Kingdom of Steam (ZAPISY / REKRUTACJA)

Tak jak w temacie rozpoczynamy rekrutacje graczy do Kingdom of steam - jest 19 miejsc, planowany start gry to piątek 11 maja. (także gracze wilkołaków mogą się już śmiało zapisywać, bo gry się na siebie nie nałożą)

Zasady:

LISTA GRACZY:

1. nesquik

2. facos14

3. Grotesk

4. Dzz

5. Azrael

6. Yamakazu

7. shield

8. Hantus

9. Cosiek

10. BlastBlue

11. Koyiro

12. UnknownPL

13. Ammon

14. GoceK

15. JunioR

16. zielaKxXX

17. Warcraft947

18. ProGmR

19. Naoke

Mnie zapisz!!!

f*ck yeah, zapisz :P

Zgłaszam się do służby.

Zglaszam sie w pelnej gotowosci!

W sumie...zapisz ;).

No dobra... zapisz :)

To ja też chcę miejsce.

Zglaszam sie

"Zbyt zaawansowana na forumowe gry. Nikt nie zrozumie zasad!" Tia, Po 20 min już 1/3 osób :D

dopisz

zamówię jedno miejsce, jeśli można nieaktualne. rozkręcam swój biznes (wątpię, żeby coś mi wyszło, ale spoko)

Ja również :P

"Zbyt zaawansowana na forumowe gry. Nikt nie zrozumie zasad!" Tia, Po 20 min już 1/3 osób

Oj tam narzekasz ^,..,^ Jak nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz :P.

W sumie to był sarkazm, może niezbyt udany, ale zawsze :P W 100% Podzielam Twoje zdanie :D Tylko tak gadali ludzie po zapoznaniu się z zasadami :D

chętnie spróbowałbym się w roli kuternogi o ile nie będzie przydziału losowego dla tejże postaci

Dopisz ;)

można spróbować ;) dopisz

chętnie spróbowałbym się w roli kuternogi o ile nie będzie przydziału losowego dla tejże postaci

To będzie jedyna nielosowo wybrana postać, jeszcze PlainLazy chyba chciał tą rolę, ale on nie za bardzo lubi te klimaty, więc jeszcze zobaczymy - ale będę na pewno pamiętał o Twojej propozycji.

zapis po prosze nareszcie zagram w to ;d