Kingdom of Steam (GRA) sezon1

dobrze ale napisałem a zresztą czas do 22.

Czas do 22, jest 21:58, nie fair :angry:

Zacytuje: ,,jednocześnie gracze z największą ilością głosów proszeni są od razu (przed wynikami) o zadeklarowanie jaki fragment będą eksplorować. Wyniki o 22,,

@down

Do oddania głosu, nie zdeklarowania fragmentu ;)

@3x down

Wiem o co Ci chodzi, ale w zasadach jasno pisze, że głosuje się do 21:45, a zdeklarowanie fragmentu jest przed wynikami, więc chyba jest jakaś różnica.

@3x down od. editu

Zagrałem się trochę w Path of Exile, ale i tak miałem skończyć ok. 21:50, i wtedy dać deklaracje.

Anyway, nie będę się spierać, moja wina, a raczej GGG za zrobienie takiej zajebistości jak PoE. :)

Czas do oddania głosu jest do 21:45, a wynik podawane są o 22.

Dokładnie, polecam poczytać zasady, a nie pisać do mnie PW jak już się wydzi posta o podsumowaniu tury.

Yang, zgodzę się z nim. Jak wyniki są o 22, to należy je ogłosić o 22, a nie 11 minut wcześniej.

@Down Ale to nie są wilkołaki. To jest zupełnie inna gra forumowa (gry te mają kompletnie inne zasady) ;), a poza tym nie każdy tutaj grał w wilkołaki,

prawda?

Yang, zgodzę się z nim. Jak wyniki są o 22, to należy je ogłosić o 22, a nie 11 minut wcześniej.

Nie wiem czy Ty udajesz, czy na prawdę nie rozumiesz ? W wilkołakach przez 3 sezony działało to tak samo, wszystkie głosy, morderstwa był wysyłane do 21:45, a wyniki były o 22.

A to czy wyniki są ogłoszone 21:50 czy 22:10 nie ma żadnego znaczenia bo i tak brane są pod uwagę tylko posty, do 21:45

Robicie z igły widły, kombinujecie jak tu udowodnić, że macie rację zamiast zwyczajnie się przyznać, że przespaliście czas na wykonanie ruchu. Najprawdopodobniej przymknąłbym na to oko(na te kilka minut spóźnienia), ale jak ktoś zamiast powiedzieć "no tak zapomniałem" wmawia jakieś rzeczy, że niby został oszukany no to nie ma niestety takiej szansy.

Zgłaszam się do pójścia do miasta.

Junior do miasta.

Prześwietlić Koyiro.

Jeśli mógłbym prosić o prześwietlenie abym mógł być godnym zaufania też :)

Ja chciałbym towarzyszyć JunioRowi w kolejnej wyprawie.Obiecuje, że nie "prześpie" wysłania Yangowi informacji, na którę pole chcę wyruszyć.

Ja za to regulaminu nie doczytałem, i nie wysłałem Yangowi infa z sektorem, do którego mam się udać :( Sorki za moje niedopatrzenie, ale chyba jakoś się to rozwiązało z tego co czytałem.

No to teraz pojechaliście. Myślałem, że się dzisiaj pobawię <_<

Jeśli ktoś się będzie bawił to my z Tobą podstępny cieniu. Jak Cię dopadniemy to nic Ci nie pomoże!

WY? Co najwyżej dwóch, a to nie żaden problem.

rezygnuje z gry

Myslalem, drodzy panowie, moi wspolobywatele naszego obozowiska, ze co jak co, ale odwage to wy posiadacie, a tu trach, wielki zawod. Glosiliscie se deklaracje, o walce i ideach, no i zglaszaliscie swe kandydatury do podjecia wyprawy do miasta stolicy, a tu prosze, juz trzech z was zrezygnowalo w ostatniej chwili, kiedysmy to juz wszyscy tutaj liczyli na was i pokladali wszelkie nadzieje w ekspedycji, ktora podjac mieliscie. A wiec znow chcecie narazic me stare kosci na wyprawe do miasta spowitego w pyle?

Dzz dobrze mówi, wszyscy tak ochoczo się zgłaszali a już 3 zrezygnowało, miejmy nadzieję, że więcej już to się nie stanie i uda nam się zniszczyć cienie oraz znaleźć szpiega. JunioR do miasta pary! Wybacz Dzz ale nie możemy być pewni czy twoje stare kości wytrzymają kolejną wyprawę, a musimy zbierać swoje siły do walki z cieniami

Junior do miasta.

A tak przy okazji to ładnie zawaliliście.

Niech Nesquik idzie. Obiecal, ze nie opusci go odwaga i powiedzmy, ze ja mu wierze.

Hej, jestem wioskowym głupkiem - patrzcie na mnie i śmiejcie się z mojej głupoty.

warn_ico.png
Za udzielanie sie w temacie, gdzie nie ma sie do tego prawa. - Dzz'

PS fajny avek

@up

Ooo jakiś plebs.

Ale inteligencją i tak nie przerasta wioskowych klaunów, tzn "rebeliantów".

Odezwał się.. <_<