Kingdom of Steam (ZAPISY / REKRUTACJA)

@YangNoo.. żadnej bo nie mają wystarczająco energi. Chyba, że na pierwszej wyprawie rebeliant cudem trafi na pole pułapki i jeszcze większym cudem wyznawcy dostaną 30 pkt. to mogą użyć Wiecznej mgły

Zgadza się, żadnej. Pułapkja nie dodaje PE, jesteś w grze :D gz

To ja musiałem "wypocić" post żeby się dostać, a inni nie? Not fair ;<

K, pytanie za 10 punktów i ostatnie wolne miejsce w grze, co się dzieje jeżeli w głosowaniu na to kto będzie eksplorował tej nocy miasto zwycięży taką samą ilością głosów 4 graczy ?

Zostanie z tych czterech, wylosowanych dwóch graczy.

No to mamy komplet. ;] Ponieważ PlainLazy jednak chyba odpuścił to kuternogą zostaje shield, o ile dalej chce. :]

jasne :)

Gra ruszy jutro pod wieczór (w sensie powstanie temat, przydziele klasy) - pierwsze głosowanie tak jak było w planach będzie dopiero w piątek.

W sobotę ze względu na KSW wyniki najprawdopodobniej będą rano. ;p

Gra ruszy jutro pod wieczór (w sensie powstanie temat, przydziele klasy) - pierwsze głosowanie tak jak było w planach będzie dopiero w piątek.W sobotę ze względu na KSW wyniki najprawdopodobniej będą rano. ;p

Że coo!? Nie no spoko :P W sumie to te 5 min w czasie reklam nie zbawi ^,..,^

BTW. Po raz pierwszy w KSW odbędzie się walka kobiet. Ojj będzie na co popatrzeć xP Poza tym Mamed i Pudzian z Sapp'em ^^

Że coo!? Nie no spoko W sumie to te 5 min w czasie reklam nie zbawi ^,..,^BTW. Po raz pierwszy w KSW odbędzie się walka kobiet. Ojj będzie na co popatrzeć xP Poza tym Mamed i Pudzian z Sapp'em ^^

Może jeszcze doprecyzuje, że w sobotę i tak głosujemy do 22, tyle ,że po prostu wyniki będą rano. Myślę, że to niczego nie popsuje.

Czyli, że dzisiaj założysz temat, ale dzisiaj jeszcze nie będzie podliczania głosów ? A wyniki z soboty będą w niedzielę rano ? Wolę się upewnić .. ;)

Na to wygląda.

jest sens wprowadzania systemu monet? Za odwiedzanie lokacji możnaby zdobyć troche złota i wydać tu i tam ;/

Zdobywa się już przedmioty.

jest sens wprowadzania systemu monet? Za odwiedzanie lokacji możnaby zdobyć troche złota i wydać tu i tam ;/

Tylko handel wymienny, pamiętajmy, ze to gra tekstowa na 20 graczy i tak moze być cieżko z koordynacją całości.

Kiedy startujemy?

Gra ruszy jutro pod wieczór

Moim zdaniem to już jest wieczór i dlatego się pytam.

WSZYSCY POWINNI MIEĆ JUŻ SWOJE KLASY I STATY NA PW (W razie problemów/wątpliwośći PW do mnie)

Tak jak w temacie rozpoczynamy rekrutacje graczy do Kingdom of steam - jest 19 miejsc, planowany start gry to piątek 11 maja. (także gracze wilkołaków mogą się już śmiało zapisywać, bo gry się na siebie nie nałożą)

Zasady:

LISTA GRACZY:

1. nesquik

2. facos14

3. Grotesk

4. Dzz

5. Azrael

6. Yamakazu

7. shield

8. Hantus

9. Cosiek

10. BlastBlue