Zaczyna się robić nie ciekawie... coraz więcej z nas tchórzy lub ginie... miast jest coraz bardziej niebezpieczny. Myślę jednak, że Azrael da rade i podoła temu zadaniu - głosuje na niego !
Kingdom of Steam (GRA) sezon1
@Warcraft
Jesteś tego pewny?
Warcraft cos hardy sie ostatnio zrobil, raz juz nie podolal presji i w ostatniej chwili schowla sie gdzies w kupie pylu, a jak bedzie tym razem? Swoj glos oddaje na tego wlasnie jegomoscia.
Hmm, nie widzę, żeby ktoś był skory do wyprawy, więc zagłosujcie na mnie. Na pewno nie zrezygnuję. Ja głosuję na Warcrafta. A co.
facos na wyprawę.
I jest 1 głos na mnie (bo się zgłosiłem, facos czytaj ), 2 na Warcrafta i 1 na facosa.
Wybacz, nie zauważyłem
Sorki, ale wczoraj po prostu nie mogłem wejść na forum, i nawet nie zauważyłem, że ten jeden głos był przeważającym i byłem wytypowany.
facos na wyprawę.
Dzisiaj chyba wstrzymam się od głosu (nie mamy żadnej gwarancji, że jeden z kandydatów nie jest szpiegiem).
Wg. mnie wstrzymywanie sie od glosu jest bez sensu. Po calym dniu gadania n koncu nie glosujesz - troche ch*jowo, za przeproszeniem. Ale jak chcesz, to tylko moje zdanie. Tak samo twierdziłem w Wilkołakach. Pozdro
Dlaczego tak sądzisz? Mam przymus głosowania? I tak ktoś dziś zostanie wybrany, a jak przypadkiem zostanie wybrany szpieg to nie chcę słyszeć komentarzy na mój temat typu: "Co ty zrobiłeś?! Jak ty mogłeś zagłosować na szpiega?!", więc to czy dziś zagłosuję czy nie to wyłącznie mój wybór. Jakby zgłosił się np. Grotesk albo ktoś inny bardziej zaufany to bym na nich zagłosował bo wiem że na 100% nie są szpiegami, a na liście osób które się zgłosiły nie widzę nikogo na 100% czystego...
Dzień Szósty
facos14 wyruszył na pole 7, jednak nic tam nie znalazł.
Warcraft stracił swoją kolejną szansę na eksplorację.
Mechaniczny pająk Groteska wyruszył na pole 18, zlokalizował tam:
Cienia Naoke
Generator
Zbroje Empatii oraz Lekką zbroje
Gz dla Groteska Well Done!
Warcraft, bez komentarza...
Głosuję za prześwietleniem Warcraft'a.
Ehhh...znowu. Może na następną wyprawę wybierzecie kogoś, kto nie przepuści okazji?
Wow, ale mój pajączek się dzisiaj sprawił
Po tym co zrobił Warcraft głosuję na niego.
Po tym co zrobił Warcraft głosuję na niego.
Przypominam, że należy pisać, czy głosujesz za prześwietleniem czy wyprawą.
Aktualizacja:
6 (nic), 19 (miecz prawdy - zabrany), 13 ( wyruszyla maszyna, nic nie znalazla), 2 (kusza automatyczna - zabrana , zniszczony generator), 8 (wyruszyla maszyna, nic ciekawego nie znalazla, jest tam tylko dzialo al.), 4 ( pulapka, niczego wiecej tam nie bylo), 10 (teren nie zostal zbadany, bo doszlo do przegranej walki z Cieniem), 7 (rozbrojona pulapka, niczego wiecej tam nie bylo), 18 (generator + dwie zbroje + duze prawdopodobienstwo wystepownaia na tym polu, badz w sasiedztwie, ktoregos z naszych przeciwnikow)
Zgłaszam się na kolejną wyprawę . Na pewno wybiorę miejsce, gdzie chcę się udać .