[Kingdom Online] Serwer Manu

wszystko z isu mozna kupic od ludzi na aukcji :P itemy nie sa drogie, a kase idzie zarobic banalnie prosto :) pograles cos wgle czy tylko poczytales i oceniasz?

vredd ma rację, wszystko jest do kupienia a na farmie idzie zarobić bez problemu :) jeśli chodzi o is i płacenie zostaw to turasom :D

Grałem. Grałem

Nie napisalem ze gra jest pod is, wiem ze itemy są tanie.

Napisałem ze gra będzie dzialac do puki ludzie nie przestaną w is ladowac

a Turasy nie przestaną więc można spokojnie grać ;)

Kasanga sprytnie wczoraj napisał posta zniechęcając do gry, po czym 15 minut później założył temat reklamujący gildię w C9 :D

Ludzi na serwerze Manu nie brakuje ;)

Na zachęte filmik jednej z topowych gildii pokazujący jak wyglada walka o tereny :)
http://www.youtube.com/watch?v=I4JBdEoiYYw (ogladac od 1:50)

Zapraszam do gry :)

Dzisiejsze podboje :) zapraszam wszystkich, omija Was niezła zabawa :D

Zapraszamy wszystkich. Walczymy z kebabami dzielnie! Gildia POLAND - serwer MANU

Nadal gracie:> Jak z populacją?

Hejo :) chyba skład się rozpadł, ja gram nadal i jestem w miedzynarodowej gildii Talons :D zapraszam i możesz liczyc na pomoc :D

Ludzi jest od groma ;] obecnie jesteśmy w mocnym sojuszu i prowadzimy wojny o tereny z innymi gildiami :)

Pingi w porządku:> bo podobno rzędu 150?

siemka pobieram grę gra ktoś jeszcze ? jakieś namiary na Polską Gildie co nowego przyjmie ? i jeszcze jedno jakie pingi są ?

dodam że TS3 czy tam VT jest i mikro +18 też :)

Z racji tego, że lider poprzedniej gildii odpuścił sobie grę, zmuszeni byliśmy zrobić reguilda.

Legion "POLAND" ogłasza rekrutację.

Wymagania:

-przyjmujemy bez względu na lvl postaci,

-najważniejsza jest aktywność,

-możliwość korzystania z TS (przynajmniej odsłuch),

Gwarantujemy świetną zabawę w dobrym gronie, walki o forty, terytoria, wyprawy na wspólne dungi (ważny podpunkt:D), pomoc w grze :)

Aplikacje do legionu można złożyć w grze lub po prostu napisać PW do rekrutantów.

Kontakt w grze:
Lider: Nimfi

Rekrutanci: Buszok, Chris

Przyjmujemy wszystkie klasy postaci, aczkolwiek na Clerica i Tanka największe zapotrzebowanie :)

Do zobaczenia w grze :D

Jesli ktoś ma problem z pobraniem gry z oficjalnego źródła spróbujcie pobrać używając przeglądarki Internet Explorer (dzięki DeimonD). Kiedy i to nie zadziała, link do mirrora:

https://docs.google.com/file/d/0B4zOvxpaKGDXU2g2VmVUZFMwM2s/edit?usp=drive_web&pli=1