A wiec ja jako pierwszy wyrusze na wyprawe do miasta stolicy, lecz z kim? Chyba uknown jest drugi w kolejnosci, tak wiec razem wyruszymy w nieznane. Jesli moge cos zasugerowac, to wydaje mi sie, ze powinnismy ruszyc w ten sam sektor miasta. Nie mam uzbrojenia, ani oslon, tore chronic nas bede przed szponami Cieni, a w grupie moze i zbadamy mniejszy teren, ale przynajmniej bedziemy mogli wiecej zdzialac i ewentualnie moze udac nam sie obronic, gdybysmy pechowo trafili na ktoregos z przeciwnikow.
Kingdom of Steam (GRA) sezon1
A wiec ja jako pierwszy wyrusze na wyprawe do miasta stolicy, lecz z kim? Chyba uknown jest drugi w kolejnosci, tak wiec razem wyruszymy w nieznane. Jesli moge cos zasugerowac, to wydaje mi sie, ze powinnismy ruszyc w ten sam sektor miasta. Nie mam uzbrojenia, ani oslon, tore chronic nas bede przed szponami Cieni, a w grupie moze i zbadamy mniejszy teren, ale przynajmniej bedziemy mogli wiecej zdzialac i ewentualnie moze udac nam sie obronic, gdybysmy pechowo trafili na ktoregos z przeciwnikow.
1. Yang zmienił chyba zasady, i może wyruszyć jedna osoba.
2. Nawet jak byście byli w dwójke, i natkneli sie choc na jednego cienia, to i tak byscie padli, oni mają chyba z 2x wiecej HP i do tego itemki.
3. No i jak 2 obszary zbadacie, to jest możliwośc na wiecej itemkow, ale moge sie mylic.
Btw. Polecam zrobic coś takiego - Jak znajdziesz jakis item, to potem dasz go osobie, która bedzie wyruszała na miasto, a potem ona da go nastepnej osobie, i tak dalej. Co o tym myslicie>?
Głosuję za prześwietleniem zielakxXX.
Nie zostaly zmienione zasady, ida dwie osoby, ktore otrzymaja najwieksza ilosc glosow, ale oddawac glos mozna tylko na jedna persone.
Aha, chyba, że tak.
Ale Warcraft ma rację, Cienie są OP.
Życzcie nam powodzenia.
Mam nadzieję, że zdobędziecie największe dobra tego przeżutego świata, i nie natraficie na wyplute z czeluści piekieł istoty zwane Cieniami. Powodzenia, towarzysze!
Zgadzam się z Warcraftem przynajmniej narazie tak trzeba zrobić.
Dzień pierwszy
Dzisiejszego dnia rebelianci byli bardzo zgodni, do jednej z niewielu maszyn, której ufali skierowali zielakxXX'a. Cała procedura bardzo się przeciągała, a sama machina zgrzytała i wyła jak nigdy.
Na twarzach wszystkich malowała się nadzieja - "Mamy go! Za pierwszym strzałem". Jednak radość byłą przedwczesna, maszyna jest po prostu bardzo stara i ma swoje karpysy. zielakxXX to postać całkowicie organiczna, nieskalana mechanicznym piętnem.
W tym czasie Dzz i UnkownPL byli już w drodze. Już na 2 kilometry przed miastem pary, powietrze pełne pyłu było tak nienaturalnie ciężkie, że każdy oddech był wyzwaniem. Gdzieś w poblirzu torów nasi bohaterowie rozdzielili się. Dzz udał się do 6. Secret Machine. Okazało się, że to bardzo przestronny obiekt, pełen różnych przejść, sekretnych zakamarków i tysiąca trybików. Dzz spędził ładne kilka godzin na analizowaniu tych wszystkich mechanizmów - jednak to wszystko okazało się zbyt skomplikowane, Dzz nie zdołał zrobić żadnego użytku z tej całej technologii, która go otaczała. Pewnie ktoś kto miałby o tym krztę pojęcia zdołał by z tym całym potencjałem zawładnąć Światem, jednak nie Dzz...
Unkown postanowił dzisiejszej nocy przyjrzeć się polu 19. Water pump. Właściwie nie było tam wiele do zobaczenia, ot Unkown pomacał kilka rur wodociągowych. Jednak to "macanie" niezrozumiałych dla Unkowna mechanizmów okazało się zbyt nachalne, nagle coś syknęło, Unkown wiele słyszał o pułapkach w mieście pary, był już pewny swojej śmierci... Jednak syk gorącej pary w tym mieście to nic nadzwyczajnego. Gdy już Unkown odrobinę oprzytomniał i przyzwyczaił się do nieustannych hałasów całej tej machinerii postanowił zebrać się w sobie i znaleźć tutaj coś użytecznego. Podszedł jeszcze raz do wielkich rur i dobrze się im przyjrzał (tym razem bez zbędnego macania) - tym razem zauważył, że w cieniu potęznego systemu wodociągów łyska się jakiś podłużny i metaliczny przedmiot. Nie wahając się ani przez chwilę Unkown wpełzł między ciemność i pewnie chwycił swą nową broń - MIECZ PRAWDY.
Unknown gratulacje
Było strasznie, muszę przyznać i mimo żadnego znaleziska ze strony Dzz cieszę się, że mogę wesprzeć rebeliantów tym co znalazłem
O kuffa, sword of truth do dobry itemek, niweluje tą -20% szanse trafienia w cienia, ale niestety, to i tak za mało, by wygrać 1 vs 1, ale w 2 osoby może miało by się jakieś szanse...
I jak już wcześniej pisałem, zgłaszam się na ochotnika
No chociaż jeden z naszych ma jakies uzbrojenie.
Cienie strzeżcie się!
My? Ha. Nie macie szans.
Gj Unkown
Co co zielaka, to mamy chociaż pewność, że to nie maszyna. Nice.
Chyba mamy następnego podejrzanego do prześwietlenia: ProGmR
...
My? Ha. Nie macie szans.
Chyba mamy następnego podejrzanego do prześwietlenia: ProGmR...
To cień
Haha. Gratuluję inteligencji rebeliancki pomiocie.
Teraz Cienie będą umierać w męczarniach!, musimy zastanowić się nad kolejnym głosem, aby znowu nie popełnić błędu.
ProGmR ty zmechanizowana kupo śrób, nie myśl sobie, że jesteś nieśmiertelny, jeśli kiedykolwiek Cię spotkam, poderżnę Ci twoje pordzewiałe gardło!