Również moja "propozycja" jest nadal aktualna. Mogę iść z Hantusem.
Kingdom of Steam (GRA) sezon1
Za prześwietleniem Warcrafta, a głos na Azraela.
Niech na wyprawe idzie Hantus.
Wyślijmy Hantusa
Jako że Azrael chce iść, to zagłosuje na niego, bo i tak wszyscy głosowali na Hantusa, wiec na pewno pojdzie Tylko panowie, nie zapomnijcie tak jak to, i tam ktos jeszcze, by wysłac PW Yangowi gdzie idziecie.
A więc ja głosuję aby Azrael wyruszył, a do prześwietlenia Koyiro.
Jako że Azrael chce iść, to zagłosuje na niego, bo i tak wszyscy głosowali na Hantusa, wiec na pewno pojdzie Tylko panowie, nie zapomnijcie tak jak to, i tam ktos jeszcze, by wysłac PW Yangowi gdzie idziecie.
Spokojnie nie zapomnimy
Niech hantus idzie na wyprawe
No to chyba powinniśmy się jakoś przygotować . Do miasta Hantus, a do prześwietlenia Warcraft.
Głosuję, żeby na wyprawę poszedł Azrael.
Warcraft, kto jak kto, ale ty nie powinienes zwracac komus uwagi na to, aby nie zapomnial wyruszyc na ekspedycje, bo ty nie zrobiles tego juz DWA razy.
Przeswietlic Warcrafta, choc wydaje mi sie to zbyt prostackie, aby spzieg wlasnie taka metode dzialan sobie obral.
DWA razy.
Czy ja o czymś nie wiem?
Czy ja o czymś nie wiem?
Czy ty umiesz czytać?! Cofnij się o kilka stron. Zostałeś dwa razy wybrany ...
Co zabawniejsze, ominales swoja druga ekspedycje po tym, jak przyczepiles sie do Yanga, ze gracze nie sa zaangazowani w rozgrywke. Co za ironia. Mniejsza o to, zapomnijmy.
No sory, ale ja mam inne zajęcia też, i nie kontroluje tak na bierząco...
Zreszta, drugi raz wcale nie prosiłem, by na mnie głosowano.
Ale byles tego dnia wczesniej i widzac, ze glosowanie nie jest pewne, mogles na wszelki wypadek napisac do Yanga. Ja tak wlasnie robie, jak glosownie nie jest pewne i wiem, ze nie bedzie mnie przy kompie, to wysylam wiadomosc do MG, troche wyobrazni.... Zapomnijmy o tym i wrocmy do rozgrywki.
Dzień Siódmy
Ostrzał artyleryjnych dział niemal zniósł rebeliancką osadę z powierzchni Ziemi, w wyniku ataku zgineli Grotesk i Hantus obaj byli prawdziwymi rebeliantami.
Nowym włascicielem mechanicznego pająka został BlastBlue, a kuszy automatycznej ranny Nesquik.
Prześwietlony Warcraft okazał się być 100% trol... znaczy rebeliantem.
Azreal wybrał się na pole 14. nie znalazł tam nic ciekawego.
Znowu padli nasi... Ale wróg zużył nieco energii, więc nie mogą wybudować generatorów lub pułapek (chyba, że im coś zostało). Czyli może mamy jakieś szanse.
I co warcraft? Ale zabawa!
Aktualizacja:
6 (nic), 19 (miecz prawdy - zabrany), 13 ( wyruszyla maszyna, nic nie znalazla), 2 (kusza automatyczna - zabrana , zniszczony generator), 8 (wyruszyla maszyna, nic ciekawego nie znalazla, jest tam tylko dzialo al.), 4 ( pulapka, niczego wiecej tam nie bylo), 10 (teren nie zostal zbadany, bo doszlo do przegranej walki z Cieniem), 7 (rozbrojona pulapka, niczego wiecej tam nie bylo), 18 (generator + dwie zbroje + duze prawdopodobienstwo wystepownaia na tym polu, badz w sasiedztwie, ktoregos z naszych przeciwnikow), 14 (nic)