Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Facos nie zostało nic rozlosowane tylko zostały zmienione zasady i Grotesk poprostu pierwszy to zauważył i dostał nagrodę.

Dokładnie :(

Dobra przecież nic się nie stało. Wkońcu mamy 2 itemki i większe szanse na wygraną z cieniem.

W takim razie skoro nic nie wygrałem, zgłaszam się na ochotnika do dzisiejszej wyprawy ;)

No to ja głosuje na Hantusa, aby to on dzisiaj poszedł do miasta pary.

Niech ma jakąś nagrodę pocieszenia :)

To ja także głosuję aby na wyprawę poszedł Hantus, i podpowiedzcie mi na jakie pole wysłać pająka?

Ja również zagłosuje na Hantusa, aby to własnie on poszedł do miasta pary, oraz zgłaszam swoją kandydaturę na następną wyprawę

Glosuje na Warcrafta.

Pamietajcie tez, ze wczoraj ja odwiedzilem strefe 6, a Unknown 19.

Ja również zagłosuje na Hantusa, aby to własnie on poszedł do miasta pary, oraz zgłaszam swoją kandydaturę na następną wyprawę

Także zgłaszam się na kolejną wyprawę.

Głos na Hantusa.

Hantus, odważysz się tam iść? Zatem głosuje na Hantusa. W sumie, to też chciałbym się jakoś przysłużyć, pomóc Hantusowie w razie niebezpieczeństw. Również zgłaszam się na wyprawę. Dzisiaj.

Niechaj więc Hantus pójdzie na wyprawę, jednak potrzebuje też towarzysza, nie lękam się cieni, a na tym zepsutym mieście, dawno zjadłem żeby, tak więc zgłaszam swoją kandydaturę, i głosuje na Hantusa.

Czyli narazie wychodzi na to, że ja i Hantus lecimy? Ojj, już czuje ta przygodę :P Znając mojego pecha pewnie nadepnę na jakąś minę <_<

Oddaję swój głos na Warcraft'a.

Wszystko sprowadza się do tego że jestem krejzolem :PPPPPP. Ogólnie to mój pierwszy event proszę o wyrozumiałość. Ważne że pajonk jest po waszej stronie. Pozdrawiam

Niekoniecznie. Nadal nie wiemy, kto jest szpiegiem. Oby maszynka trafiła do jednego z naszych.

Możecie mnie prześwietlić, nie ma problemu :)

wybaczcie panowie za nieobecnosc, ale mialem pare spraw w miescie pary do zalatwienia

Yamakazu, dziwię się, że nie boisz się samotnie wybierać do miasta pary w dzisiejszych czasach.

Mam nadzieję, że dzisiejsza ekspedycja przyniesie jeszcze większe łupy niż wczoraj, powodzenia!

Hantus do miasta pary.