Klan Team Fortress 2

Jak w temacie - szukam ludzi chętnych do wspólnej (niekoniecznie klanowej, po prostu mniej lub bardziej zorganizowanej) gry w Team Fortress 2 - klasy dowolne, ale najlepiej abyśmy jako ekipa mogli wykorzystywać zalety każdej z nich i przez ich zróżnicowanie minimalizować wady pozostałych. Jako komunikator głosowy myślę, że najlepszym pomysłem będzie X-fire. Stawiam przede wszystkim na radość z gry, nikogo nie będę zmuszać do gry w jakimkolwiek czasie. ;)

Przykładowe podanie:

Nick na Steamie: Mac70

Ulubiona klasa: inżynier

Alternatywne klasy: demoman, pyro, medyk, szpieg

Przydatne umiejętności: znajomość najlepszych miejsc do stawiania dział i teleportów na każdej z map, umiejętność rozwalenia działa stojącego w dowolnym miejscu, znajomość taktyki dwóch medyków z uberpiłami, wysoka skuteczność w rozpoznawaniu i zabijaniu szpiegów, znajomość i wprawa w stosowaniu szpiegowych iluzji.

Nick na Steamie: dexperek

Ulubiona klasa: inżynier

Alternatywne klasy: Demoman,Pyro,Medyk,Gruby

Przydatne umiejętności: Wciąż się uczę,ale tyle co wiem powinno wystarczyć.

Może jak więcej osób się na to pisze to i ja bym się doczepił do tej grupy, yhmmm w końcu gram w tf'a nie od dziś i wszystkimi klasami sobie poradzę (z reguły biorę tą klasę co nie ma jej w team'ie).

Nick na Steamie: mario33744

Ulubiona klasa: Scout, Soldier

Alternatywne klasy: Demoman,Spy,Sniper,Heavy,Medic

Przydatne umiejętności: Duże doświadczenie, znanie map, Rocketjumpowanie, Trochę itemów

Nick na Steam : pawelplol

Ulubiona klasa : Snajper

Alternatywne klasy : Demomen, Skaut, Gruby, Pyro

Przydatne umiejętności: Rozpoznawanie szpiegów, itemy, duże doświadzczenie

Nick na Steam:Another

Ulubiona klasa :Skaut,Pyro

Alternatywne klasy : Demomen, szpieg, Gruby

Przydatne umiejętnośc:potrafie bez wysilku rozpoznac przebrangego szpiega i znam kazda mape.

Myślę, że do gry na bardzo wysokim poziomie na "randomowym" serwerze starczą nam ze 4, może 5 osób, a jeśli myślimy o czymś więcej to z 8-10. ;)

PS: Części z Was nie mogę znaleźć po nicku, moglibyście dodać mnie do znajomych? Nick: Mac70

Chętnie z wami zagram

Nick na Steamie: Skooowron

Ulubiona klasa: Pyro

Alternatywne klasy: Scout, Spy

Przydatne umiejętności:Znam dobrze wiele map oraz wiele przydatnych taktyk. Należę do bardziej rozgarniętych graczy (11 miejsce na 1500 graczy na serwie to już coś)

Myślę, że do gry na bardzo wysokim poziomie na "randomowym" serwerze starczą nam ze 4, może 5 osób, a jeśli myślimy o czymś więcej to z 8-10. PS: Części z Was nie mogę znaleźć po nicku, moglibyście dodać mnie do znajomych? Nick: Mac70

Widzę,że jest spore zainteresowanie,ale ciekawe czy coś z tego wyjdzie.Mac ja ciebie znaleźć nie mogę.

Jeśli nie możecie mnie znaleźć, to poszukajcie grupy 'mmorpg.org.pl clan' i wchodząc za jej pośrednictwem na mój profil wyślijcie mi zaproszenie do znajomych, a wtedy zaproszę Was do grupy. ;)

Nick: DonaldPL

Klasa główna: Spy

Equip: Ambasador + Peleryna Nożownika + Zamrożony Agent

Klasy poboczne:

1) Sniper

Machina+Plemienne ostrze

2) Pyro

Dupalacz+Drapaczka / Pocztowy Pogromca

Um: Ubijam wsio jak kaczki Spy'em, idealnie wymierzona niewidka + przebranie, umiejętność ucieczki przed większością klas (wyjątek - Pyro z wiadomego powodu).

Btw. nie mogę odszukać ani Ciebie, ani mmorpg.org.pl clan.. :f

Mam! :)

Kruncher

Spy

Inne klasy to Gruby, Pyro albo Demo

Dobrze Spajem gram i Grubasem.

Zgłosiło się 7 osób, więc łącznie powinno 8 osób, a mamy 4 - reszta dochodzi? Jeśli nie, to w teamie czteroosobowym też możemy sobie poradzić, ale lepiej byłoby, gdyby doszło więcej osób. Jeśli sytuacja się nie zmieni, zaczniemy grać w grupie od czwartku.

Nawiasem mówiąc, jakieś propozycje dotyczące nazwy? Na razie jest taka, jaka jest, ale można ją zmienić.

Mówisz o nazwie grupy steam, tak? No, obecnie jest troszke ssąca, i nieestetycznie wyglądająca (małe litery). Z rana ciężko mi się myśli, więc palnę coś potem.

Może Skillersi, czy jakiś inny mash-up ze "skill" w nazwie? Wiem, mainstreamem jedzie :D

Może.. Może.. Infinite Squad? :) Tak mi przyszło do głowy.

Jeśli chodzi o nazwy, to najpierw patrzcie na to, czy nie jest zajęta - można to sprawdzić próbując założyć nowy klan, Steam automatycznie po wpisaniu powie czy nazwa jest zajęta czy nie.

Mac, nasze drogi chyba się znowu zejdą bo chętnie dołączę ;)

Nick na steam: brille201293

Ulubiona klasa: scout

Alternatywne klasy: tylko demomanem nie gram tak to wszystkimi gram, zmieniając w zależności od potrzeb, ale scout i tak najlepszy.

No cóż, to co z tą nazwą? :)

Dawajcie pomysły, ale najpierw sprawdzajcie czy nazwa i skrót nie są zajęte. ;)

Mam natlok obowiązków, więc grę będę mógł zacząć prawdopodobnie dopiero w piątek, ale jak już ruszymy to na całego.

Nick: Kiritek

Klasa główna:Inżynier

Klasy poboczne:Spy i Gruby