Kilka słów o kanale RockAlone2k

Nie wiem czemu tak to odbierasz, zarówno jedni jak i drudzy zarabiają na naiwności dzieci, tak samo jest z Rockiem.

Nie rozumie co ma naiwnosc do tego typu "akcji" , gosc recenzuje gry ( i nie tylko) robi to wedlug mnie dobrze , wiec czemu mam tego nie ogladac np? Dla mnie lepiej jest obejrzec taka recenzje , niz np przeczytac o tym na forum , gdzie mam same zdjecia. A tu mam nie dosc ze z komantarzem z ktorego moge sie dowiedziec cos wiecej i zadwac ewentualne pytania niz czysty text. A twoje porownania ze zeruje na naiwnosci dzieci to jakby napisac ze wszscy co nie sluchaja metalu czy rocka to tez sa naiwni? Sa gusta i gusciki ze tobie sie nie podoba nie znaczy ze innym nie bedzie i nie chodzi o dzieci czy naiwnosc ....

Teraz każdy kto będzie zazdroscił Rockowi będzie unsubował, co jest moim zdaniem totalnie głupie ponieważ tak samo kupując jakąś grę ktoś na tym zarabia ... .Logiczne jest chyba że ktoś wykonująć jakaś pracę dostaje za to pieniądze. Jeśli zazdrościcie to możecie sami zacząć Vlogować i tp i przekonać się że to nie jest takie łatwe = )

kanal rocka jest naprawde ciekawym kanalem. lubie czasem sobie cos poogladac. fajne mial filmiki z guild wars 2. filmu z pierwszego postu nie ogladalem nawet bo mam to w d*pie co ktos tam powiedzial. zarabia ? niech sobie zarabia...

Jeżeli komuś coś się nie podoba to tego nie ogląda w sumie mnie w ogóle nie interesuje to w jaki on sposób przyciągną do ciebie tak liczne grono osób grających w różne gry. Dla mnie Rock jest osobą bardzo inteligentną i widzę że to co robi to jest jego pasja i zamiłowanie do gier mmorpg i nie tylko. Szanuję go i nie interesują mnie opinie osób które chcą zabłysnąć w youtube obrażając inne osoby następny na celowniku na pewno będzie wierny przyjaciel Rock'a i kompan broni Rojo. Oglądałem,oglądam i będę ich oglądać bo to co robią podoba mi się i nie jestem żadnym tam dzieckiem tylko dorosłą osobą która ma rodzinę,pracę a gry to moja pasja. Jak to mówią Rock i Rojo "gry nie dzielą tylko łączą".

Aj ludziska :P Zamiast gadać o takich osobach, które mają po kilka milionów wyświetleń - wspierajcie osoby które dopiero starają się wybić i mają z tym problem właśnie dlatego, że patrzycie tylko na takiego Rock'a :P Często te osoby mają równie ciekawy content i osobowość, ale widzowie nie chcą dać im szansy :P

A może by tak skończyć drążyć ten idiotyczny temat?, nie wiem... jeżeli podniecają Cię rozmowy o tym, kto ile zarabia, gdzie sypia, i co je, to zmień forum, bo naprawdę do niczego to nie prowadzi.

Trzeba być debilem żeby wierzyć temu Sebastianowi. Koleś nie wie co mówi, Cały czas powołuje się na swoje "kontakty". Ojciec Chrzestny? Takich ludzi, którzy kochają niszczyć, wierzą we wszystko i hejtują, jak autor tego tematu, powinno się wytępić.

Koleś w filmie powtarza że nie obraża Rock'a, a robi to tak naprawdę cały czas.

Graba spokojnie ciebie także oglądam jestem na twoich steamlive i nie tylko mój nick fujiwar5456 z Olecka:P Także jestem za tym aby promować inne osoby ale ty robisz to trochę w inny sposób na twoim kanale twitch widuje inne osoby nie ciebie co mnie osobiście denerwuje jeżeli chcesz promować swoją osobę , kanał na youtube czy gdziekolwiek rób to sam bo bardziej mi to się podoba. Dajmy na to że ten portal wybiera kilka osób które zaczynają steamować i promowanie tego forum i po jakimś czasie w trakcie transmisji będzie oglądało 500-1000 osób i to nie będzie zasługa jednostki tylko tego forum. Ty musisz robić odwrotnie twój kanał i twój steam a nie 10 innych osób. Ludzie nie tolerują niektórych twoich przyjaciół którzy prowadzą twój kanał ale ciebie jak najbardziej mówisz sensownie i na temat z nutką humoru. to tak jakby teraz ktoś wszedł na kanał Rocka i prowadził jakiś dzieciak jakby był nie osiągalny po jakimś czasie straciłby swoich fanów bo ludzie chcą oglądać jego a nie jakiś jak jego "kolegów". Więc moim zdaniem Graba jeżeli chcesz zaistnieć w internecie rób to sam tak mi bynajmniej się wydaje.

