty jesteś jakiś popierdolony? wez sie ogarnij i sie odpier**l dzieciaku bo wjeżdżasz na mnie właściwie ch*j wi za co, juz w 3 postach mnie zjechałeś, ja cie ignorowałem i dalej mnie wyzywasz, ogar i idź spać.
Chłopcze,po pierwsze to kultura osobista,po drugie,najeżdża bo zaczełeś flame war,a po trzecie co wy się tak uczepiliście tego Rocka,w niesmak wam że zarabia na tym co lubi czy jak,bo ja tego nie ogarniam.
Heh czytając wasze komentarze sumujecie fakt jak zawistni, zazdrośni, chciwi sa polacy na dobro innego człowieka. Ja mam swoje lata i dla mnie nie jest to praca "do utrzymania" się na życie tylko ewentualny dorobek dla małolatów. Bo nikt mi bajek nie wmówi, że ktoś nagrywa lets playe i ma kase by opłacić rachunki domowe, ubrać się, kupować żarcie, spłacać kredyt, raty i co tam jeszcze można.
Co do samego nagrywania - to jest jego hobby, spędza czas tak jak chce tak samo jakby ktoś grał w piłke nożną i miał z tego kilka groszy.
Ten pan na filmiku w pierwszym poście wyraźnie wazelinuje tyłek temu rock'owi, oczywiście będąc święcie przekonany, że zostanie zauważony, poparty i też zyska sławę w internecie.....Ja na jego miejscu zamiast nawijać głupoty zająłbym się tą panią co połozyła się za nim:) - potem wytyka mu błędy (jeżeli są prawdziwe) to rock jest zwykłym śmieciem, który ugrał se popularność na innych osobach sławnych w youtube. Zerkając z ciekawości na jego filmiki np ten: [media=]
EDIT: Ten chłop co nagrywa twierdzi, że rock (ze swoich hiper super tajnych zródeł) zarabia kilkanaście tyś waluty? I rzeczywiście jak taki filmik obejrzy 500k widzów (szczególnie małolatów) to zara 300k z tego w 3minuty konto na youtube i gameplay nakręca, potem chwali się na owym forum, większość forumowiczów zczyszczają go a za kilka godzin komunikat od linka ze konto zostało zamknięte przez uzytkownika A co do heheheheheh tych zarobków to w takie pierdoły żaden rozsądny człowiek nie uwierzy
A co do heheheheheh tych zarobków to w takie pierdoły żaden rozsądny człowiek nie uwierzy
Uwierz mi internet jest pełen debili i napewno ktoś uwierzy.A najprędzej to chyba ci których tak boli d*pa że ktoś zarabia na hobby i pracy w 1 .
Bo dziś internet dostają dzieci od lat przedszkolnych i takie trolle karmią się i rosną na metinie i oglądaniu takich śmieci. Najlepiej ograniczyć korzystanie z internetu osobom do 18roku życia do godziny 22 (viva la korea) i rozwiązać problem by dzieci 10 lat nie grały w gry 16+, 18+ PEGI bo to im wyraźnie na skale światową ryje mózgi. Zawsze popierałem ACTA lecz to nie ma najmniejszych szans na wejście, a jestem pewien, że chociaż trochę poprawiłaby się sytuacja internetu.
http://pl.twitch.tv/wonziu/b/323779004
Macie,gościu dobrze mówi,bo was ch** powinien obchodzić kto ile zarabia -.-
Up mnie to boli, tylko śmieszy mnie fakt iż ktoś mysli ze z tego mozna się utrzymac i życ.
Up mnie to boli, tylko śmieszy mnie fakt iż ktoś mysli ze z tego mozna się utrzymac i życ.
A nie? Człowieku, teraz on razem z Rojem leci do USA, ty myślisz, że on choć złótówke dokładna? TO wszystko ma dzięki YT, spokojnie można się z tego utrzymać, nie wiem zazdrościsz mu że piszesz takie pierdoły? Nie dośc że to ten koleś powiedział, to Rock to praktycznie potwierdził, więc nie wiem skąd masz takie info
Gościu ogarnij się.Nie rozumiem kto Cię wychował że masz czelność interesować się czyimś życiem, zarobkami, tym za ile i gdzie jedzie.Żal Ci dupe ściska, że ty tak nie możesz?Co Cię to obchodzi czy on za tą wycieczkę zapłaci.Odbij i zajmij się własnym życiem.Widzę, że mu zazdrościsz.Zrób własny kanał, kręć filmy i też sobie zarabiaj.I skończ ten temat bo się ośmieszasz.
