[Kingdom Online] Serwer Manu

jak nie działa ci rejestracja to zmień przeglądarkę na chwile :) ja tak miałem :)

Prosze bardzo: https://docs.google.com/file/d/0B4zOvxpaKGDXU2g2VmVUZFMwM2s/edit?usp=drive_web&pli=1Co do populacji, Turkow jest masakrycznie duzo, bo turecki wydawca. Ostatnio na evencie na mapce gdzie walcza 2 frakcje bylo jakies 250vs250

Dzięki wielkie za instalkę, właśnie pobieram, dam znać czy all działą, co do rejastraacji, nice miałem żadnych problemów, aczkolwiek ja logowałem się po przez konto google, a tak nie na temat, jak coś będę grał Priestem/Clerykiem, z u wagi na zapotrzebowanie, no i lubię te postać, chciałbym jeszcze dodać, iż u mnie szkoła jest na 1 miejscu, tak więc nie mogę obiecywać, że będę co dziennie online. =/

Wiadomo zycie prywatne>gra:D Ostrzegam ze klerykiem gra sie ciezko, nie grajcie na sile:P Tylko i wylacznie jesli lubicie :D Tankiem latwiej

Dzięki twojej pomocy gra już się ściąga i dziś mogę katować. Jeśli jest to grinder który polega na napieraniu 3k mobków na lewel to już kocham tę grę :) odezwę się jak tylko odpalę prawdopodobnie IGN: Error404

To chyba sie rozczarujesz, bo cap lvl szybko sie wbija.

Nie chodzi mi o czas do Endgame'u tylko o sam sposób dobicia :) Tak z ciekawości endgame opiera się o PVP jak ten aspekt się prezentuje w grze ?

lol tutaj grindujesz dopiero jak wbijesz cap :P wczesniej ubijasz max 20 mobkow i nastepny quest przy czym mozolne jest to tylko do 27 lvla. Potem udajesz się na drugą mape gdzie lvl wbijasz w jakies 15-30 minut. Wbicie capu to 2 dni spokojnego grania, rekord to byl chyba 17h

endgame opiera sie na meczeniu dungeonow bez konca i modlitwa o dobry loot / młócenie mobkow tysiącami i modlitwa o matsy do craftu->modlitwa o blue/unique item z craftu z dobrymi statami i slotami. Gra jest mega pobugowana, zle przetlumaczona, balans nie istnieje, w 95% populacja to turcy, angielski support w zasadzie nie istnieje ale mimo wszystko dalej w nią gram więc chyba coś w sobie ma :P

w pvp jest kilka opcji, teritory wary 1 na 1 albo 4 na 4, duelki, mapa pvp na ktorej mozna walczyc z przeciwną frakcją no i przejmowanie terenów od innych legionów.

Tak jak obiecałem, wszystko działa, nick: TheError, Celeric - skill tree: Heal, mam 3 poziom, jak narazie gra jest całkiem niczego sobie, ale zawcześnie by to oceniać, narazie pogram sam, jeśli dobiję chociaż ten 20 lvl i się nie znudzę, to dam znać w grze, narazie mnie nie przyjmujcie, po co robić zbędne zamieszanie, skoro być może sobie odpuszczę... ^^

ja mam problemy z pobraniem :/

Podalem link do innego mirrora na 1 stronie

mam pytanie od wczoraj próbuje pobrać gre i co chwile mi pisze ze skończyło pobierać a jest pobrane jakies 200mb max a gdy pobrało się te 1.3 gb to pisze ze kopia jest uszkodzona

Pobierz przez Internet Explorer, miałem ten sam błąd. Przez IE poszło :) Ja sam może zagram, ale pory nocne odpadają przez pracę.

Najwazniejsze w pozniejszym etapie beda godziny 20-22, gdyz wtedy na serwerze mozna prowadzic wojny. Takie codziennie castle siege :D

Podalem link do innego mirrora na 1 stronie

hmm no właśnie z nim tez jakies problemy niby pobierze ale nie jest to format exe tylko odownload

Nie wiem jak to pobierasz. Wlasnie sprawdzilem i jest .exe. odownload to pewnie jakis niedokonczony po prostu czy cos ;)

ale jak chce go otworzyć to mam do wyboru albo przez internet albo jakies programy typu paint itp ;d

Wczoraj późnym wieczorkiem do naszego alliance'u dołączył legion graczy z USA. Jak widać powoli się rozrastamy i niedługo będziemy mogli podjąc walkę z Turkami :D

Buszok mam taki problem gdy pobieram gre "the setup files are corrupted. Please obtain new copy of the program" :/

Sciagnij przez jakiegos download managera, sprobuj przez Internet Explorer jak kolega mowil. I to wszystko z tego mojego linku. Nie wiem jak to robisz, ze wszystkim juz dziala tylko Tobie jeszcze nie :D

pobrałem managera i zadziałało :) dzięki od jutra zaczynam normalną gre :)

Nie polecam tej gry osobiście, wytrzyma tyle ile będą ladowac w is, poczytajcie na epvp forum.