Siema, mam problem z logowanie nie wiem co się dzieje ale już 3 razy ściągałem całość i dalej jak klikam log in nic się nie dzieje wie ktoś może czemu?
Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!
No u mnie dziś bez problemu, ani jednego DC wbiłem 4 level
No, 12 poziom dobity, bez dc sie obyło nawet, bardzo fajnie się gra.
to ja moze wyjde z taka propozycja: skoro juz dc nas nie meczy to moze jutro jakas wspolna sesja? ja mam 6 lvl berserk server Curian (lub jakos tak). godzina mi odpowiada kazda
Ja mam 9 lvl, człowiekiem, 2nd server.
5lv Gunslinger serwer 1.
Panowie mam pytanie jakich VPN uzywacie ? chodzi mi o kraj. zalogowalem sie dostalem laga i teraz niemoge sie zalogowac nic sie niepojawia po kliknieciu connect..
ja gram gunslingerem 5lvl 1 server
Spellsword 13 lv, 2 serwer
Żeby już nie tworzyć nowego tematu, może ktoś napisać w jakich dokładnie godzinach serwer jest włączony?
11 do 17 naszego czasu
czy jest możliwość zresetowania free triala wtfasta bo w SoftEther nie ma servera Malysią
Takie pytanie, mial ktos z was problem z XIGNCODE?? Odpalam gre, ekran logowania wszystko git i nagle wyskakuje mi wlasnie problem z tego XIGNCODE i wywala gre. Co na to poradzic?
Mam problem... Dlaczego jak klikam login to nic się nie dzieje?
Bo gra jest "otwarta" od godziny 11, do godziny 17.
Takie pytanie, mial ktos z was problem z XIGNCODE?? Odpalam gre, ekran logowania wszystko git i nagle wyskakuje mi wlasnie problem z tego XIGNCODE i wywala gre. Co na to poradzic?
Antywirus, zapory blokują HackGuarda gry.
"Antywirus, zapory blokują HackGuarda gry."
Mam Kasperky Internet Seciurity 2013. Juz go wylaczlem przy odpalaniu KUF 2 i dalej to samo
Cześć ludzie. Mam pewien problem, gdyż po instalacji gry przez pliki pobranych przez torrenta podanego na stronie gry na moim dysku twardym uruchomia launchera i w nim wskakuje mi informacja o tym, że jest coś z miejscem,
w którym zainstalowałem grę.
Myślę sobie "Ok, no to przeinstaluje", co prowadzi do innego problemu mianowicie, gdy w launchcerze chce wybrać miejsce instalacji gry wyskakuje takie coś:
Wciskam "OK", a potem znowu "Install" i to samo mi pokazuje. Wybierałem kilka razy inne miejsca instalacji i nadal to samo. Starałem się również pobrać przez pozostałych dwóch klientów podanych na stronie gry i nadal to samo, a launcher (nie pełen klient) pokazuje mi to samo co w obrazku 1 i 2, a reinstalacja z torrenta daje taki sam rezultat jak widać.
Kod Beta aktywowałem, ale mimo podanych sposobów na wejścia do serwów nie mogę przejść przez podstawę zainstalowania poprawnego gry. Czy może mi ktoś pomóc?
Próbowałeś odnaleźć po odinstalowaniu wszystkie pozostałości po KUF i je usunąć?
Próbowałeś odnaleźć po odinstalowaniu wszystkie pozostałości po KUF i je usunąć?
Tak usunąłem wszystkie pliki z miejsca instalacji przy każdej próbie reinstalacji i nadal nic nie dawało.