Po co w ogóle zakładałeś ten temat? Żebyś mógł pożalić się? Bo na to wychodzi. To, że on sobie tak zarabia to jego sposób łącząc to ze swoją pasją (a jak nie z pasją to po prostu sobie zarabia). I na pewno nie jest tak, że dostaje taką mamonę, że stać go na wszystko a nawet jeżeli to CO, problem zaraz z tego trzeba robić.Samemu sobie zrób taki kanał i też będziesz tak zarabiać, proste prawda. Z tego co wiem jest on/był redaktorem.
I NIECH WRZUCA SOBIE DO CHOLERY FILMY I ZARABIA NA NICH! CO CIĘ TO OBCHODZI?
Michail- Twój link mówi wszystko. Niech to poprawi myślenie niektórych.
Rocka oglądam od samego powstania jego kanału. Facet genialnie i charyzmatycznie gada. Robi filmiki najwyższej jakości, bardzo dobrze się go słucha. Niekiedy nie nadążam z oglądaniem jego filmików, tak szybko je kręci. Zupełnie nie obchodzi mnie to, czy zarabia na swoim kanale 100zł czy 10 000 zł miesięcznie. Niech mu to na zdrowie. Najważniejsze, żeby nie wyszedł w formy tak jak Niekryty Krytyk, który mnie już nie bawi.
Zarabiać można na wszystkim, od narządów wewnętrznych po sztuce z wbijanymi w ścianę gwoździami. Naprawdę nie trudno jest połączyć pasję z pracą, wystarczy pomysł.
No to wychodzi na to ze mamy nowy zawód - youtuber.
SpooQ - wyjebane mam za czyje pieniądze leci i gdzie leci. Skoro tak cie zawiść pożera to sam zacznij nagrywać podobne głupoty, zarób i rób co chcesz - gówno to kogo będzie obchodzić.
W sumie jak już się coś robi i to dość długo wypada mieć z tego "jakiś" zysk;x
Przeczytałem cały temat i wiecie co? Wszystko ogranicza się do tego, że każdy tylko dorzuca swoje
"Zazdrościsz!? On miał pomysł na siebie! Kij Ci w oko! Też se zrób kanał to bedziesz miał!"
A osób, które faktycznie nie popierają Rocka jakoś magicznie brak o.O
@Edit
I kolega niżej. Kolejny neutralny.
@Edit2
I jeszcze niżej, znów to samo.
Ja nie rozumiem jednego, mianowicie. Nawet jeżeli Rock zarabia 20 tys ( tak sobie napisałem) to co wam wszystkim do tego ?
Ja nie rozumiem jednego, mianowicie. Nawet jeżeli Rock zarabia 20 tys ( tak sobie napisałem) to co wam wszystkim do tego ?
Nie wszystkim tylko trolowi jednemu ( zalozycielowi tego "genialnego" topicu) ktory widocznie jest na utrzymaniu mamusi i nie potrafi zniesc ze ktos zarabia kase a on nie
Pewnie masz racje, nie chciałbym wrzucać wszystkich do jednego worka, bo stwierdzając że taka jest mentalność Polaków obraził bym sporo osób. Nie wiem czemu jest tak że jeżeli jakaś osoba ma lepiej, więcej zarabia i tp to znajduje się grono osób które nagle wyszukują dziury w całym aby tą osobę poniżyć i zrobić wielką aferę.
Ja nie popieram Rocka, jest to zwykła osoba która zarabia na dzieciach, można go zarówno porównać do fanatyków PROSTO czy FIRMY, a to że zarabia na frajerach to już jego sprawa. Z tymi komentarzami to niestety prawda, uwielbia jak mu liże się d*pę, wszystko co mu nie pasuje zostaje usunięte, dlatego jak już pisałem zarabia na dzieciach, ponieważ one jeszcze nie mają za bardzo własnego zdania i mu tylko przytakują. Nikt normalny, kto ma swoje zdanie nie będzie subskrybował takiego oszusta i nabijał mu kasę w kieszeń.
PS Pracuję i utrzymuję się sam (nie jestem na garnuszku rodziców) i proszę nie odbierać tego jako hejt tylko osobista opinia.
Ja nie popieram Rocka, jest to zwykła osoba która zarabia na dzieciach, można go zarówno porównać do fanatyków PROSTO czy FIRMY, a to że zarabia na frajerach to już jego sprawa. Z tymi komentarzami to niestety prawda, uwielbia jak mu liże się d*pę, wszystko co mu nie pasuje zostaje usunięte, dlatego jak już pisałem zarabia na dzieciach, ponieważ one jeszcze nie mają za bardzo własnego zdania i mu tylko przytakują. Nikt normalny, kto ma swoje zdanie nie będzie subskrybował takiego oszusta i nabijał mu kasę w kieszeń.
Tym porównaniem do "fanatyków" to już totalnie pojechałeś. Właśnie przez takie osoby, Polacy w internecie są tak postrzegani a nie inaczej.