jak nie działa ci rejestracja to zmień przeglądarkę na chwile ja tak miałem
[Kingdom Online] Serwer Manu
Prosze bardzo: https://docs.google.com/file/d/0B4zOvxpaKGDXU2g2VmVUZFMwM2s/edit?usp=drive_web&pli=1Co do populacji, Turkow jest masakrycznie duzo, bo turecki wydawca. Ostatnio na evencie na mapce gdzie walcza 2 frakcje bylo jakies 250vs250
Dzięki wielkie za instalkę, właśnie pobieram, dam znać czy all działą, co do rejastraacji, nice miałem żadnych problemów, aczkolwiek ja logowałem się po przez konto google, a tak nie na temat, jak coś będę grał Priestem/Clerykiem, z u wagi na zapotrzebowanie, no i lubię te postać, chciałbym jeszcze dodać, iż u mnie szkoła jest na 1 miejscu, tak więc nie mogę obiecywać, że będę co dziennie online. =/
Wiadomo zycie prywatne>gra:D Ostrzegam ze klerykiem gra sie ciezko, nie grajcie na sile:P Tylko i wylacznie jesli lubicie Tankiem latwiej
Dzięki twojej pomocy gra już się ściąga i dziś mogę katować. Jeśli jest to grinder który polega na napieraniu 3k mobków na lewel to już kocham tę grę odezwę się jak tylko odpalę prawdopodobnie IGN: Error404
To chyba sie rozczarujesz, bo cap lvl szybko sie wbija.
Nie chodzi mi o czas do Endgame'u tylko o sam sposób dobicia Tak z ciekawości endgame opiera się o PVP jak ten aspekt się prezentuje w grze ?
lol tutaj grindujesz dopiero jak wbijesz cap wczesniej ubijasz max 20 mobkow i nastepny quest przy czym mozolne jest to tylko do 27 lvla. Potem udajesz się na drugą mape gdzie lvl wbijasz w jakies 15-30 minut. Wbicie capu to 2 dni spokojnego grania, rekord to byl chyba 17h
endgame opiera sie na meczeniu dungeonow bez konca i modlitwa o dobry loot / młócenie mobkow tysiącami i modlitwa o matsy do craftu->modlitwa o blue/unique item z craftu z dobrymi statami i slotami. Gra jest mega pobugowana, zle przetlumaczona, balans nie istnieje, w 95% populacja to turcy, angielski support w zasadzie nie istnieje ale mimo wszystko dalej w nią gram więc chyba coś w sobie ma
w pvp jest kilka opcji, teritory wary 1 na 1 albo 4 na 4, duelki, mapa pvp na ktorej mozna walczyc z przeciwną frakcją no i przejmowanie terenów od innych legionów.
Tak jak obiecałem, wszystko działa, nick: TheError, Celeric - skill tree: Heal, mam 3 poziom, jak narazie gra jest całkiem niczego sobie, ale zawcześnie by to oceniać, narazie pogram sam, jeśli dobiję chociaż ten 20 lvl i się nie znudzę, to dam znać w grze, narazie mnie nie przyjmujcie, po co robić zbędne zamieszanie, skoro być może sobie odpuszczę... ^^
ja mam problemy z pobraniem :/
Podalem link do innego mirrora na 1 stronie
mam pytanie od wczoraj próbuje pobrać gre i co chwile mi pisze ze skończyło pobierać a jest pobrane jakies 200mb max a gdy pobrało się te 1.3 gb to pisze ze kopia jest uszkodzona
Pobierz przez Internet Explorer, miałem ten sam błąd. Przez IE poszło Ja sam może zagram, ale pory nocne odpadają przez pracę.
Najwazniejsze w pozniejszym etapie beda godziny 20-22, gdyz wtedy na serwerze mozna prowadzic wojny. Takie codziennie castle siege
Podalem link do innego mirrora na 1 stronie
hmm no właśnie z nim tez jakies problemy niby pobierze ale nie jest to format exe tylko odownload
Nie wiem jak to pobierasz. Wlasnie sprawdzilem i jest .exe. odownload to pewnie jakis niedokonczony po prostu czy cos
ale jak chce go otworzyć to mam do wyboru albo przez internet albo jakies programy typu paint itp ;d
Wczoraj późnym wieczorkiem do naszego alliance'u dołączył legion graczy z USA. Jak widać powoli się rozrastamy i niedługo będziemy mogli podjąc walkę z Turkami
Buszok mam taki problem gdy pobieram gre "the setup files are corrupted. Please obtain new copy of the program" :/
Sciagnij przez jakiegos download managera, sprobuj przez Internet Explorer jak kolega mowil. I to wszystko z tego mojego linku. Nie wiem jak to robisz, ze wszystkim juz dziala tylko Tobie jeszcze nie
pobrałem managera i zadziałało dzięki od jutra zaczynam normalną gre
Nie polecam tej gry osobiście, wytrzyma tyle ile będą ladowac w is, poczytajcie na epvp forum.