Wie ktoś może czy jest tutaj craft? Jedynie co teraz wiem to można tymi przedmiotami swoje prywatne wojska ulepszać itd..
Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!
a ile wam zajmuje wczytywanie gry? mi 5 minut i dalej nic. korzystam z wtfasta
A jak tam ta optymalizacja która się szczycili? Guru mów jak chodziło na twoim piecu .
ktoś już wspominał że optymalizacja jest genialna
Grawint, raz mi też długo grę wczytywało wyłączyłem, znów włączyłem i śmiga.
też wybrałeś jako server malezje?
Tak
Wszystko chodzi OK.. Żadnego DC.. Gra zapowiada się pięknie!
działa już po 5minutach gry mam zajar jak nigdy xD DC nie miałem
To jest dungeonówka??
tylko mnie na początku ta gra przypomina c9?
A w czym dokładniej przypomina C9??
w masie funkcji i opcji znajdujących sie na klawiaturze w non targecie w dungeonówce i w tym 'intrze' że na początku jest typowy dungeon z bossem itp. wy też macie lagi w tej wiosce?
Właśnie pograłem 1h23min bez dc, nowy rekord?
teraz już raczej nie ma dc bo ja gram już jakieś pół godziny i nic. to jest chyba dungeonowka z elementami open worlda?
Też miałem na samym początku wrażenie jakbym grał w C9... jednak dalej, dalej przypomina naprawdę ZAMEK POD OBLĘŻENIEM...
Gra świetna.
Dzisiaj próbowałem grać od 11:00 i miałem DC przed ukończeniem 1 misji. Zrezygnowałem. Później wszedłem jeszcze raz koło godziny 13:00 i grałem, aż do teraz bez DC.
Po godzinie grania 0dc. Jesli ktos ma problem z czarnym ekranem lub nieskonczonym ladowaniem Folder Data>Settings>default.ini
Zmien sobie rozdzialke i w linijce GraphicQuality daj =1. Mi pomoglo.
szkoda że nie ma większego 4:3 bo mam te czarne masy :<
No ja 3;20 h bez dc nabilem 11 lvl, ten dungeon na 10 lvl to juz ro***erducha totalna, we 2 szlismy, z bratem i wyglada to obiecujaco.