Trzeba być debilem żeby wierzyć temu Sebastianowi. Koleś nie wie co mówi, Cały czas powołuje się na swoje "kontakty".Koleś w filmie powtarza że nie obraża Rock'a, a robi to tak naprawdę cały czas.

Mnie tylko ciekawi jedno.

Sebastian hejci rocka, a sam nie umie zmontować tak materiału żeby był treściwy a nie "ojejciu kaczuszke trzyma". Zresztą jak nie wiecie to Sebastian był polecony przez kogo? OOooooo tak przez ROJA! Cóż za nieczyste zagranie zeby zdobyć widzów.

Jestem prze ciekawy czy ludzie stosuja się do rad zawartych w tych filmach nagrywanych przez żądnych sławy pajaców

Jakie rady? Jak zdenerwować barmanke? Q&A? Żeby wkładać majtki jak sie wchodzi na drzewo?

Co do komentarza filmiku na pierwszy rzut oka sam rock wygląda jak 3x lat gość z dziwnym punktem na środku czoła, a jego panienka jak kiepska 18-stka Lecz 5 sek później natrafiłem na filmik gdzie rock paraduje z dzieckiem(raczej jego), więc wszystkiego przesranego [=

Ta panienka karolina to nie jego panienka, a czy jest kiepska to tylko twoje zdanie.

A ja nadal będę oglądał rocka, cały hejt sie skupił odnośnie rzeczy które mi były znane od zawsze. Zarabianie na youtube to żadne oszustwo, jak nie lubisz to nie oglądasz. I w youtube jest fajne to że jak ktoś ma kiepskie filmy to nie jest oglądany (no albo jeszcze sie nie wypromował). W tv nie ma takiej dowolności. Apropo, rock ma program w TVN turbo o ile sie nie myle.

@UP

Niezupełnie z tym programem na tvn turbo.On tylko prowadzi jego część.Program nazywa się TurboNet.

Mam bardzo podobne zdanie do tego pana który kręcił filmik.

Rock to bardzo sprytny ale i zarazem mądry człowiek.

Nie widzę nic złego w dobrym i sprytnym tagowaniu filmików, jeżeli ktoś na prawdę chce się wybić - ma ku temu predyspozycje i chęci, jeżeli na prawdę na tym mu zależy to nie widzę nic na przeszkodzie aby zdobywał sławę i zarabiał na głupocie innych. Jego filmiki od razu wzbudziły we mnie pewne podejrzenia i bez tego filmiku domyśliłem się (już dawno temu) jak to z nim jest. Mam tylko nadzieję że on wciąga syna do filmików nie tylko z powodu na rosnącą popularność wśród kobiet i innych ludzi którzy lubią dzieci (^^).

Podsumowując : Jak chłop jest sprytny i nie głupi a jego filmiki się podobają niektórym (nie mi) to nie widzę w tym problemu aby na nich zarabiał.

Przeraża mnie ilość wypowiedzi o bardzo niskim poziomie (głównie kultury) w tym temacie, ale mniejsza. Jak dla mnie Sebastian powiedział prawdę o Rock'u i bardzo dobrze. Już rok temu na pewnym forum zagrajmerów rozkminialiśmy nieczyste zagrywki Rock'a, ale tak naprawdę tylko małe grono zagrajmerskie i osoby pokrzywdzone banami miały wtedy świadomość jaki jest Rock. Pamiętam jak CTSG tłumaczył to tym, że Rock jest zbyt młody na YT i jeszcze nie poznał zasad jakie tutaj panują... Chętnie bym poszukał paru cytatów, ale mam mało czasu, bo zaraz wyjeżdżam. Sebastian bardzo dobrze zrobił, czasem jest potrzebny ktoś kto ma siłę przekazu. Taka osoba powinna pokazać ludziom, że ten człowiek nie jest idealny, że używa nieczystych zagrywek itd.. Do tej pory są ludzie, którzy uważają, że Rock jest bez skazy. Żebyście wiedzieli ile ich było rok temu.

