Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Głosujcie od razu na 2 osoby, które mają iść, łatwiej to będzie podliczać potem. Jestem za Unkownem, i jak można na siebie głosować, to za sobą, a jak nie, to za DZZ.

Głosuję w celu wysłania do miasta za Dzz. Natomiast popieram Dzz i w celu prześwietleniu głosuję na JunioR.

Dziękuję za wasze zaufanie :)

Więc podsumuje swoją wypowiedź, niech do miasta wyruszą Dzz i Unknown, poza tym głosuję za prześwietleniem zielaKxXX, pierwszy rzuca oskarżenia, więc niech pierwszy udowodni swoją niewinność.

Więc podsumuje swoją wypowiedź, niech do miasta wyruszą Dzz i Unknown, poza tym głosuję za prześwietleniem zielaKxXX, pierwszy rzuca oskarżenia, więc niech pierwszy udowodni swoją niewinność.

Zgadzam się. Jestem za prześwietleniem zielaKxXX

Wysłać Dzza i Unknowna, prześwietlić zielaka. To mój głos.

Wysłać Dzza i Unknowna, prześwietlić zielaka. To mój głos.

Mam takie samo zdanie.Do miasta pary Dzza i Unknowa,a na prześwietlenie zialaka.

Mam takie samo zdanie.Do miasta pary Dzza i Unknowa,a na prześwietlenie zialaka.

Na razie nie mamy nie mamy dowodów żeby kogokolwiek oskarżać o bycie robotycznym. Muszę się nad tym zastanowić...

A co do wyprawy. Głosuję na Dzz i Unkowna

Na razie nie mamy nie mamy dowodów żeby kogokolwiek oskarżać o bycie robotycznym. Muszę się nad tym zastanowić...A co do wyprawy. Głosuję na Dzz i Unkowna

Ale nie rozumiesz, że jak się nie zagłosuje, to to przepadnie? Możemy prześwietlać raz na 2 dni, a jak prześwietlimy człowieka, to nic się nie stanie. Nie głosowanie w tym momencie było by głupotą.

Narazie walmy Randoma, kto wie, może bedziemy mieli aż takiego farta.

Witam kolegów :lol: . Kto dziś do nas zawita?

Głosujemy na JEDNEGO osobnika, który ruszy do miasta pary i na JEDNEGO szpiega, głosy z większą liczbą typowanych nie są brane pod uwagę.

@Down: jeżeli sądzisz, że regulamin jest zmieniony to chyba go jeszcze nie czytałeś, nic się nie zmieniło w kwestii głosowania.

Głupio zmieniony regulamin :D No ale dobra, niech bedzie Unkown, a prześwietlcie zielaka.

W takim razie głosuję na Dzz.(na wyprawę)

Witajcie! Ktos na tyle odważny (a może głupi), żeby ruszyć do miasta? Zatem niech będzie Unknown! A z głosowaniem na prześwietlenie się wstrzymam dziś.

Witajcie! Ktos na tyle odważny (a może głupi), żeby ruszyć do miasta? Zatem niech będzie Unknown! A z głosowaniem na prześwietlenie się wstrzymam dziś.

Radzę ci zagłosować (nic nie mamy do stracenia), osoba prześwietlona, nie będąca robotem nie zostanie zabita. :)

Jak jak by co, to nadal chce się wybrać do miasta, następny w kolejce jest DZZ, a jak coś, to możecie głosować na mnie w następnej kolejce :P

Ok, to poprawiam swoją wypowiedź: Dzz do miasta pary, a zielak do prześwietlenia.

To ja też poprawiam, Dzz na wyprawe a zielak na prześwietlenie.

Dzz do miasta a zielak do prześwietlenia. Coś mi się wydaje że to właśnie on jest szpiegiem.

Cóż, Dzz do miasta a zielak do prześwietlenia.

Moc stracona no cóż

Dzz i tak się dowiemy prawdy...