Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Wie ktoś może czy jest tutaj craft? Jedynie co teraz wiem to można tymi przedmiotami swoje prywatne wojska ulepszać itd..

a ile wam zajmuje wczytywanie gry? mi 5 minut i dalej nic. korzystam z wtfasta

A jak tam ta optymalizacja która się szczycili? Guru mów jak chodziło na twoim piecu :D.

ktoś już wspominał że optymalizacja jest genialna

Grawint, raz mi też długo grę wczytywało wyłączyłem, znów włączyłem i śmiga.

też wybrałeś jako server malezje?

Tak

Wszystko chodzi OK.. Żadnego DC.. Gra zapowiada się pięknie!

działa już :D po 5minutach gry mam zajar jak nigdy xD DC nie miałem

To jest dungeonówka??

tylko mnie na początku ta gra przypomina c9?

A w czym dokładniej przypomina C9??

w masie funkcji i opcji znajdujących sie na klawiaturze w non targecie w dungeonówce i w tym 'intrze' że na początku jest typowy dungeon z bossem itp. wy też macie lagi w tej wiosce?

Właśnie pograłem 1h23min bez dc, nowy rekord? :D

teraz już raczej nie ma dc bo ja gram już jakieś pół godziny i nic. to jest chyba dungeonowka z elementami open worlda?

Też miałem na samym początku wrażenie jakbym grał w C9... jednak dalej, dalej przypomina naprawdę ZAMEK POD OBLĘŻENIEM...

Gra świetna.

Dzisiaj próbowałem grać od 11:00 i miałem DC przed ukończeniem 1 misji. Zrezygnowałem. Później wszedłem jeszcze raz koło godziny 13:00 i grałem, aż do teraz bez DC.

Po godzinie grania 0dc. Jesli ktos ma problem z czarnym ekranem lub nieskonczonym ladowaniem Folder Data>Settings>default.ini
Zmien sobie rozdzialke i w linijce GraphicQuality daj =1. Mi pomoglo.

szkoda że nie ma większego 4:3 bo mam te czarne masy :<

No ja 3;20 h bez dc :) nabilem 11 lvl, ten dungeon na 10 lvl to juz ro***erducha totalna, we 2 szlismy, z bratem i wyglada to obiecujaco.