zapis po prosze nareszcie zagram w to ;d
Jakiej umiejętności za Punkty Energii są w stanie użyć Wyznawcy technlogoii w pierwszej turze ?
zapis po prosze nareszcie zagram w to ;d
Jakiej umiejętności za Punkty Energii są w stanie użyć Wyznawcy technlogoii w pierwszej turze ?
Proszę o zapisanie mnie
To i mnie możesz zapisać.
w zamyśle mam taka wizualizacje dla handlarza
obrazek zapozyczony z anno2070
Yyy.. Że tak się zapytam.. Po co to?
Raz się żyje zapisz też mnie.
9 miejsc jeszcze wolnych, narazie dodałem tych graczy co już są zaprawieni w forumowych bataliach.
A JuniorR?
Ja też chcę!
Chciałbym się zapisać
Nie wiem czy zauważyłeś posta ale też mnie zapisz
Dopisz mnie też. W 2 sezonie wilków miałem afka z powodu internetu, ale teraz jest git (chyba)
A mnie nie zapisujesz? o.0
Czyli jeszcze 3 osobistości, do piątku spokojnie się uzbiera.
Tylko zeby nie bylo znowu takich jaj jak w wilkolakach, ze ludzie sobie sojusze robia i wydaja innych, bo wtedy gra traci sens
Wydanie innych to było w mafii . Yang robi jakąś selekcję, więc chyba tak źle nie będzie.
I żeby nie było wstawiania screenów, cytowania PMów, itp... bo to również psuje klimat.
Nie wiem czy zauważyłeś posta ale też mnie zapisz
Masz 2 posty, jesteś graczem podwyższonego ryzyka. Ale kto odpowie na to pytanie rezerwuje sobie miejsce z automatu:
@Yang
Noo.. żadnej bo nie mają wystarczająco energi. Chyba, że na pierwszej wyprawie rebeliant cudem trafi na pole pułapki i jeszcze większym cudem wyznawcy dostaną 30 pkt. to mogą użyć Wiecznej mgły
@YangNoo.. żadnej bo nie mają wystarczająco energi. Chyba, że na pierwszej wyprawie rebeliant cudem trafi na pole pułapki i jeszcze większym cudem wyznawcy dostaną 30 pkt. to mogą użyć Wiecznej mgły
To miało być pytanie dla nowych osób