Kingdom of Steam (GRA) sezon1

Głosuję tak jak wczoraj...

Niech prześwietlony zostanie Warcraft.

Niech na wyprawę idzie BlastBlue.

Prześwietlić warcrafta a do miasta JunioR

Przeswietlic Koyiro a do miasta Junior

Panowie, przeswietlenia sa raz na dwa dni, czytaliscie instrukcje obslugi naszej maszyny? Wyraznie jest napisane, ze odzyskuje swoja sprawnosc dopiero po calym dniu bezczynnosci.

No i wczoraj nie było prześwietleń. O co chodzi?

Panowie, przeswietlenia sa raz na dwa dni, czytaliscie instrukcje obslugi naszej maszyny? Wyraznie jest napisane, ze odzyskuje swoja sprawnosc dopiero po calym dniu bezczynnosci.

Wiem o tym, ale mi się zapomniało. ^^

Wczoraj było. Na wyprawę nesquik, sam chciał. Moze znowu znajdziemy coś przydatnego.

Junior na wyprawę.

Niech na wyprawe idzie Junior

Dla was, ktorzy wyruszycie dzis na ekspedycje, przygotowalem skromna liste sektorow, ktore juz przemierzylismy badz przeswietlilismy, wraz z akcjami, ktore sie tam dokonaly. Postanowilem to napisac, bo biorac pod uwage fakt, ze co chwile mieszaja wam sie reguly, ktorymi rzadzi sie miasto pary, to i pewnie zapomnieliscie, gdzie juz bylismy, a gdzie nie.

6 (nic), 19 (miecz prawdy - zabrany), 13 ( wyruszyla maszyna, nic nie znalazla), 2 (kusza automatyczna - zabrana , zniszczony generator),

Dzień Czwarty

Grotesk wysłał mechanicznego pająka na pole 8 - nie znalazł nic, poza działem oczywiście.

Nesquik wyruszył zbadać pole 4 i wpadł w pułapke ! Otrzymał 18 obrażeń, jednak przeżył, jak widać miasto pary to niebezpieczne miejsce, a nie jedynie wielki magazyn pełen artefaktów.

JunioR wyruszył na pole 10 u spotkał tam ProGmR'a !

Tura 1 ProGmR trafia zadając 18 obrażeń

Tura 2 JunioR walczy gołymi pięściami, jednak rani Cieni 4 obrażeniami (Pancerz niweluje 3 obrazenia) = w rezultacie 1 obrazenie.

Tura 3 ProGmR zadaje 13 obrażeń, a ciało JunioRa bezwładnie tańczy pod naporem ołowianych kul. Spoczywaj w pokoju rebeliancie.

Mamy pierwszą ofiarę...

Spoczywaj w pokoju Junior :(

P.S. Kiedy następny event od naszego kuternogi?

No w końcu się można zabawić :lol: Kto następny?

No w końcu się można zabawić Kto następny?

TY

Mamy pierwszą ofiarę...Spoczywaj w pokoju Junior P.S. Kiedy następny event od naszego kuternogi?

Jak go spotkacie w mieście pary.

A co do Nesquika to przynajmniej mamy pewność że nie jest robotem. Tylko szkoda, że tak dużo życia stracił.

TY

No to zapraszam! JunioR poznał już moc Trującego Gazu Odbytniczego. Twoja kolej. Powieszę cię przed wejściem do toalety, żebyś mi dotrzymywał towarzystwa :lol:

Przynajmniej wiadomo, by nie isc nastepnym razem na 9, 10 i 11

Ooo.. :( Czemu to? Boicie się? Tacy pewni, a sr**ą po kątach. Miasto mi zasmrodzicie! Czujesz to kuźwa jego mać?! DAWAĆ!