Ktoś wyżej powiedział, że nagranie tego filmu było niezbyt fajnym zagraniem ze strony Sebastiana, bo został wcześniej polecony przez Roja. I tutaj się wtrącę - było to polecenie dobrowolne, o którym Shogun prawdopodobnie nic nie wiedział. Rojowi podobały się jego produkcje, więc postanowił go polecić. Tyle. Shogun wcale nie ma wobec niego jakichś zobowiązań z tego tytułu, bo sam o to nie prosił, tak? Czemu więc ma mieć cenzurę na ustach i nie może się wypowiadać negatywnie o Rocku, najlepszym kumplu Roja? Jedno rzeczywiście Sebastian zrobił źle wg. mnie - włączył do rozmowy opinię Madzi, która była poufna i pochodziła z ich prywatnej rozmowy. Okey, możliwe że miał zgodę na to, ale szczerze wątpię, tym bardziej, że Madzia sama powiedziała "z Rockiem i Burakiem się nie zaczyna". To było niefajne według mnie i bez sensu wciągnęło Madzię w sytuację.

O Roju w sumie sam nie wiem co powiedzieć, ale jego reakcja wydaje mi się okey. To naprawdę w porządku człowiek. Nie stał bezczynnie w sytuacji bicia "brata" jak to mówi, ale jednocześnie dostrzega jego błędy, a nie idzie ślepo za nim. Troszkę żałuję, że nie mogę uczestniczyć dalej w dyskusji, ale mówię, na tydzień wyjeżdżam.

Gimperr również trochę sie wypowiadał o RockAlone2k. Jeśli ktoś jest zainteresowany i chce posłuchać to proszę bardzo:

Wypowiedź o Rock'u zaczyna się od 22:15

Dobra, skończcie ten temat bo to się nudne robi. Ci którzy lubią Rocka będą oglądać dalej, a ci którzy nie lubią Go to niech nie oglądają. Może robił niektóre rzeczy nie fair (nie wnikam w to, bo jego filmy i tak są dobre i oglądać będę) ale nie on jeden na tym świecie...Jest dużo ludzi którzy robią o wiele gorsze rzeczy więc nie widzę powodu żeby ten temat był dalej drążony. POZDRAWIAM

Pan Sebastian właśnie stosuję bardzo chamską taktykę, bo JAKIM cudem ktoś kto nagrywa filmy o USA, nagle krytykuje Rocka? To jest nieczyste zagranie, nawet w tytule filmu dać jego PEŁEN nick!

Rock wybił się poprzez PlayNext, w nich tagował ludzi którzy to polecali, PODOBNIE wybiła się zresztą madzia, która jak większość "uczciwych vlogerów" tagowała CTSG, JJ'a, bo kręciła Minecrafta.

Pan Sebastian wyjmując fakty z d*py, chciał, by idioci w to uwierzyli, jak widać, autor tego tematu łyknął przynętę

#up

Nie zdarza Ci się z dnia na dzień wpadać na jakąś myśl i od razu ją realizować? Tak mogło być z tym filmem.

I skąd Ty możesz wiedzieć jak Rock się wybił? Nawet jak jesteś jego widzem od początku to nie wszystko musisz wiedzieć.

#topic

Jedni oskarżają osobę o której nie mają pojęcia, drudzy bronią osoby o której pojęcie mają równe tym pierwszym.

Kolejny temat którego sensu nie rozumiem - wiadomo że jedni będą go bronić a inni gnoić ale pewne jest że zebranie tych wszystkich wypowiedzi w tym temacie i tak nic nie zmieni jeżeli nie wypowie się o nim osoba o której mówimy (na co oczywiście bym nie liczył).

O co ta cała afera?

Nawet jeśli Rock zagrał trochę nieczysto / nieuczciwie to wybił się a jego filmy niektórzy dzięki temu docenili także na moim przykładzie - ciesze się że mamy w tym kraju sprytnych ludzi którzy umieją sobie radzić w życiu zamiast zaspamowywać fora oskarżeniami i bezsensownymi argumentami obronnymi.

Polecam ten filmik, mądry koleś i powiedział cała prawde o Rocku:)

[media=]

:)