[Kingdom Online] Serwer Manu

Z racji tego, że lider poprzedniej gildii odpuścił sobie grę, zmuszeni byliśmy zrobić reguilda.

Legion "POLAND" ogłasza rekrutację.

Wymagania:

-przyjmujemy bez względu na lvl postaci,

-najważniejsza jest aktywność,

-możliwość korzystania z TS (przynajmniej odsłuch),

Gwarantujemy świetną zabawę w dobrym gronie, walki o forty, terytoria, wyprawy na wspólne dungi (ważny podpunkt:D), pomoc w grze :)

Aplikacje do legionu można złożyć w grze lub po prostu napisać PW do rekrutantów.

Kontakt w grze:
Lider: Nimfi

Rekrutanci: Buszok, Chris

Przyjmujemy wszystkie klasy postaci, aczkolwiek na Clerica i Tanka największe zapotrzebowanie :)

Do zobaczenia w grze :D

Jesli ktoś ma problem z pobraniem gry z oficjalnego źródła spróbujcie pobrać używając przeglądarki Internet Explorer (dzięki DeimonD). Kiedy i to nie zadziała, link do mirrora:

https://docs.google.com/file/d/0B4zOvxpaKGDXU2g2VmVUZFMwM2s/edit?usp=drive_web&pli=1

ilu aktywnych graczy? ( w domysle 45 lvle)

Trwaja przenosiny ludzi do gildii, wiec ciezko powiedziec jeszcze ;) Ogólnie to połowa lub wiecej osob zazwyczaj nie dotrwała do max lvla dlatego liczymy, że teraz uda nam sie zebrac wieksza grupe aktywnych :)

Polecam :D ciekawa gra z funkcja mini gry- plemiona :) nowatorskie rozwiązanie :)

Dzięki za zainteresowanie :D Dołączyło do nas kilku kleryków :)

Wczoraj zawarliśmy alliance z legionem Talons, tworząc chyba jedyny anglojęzyczny sojusz.

Zapraszamy do gry :)

Zapraszam wszystkich :D Legion Talons także posiada wielu aktywnych graczy także z pt nie powinno być problemu :)

Dzisiaj udało nam się zebrać ekipę max lvli i w końcu przejęliśmy pierwszy, poważny high-lvlowy fort :)

warto zaczynać grę ? :)

Jak najbardziej. Miejsca w legionie dla Ciebie nie braknie :) Na pomoc możesz liczyć :)

pobiorę gre zobaczę jak będzie mi sie grało i się odezwę do was okej ? :)

Spoko, nie ma problemu

mam pytanie od wczoraj próbuje pobrać gre i co chwile mi pisze ze skończyło pobierać a jest pobrane jakies 200mb max :) a gdy pobrało się te 1.3 gb to pisze ze kopia jest uszkodzona

Masz 2 opcje do sciagania, direct download i downloader. Probowales obu? Nie spotkalem sie z takim bledem jeszcze u nikogo.

tak próbowałem na tym i na tym :/

Właśnie pobieram, jeśli gram przypadnie mi do gustu, odezwę się w grze, wstępnie nick: CompleteError, a jak to jest z populacją, ponieważ na fanpage`u jest tylko 1300 "lubię to" xDD

Czy mógłby mi ktoś podrzucić jakimś innym niż oficjalny linkiem do klienta gry? niestety cały czas mi się zatrzymuje w różnych momentach pobieranie

Mam dokładnie to samo.... help =/

Prosze bardzo: https://docs.google.com/file/d/0B4zOvxpaKGDXU2g2VmVUZFMwM2s/edit?usp=drive_web&pli=1

Co do populacji, Turkow jest masakrycznie duzo, bo turecki wydawca. Ostatnio na evencie na mapce gdzie walcza 2 frakcje bylo jakies 250vs250

może te twoje będzie działać :)

możecie się zarejestrować do tej gry ??