Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Mi też...

ah, dzisiaj wytrzymalo bez DC 20 minut

daje sobie spokoj, pogralem sesjami z 1,5h, czekam na normalna CBT

JA dochodze do tej wielkiej bitwy (tka jakby 3 pkt 1 moby 2 moby z bosem 3 bitwa) i mnie wywala gdy dochodzi do starcia z mobami ehhh.

Zawsze w tym samym momencie... 5 lat czekałem, teraz czekamy na cbt. Fajno.

co z tego że podam te dane z rejestracji w mpassie skoro nie da rady sie zalogować na tego crapa

U mnie to samo. Normalnie nie wchodzi w ogóle, przez wtfast kick po pierwszej walce.

d*pa! Trzeba czekać aż coś zrobią, bądź czekać na CB.

Powiem tak:

1. Nawalanie armii przeciwników nigdy nie sprawiało mi takiej radochy

2. Animacje umiejętności są piękne

3. Optymalizacja jest wręcz genialna

4. Z mobków dropimy surowce. Więc liczę na dobry craft.

5. IP block to coś za co powinni urywać jajca

6. Gdy gra wystartuje widzę, że na forum znajdę ludzi do gry

7. Modlę się o szybką CBT

Ja to samo, max 5min i dc, mimo to już sam początek gry wygląda obiecująco, czekam na normalna cbt.

No ja wytrzymałem 8 min nie wiem jakim cudem ale jakos sie udalo, guru to chyba rekordzista skoro wytrzymal 20 min :D wydaje mi sie, ze oni maja jakis limit ustawiony i jak mamy ping powyzej np.200 ms to nas wywala po tych 5 min.

Na bank nie mamy pingu 200. To co widzę na ekranie odpowiada pingowi 600+.

W Blade and Soul jest tak, że jak masz przez 5 sekund ping powyżej 600 to cię wywala. Chyba tutaj jest tak samo.

Patch pobrany, w oknie próbowałem, wywala dalej co pare min. Masakra. Ludzi mieszkajacych w SEA też, więc to nie kwestia naszego "omijania" blokad.

Niestety ale firma chyba **** warta, tak jak wczoraj gracze sea mieli dc tak dzis maja, to juz nie chodzi o nas a o ludzi ktorzy powinni bez problemu testowac ta gre, niestety wyglada na to, ze wydawca nie slucha ludzi, teraz sobie jeszcze na fb dali wpis o tym evencie na wbicie 18 lvlu, ludzi placza, wysylaja mase wiadomosci, 0 odzewu z ich strony, jak oni beda wydawac gre na rynek us,eu i tak to bedzie wygladac to ja podziekuje.

The game has just done a minor adjustment to fix players' disconnection problem. In order to get the fix, players have to restart Kingdom Under Fire II and patch the game files once more.

Sorry for any inconvenience caused

No, zobaczymy...

Gdzieś ktoś wcześniej wspomniał, że granie w oknie pomaga, sprawdziłem mi pomogło. Cała 1wsza misje przeszedłem bez dc. Azjaci też dostają dc, wiec nie jest to wina omijania blokady.

Ja wam powiem, że jestem po tej wielkiej bitwie i wyszedłem z tutoriala i gram dalej ;>

Wszystko dzięki WTFast'owi...

Działa już dobrze chyba, tutorial zrobilem i robie dalej misje.

Shit jednak po paru min nastepnej misji dostalem dc, nie wiem czy to przypadek czy dalej bedzie wywalac, spróboje jeszcze raz..

Edit : Dobra, sytucja jest taka że jak dostaniecie dc w trakcie wykonywania 2 misji (tak, dostałem) to wasza postać po ponownym zalogowaniu znajduje się na mapie głownej, zablokowana...więc nic nie możecie zrobić, stoje tak właśnie obok kilkudziesięciu osob w podobnych pozycjach, poblokowanych.

@UP

Ja nic takiego nie miałem... Gram dalej i żadnych DC ni ma.

Normalnie hasam sobie z innymi graczami po wiochach...

jakiego progrmu używacie do zmiany ip? i z jakim krajem sie łączycie

WTFast i łącze się z Malysią.

Zrobiłem nową postać, teraż już bez DC leci, 4 poziom wbity i jade dalej.