Kingdom of Steam (ZAPISY / REKRUTACJA)

zapis po prosze nareszcie zagram w to ;d

Jakiej umiejętności za Punkty Energii są w stanie użyć Wyznawcy technlogoii w pierwszej turze ? :D

Proszę o zapisanie mnie :)

To i mnie możesz zapisać. ;)

w zamyśle mam taka wizualizacje dla handlarza

obrazek zapozyczony z anno2070

Trenchcoat.jpg

Yyy.. Że tak się zapytam.. Po co to?

Raz się żyje zapisz też mnie.

9 miejsc jeszcze wolnych, narazie dodałem tych graczy co już są zaprawieni w forumowych bataliach.

A JuniorR?

Ja też chcę!

Chciałbym się zapisać :)

Nie wiem czy zauważyłeś posta ale też mnie zapisz :)

Dopisz mnie też. W 2 sezonie wilków miałem afka z powodu internetu, ale teraz jest git (chyba)

A mnie nie zapisujesz? o.0

Czyli jeszcze 3 osobistości, do piątku spokojnie się uzbiera. ;)

Tylko zeby nie bylo znowu takich jaj jak w wilkolakach, ze ludzie sobie sojusze robia i wydaja innych, bo wtedy gra traci sens

Wydanie innych to było w mafii :P. Yang robi jakąś selekcję, więc chyba tak źle nie będzie.

I żeby nie było wstawiania screenów, cytowania PMów, itp... bo to również psuje klimat. :(

Nie wiem czy zauważyłeś posta ale też mnie zapisz

Masz 2 posty, jesteś graczem podwyższonego ryzyka. :D Ale kto odpowie na to pytanie rezerwuje sobie miejsce z automatu:

Jakiej umiejętności za Punkty Energii są w stanie użyć Wyznawcy technlogoii w pierwszej turze ? :D

@Yang

Noo.. żadnej bo nie mają wystarczająco energi. Chyba, że na pierwszej wyprawie rebeliant cudem trafi na pole pułapki i jeszcze większym cudem wyznawcy dostaną 30 pkt. to mogą użyć Wiecznej mgły :D

@YangNoo.. żadnej bo nie mają wystarczająco energi. Chyba, że na pierwszej wyprawie rebeliant cudem trafi na pole pułapki i jeszcze większym cudem wyznawcy dostaną 30 pkt. to mogą użyć Wiecznej mgły

To miało być pytanie dla nowych osób -_-