Głosujcie od razu na 2 osoby, które mają iść, łatwiej to będzie podliczać potem. Jestem za Unkownem, i jak można na siebie głosować, to za sobą, a jak nie, to za DZZ.
Kingdom of Steam (GRA) sezon1
Głosuję w celu wysłania do miasta za Dzz. Natomiast popieram Dzz i w celu prześwietleniu głosuję na JunioR.
Dziękuję za wasze zaufanie
Więc podsumuje swoją wypowiedź, niech do miasta wyruszą Dzz i Unknown, poza tym głosuję za prześwietleniem zielaKxXX, pierwszy rzuca oskarżenia, więc niech pierwszy udowodni swoją niewinność.
Więc podsumuje swoją wypowiedź, niech do miasta wyruszą Dzz i Unknown, poza tym głosuję za prześwietleniem zielaKxXX, pierwszy rzuca oskarżenia, więc niech pierwszy udowodni swoją niewinność.
Zgadzam się. Jestem za prześwietleniem zielaKxXX
Wysłać Dzza i Unknowna, prześwietlić zielaka. To mój głos.
Wysłać Dzza i Unknowna, prześwietlić zielaka. To mój głos.
Mam takie samo zdanie.Do miasta pary Dzza i Unknowa,a na prześwietlenie zialaka.
Mam takie samo zdanie.Do miasta pary Dzza i Unknowa,a na prześwietlenie zialaka.
Na razie nie mamy nie mamy dowodów żeby kogokolwiek oskarżać o bycie robotycznym. Muszę się nad tym zastanowić...
A co do wyprawy. Głosuję na Dzz i Unkowna
Na razie nie mamy nie mamy dowodów żeby kogokolwiek oskarżać o bycie robotycznym. Muszę się nad tym zastanowić...A co do wyprawy. Głosuję na Dzz i Unkowna
Ale nie rozumiesz, że jak się nie zagłosuje, to to przepadnie? Możemy prześwietlać raz na 2 dni, a jak prześwietlimy człowieka, to nic się nie stanie. Nie głosowanie w tym momencie było by głupotą.
Narazie walmy Randoma, kto wie, może bedziemy mieli aż takiego farta.
Witam kolegów . Kto dziś do nas zawita?
Głosujemy na JEDNEGO osobnika, który ruszy do miasta pary i na JEDNEGO szpiega, głosy z większą liczbą typowanych nie są brane pod uwagę.
@Down: jeżeli sądzisz, że regulamin jest zmieniony to chyba go jeszcze nie czytałeś, nic się nie zmieniło w kwestii głosowania.
Głupio zmieniony regulamin No ale dobra, niech bedzie Unkown, a prześwietlcie zielaka.
W takim razie głosuję na Dzz.(na wyprawę)
Witajcie! Ktos na tyle odważny (a może głupi), żeby ruszyć do miasta? Zatem niech będzie Unknown! A z głosowaniem na prześwietlenie się wstrzymam dziś.
Witajcie! Ktos na tyle odważny (a może głupi), żeby ruszyć do miasta? Zatem niech będzie Unknown! A z głosowaniem na prześwietlenie się wstrzymam dziś.
Radzę ci zagłosować (nic nie mamy do stracenia), osoba prześwietlona, nie będąca robotem nie zostanie zabita.
Jak jak by co, to nadal chce się wybrać do miasta, następny w kolejce jest DZZ, a jak coś, to możecie głosować na mnie w następnej kolejce
Ok, to poprawiam swoją wypowiedź: Dzz do miasta pary, a zielak do prześwietlenia.
To ja też poprawiam, Dzz na wyprawe a zielak na prześwietlenie.
Dzz do miasta a zielak do prześwietlenia. Coś mi się wydaje że to właśnie on jest szpiegiem.
Cóż, Dzz do miasta a zielak do prześwietlenia.
Moc stracona no cóż
Dzz i tak się dowiemy prawdy...