To kto idzie dzisiaj na odstrzał z Trującego Gazu Odbytniczego?
Kingdom of Steam (GRA) sezon1
Żeby Ci tego otworu Mieczem Prawdy nie zatkali!
Kurde, to głupie, żeby każdy zgłaszał swoją kandydaturę. Jak się zgłosi danego dnia 2 ludzi, to niech oni głosują na nich, no chyba, że mamy jakieś wątpliwości. A nie dzisiaj już jest z 5 osób. Trochę to bez sensu. Pozdro. Btw: Głos na Warcrafta.
Żeby Ci tego otworu Mieczem Prawdy nie zatkali!
Wyceluję ci prosto w oczy Haha
Czyli dzisiaj idziemy ja i Warcraft. Życzcie nam powodzenia
A kiedy wyruszamy?
Jeszcze wyników nie ma?
Kiedy Yang przyjdzie...
przeciez bylo powiedziane ze dzisiaj pozniej
(nie dzisiaj tylko jutro rano)
Może się spotkamy
No Hantus czekamy na ciebię...radzę pomyśleć po jakich polach stąpasz
No Hantus czekamy na ciebię...radzę pomyśleć po jakich polach stąpasz
Spokojnie, już ja o to zadbam, wy nędzne roboty
Dzień Drugi
Drugiego dnia tylko jeden z rebeliantów zdecydował się pójść do miasta pary, gdyż Warcraft nie był w stanie podjąć decyzji, którą część miasta odwiedza - widocznie sparaliżował go strach.
Całe szczęście, że jego uhybienie zostało niejako zniwelowane przez mechanicznego pająka Groteska, który wyruszył dziś na ekspedycję na Pole 13. Perpettum mobile, jednak nie znalazł tam zupełnie nic użytecznego.
Sam Hantus odniósł podwójne zwycięstwo na Polu 2. The Big Chimney (engine) odnalazł on KUSZĘ AUTOMATYCZNĄ, a jakby tego było mało to zdołał on całkowicie zniszczyć pracujący tam GENERATOR.
No no Hantus, niezłe znalezisko a i jeszcze generator zniszczony nic tylko gratulować! Jednocześnie zgłaszam się na wyprawę do miasta pary
To i ja chętnie bym się wybrał, i zniszczył kilka cieni, i oczywiście gz. Hantus!
Udało nam się
Cienie macie coraz mniejsze szanse
Tylko szkoda, że Warcraft nie zdecydował się na wyprawę.
Mamy już kuszę, miecz prawdy i pająka Jeszcze pozbieramy i najdzielniejszych z nas wyślemy aby zniszczyli cienie
Coraz lepiej nam idzie, mamy już 3 przedmioty. Nie zapominajmy, że cienie też mogą nam coś zrobić. Głosuję, żeby to Koyiro poszedł do miasta. I dziś głosujemy też na prześwietlenie, prawda? W takim razie głos na Groteska. Chcę się upewnić, czy pająk przypadkiem nie trafił do szpiega.