Może "Kościół imienia Janusza Chrystusa"? Wiecie, takie śmiechowe
Klan Team Fortress 2
A moze OrangeTeam:)
Jeśli nadal aktualny temat właśnie uzyskałem steam z TF2 więc chętnie z wami zagram tzn.Nauczę się grać .
Nick:Neuzz
Klasa:---(jutro bd wiedział)
Zaproś mnie do znajomych, jak możesz, to pośmigamy, DonaldPL
Jak coś, ja Ciebie nie mogę znaleźć :f
Titan92, jeśli masz ochotę to jutro-pojutrze (zależy, kiedy będę miał czas) mogę Cię podszkolić najpierw "na sucho" (na pustym serwerze), a następnie w prawdziwej walce - zainteresowany? Jeśli tak, to postaraj się mnie znaleźć, mam na Steamie nick Mac70 (jeśli pod nim mnie nie znajdziesz wyszukaj Mackordian).
Jasne nie ma problemu zaraz waz dodam do znajomych na Steam
Wysyłam zaproszenia z nicku: Neuzz lub Implant (pisze ponieważ nie pamiętam jaka nazwe się podaję czy konta czy pseudonim)
Co do tej nazwy klanu, to ja polecam nie wybierać takiej, która wiązała by się z TF2, bo nie wiadomo, czy będziemy zamykali się tylko w tej grze. Może kiedyś, nasz klan będzie aktywny tez w innej produkcji.
Nowa nazwa klanu - OrangeTeam. Jeśli kogoś nie zaprosiłem - pisać.
Grą zaczniemy jutro lub najpóźniej pojutrze, obecnie dogadujemy się w sprawie trybów, godzin gry itd.
Zostaje kwestia serwerów na których będziemy grac.Jeżeli by ktoś chciał to może postawić serwer treningowy.
jak już w komencie na steamie napisałem, nie podoba mi się ta nazwa. Było jakieś głosowanie czy coś, czy wybrałes po prostu od tak, by była jakaś nazwa, zanim nie wymyślimy czegoś innego?
A co do serva, to polecam wybrać jakiś jeden, Polski serv, na którym bedziemy grali.
Polecam dwa servy, na których gram chyba od początku przygody z tą grą:
IP: 85.232.244.73 - Polski serv, Inzynier może postawic na nim 2 działka
91.207.166.74:27815 - Inny, tradycyjny serv, fajna atmosferka jest
Na obu servach sa zmieniane automatycznie mapy i tryby po ustalonym czasie
OrangeTeam? Nie ma na razie innego wyjścia, wszelkie inne nazwy jakie ktokolwiek proponował były zajęte, więc myślę że zostaniemy przy tym. A co do serwerów, na razie na losowych, później pomyśli się nad czymś więcej.
@up - a z propozycji tych serwerów skorzystam.
Pobiore i podam nick potem
Główna klasa : Inżynier/skaut
A co powiecie o nazwie NecroNation? Patrzyłem na steamie, i nie ma takiej grupy, ani nawet o podobnej nazwie. Fajnie brzmi i sie tłumaczy, w avku walnie się truposza i git.
Również bardzo chętnie pogram.
Nick na Steamie: D4kai
Ulubiona klasa: Pyro
Alternatywne klasy: Jak leci, w zależności od potrzeby scout, inżynier, demoman, szpieg lub żołnierz
Przydatne umiejętności: Cóż, umiem zrobić niezłą zadymę za pomocą zapalary
NecroNation mi pasuje.
A więc mamy:
-Ludzi do gry
-Nazwe dla klanu
-Serwery do gry
-Ustalone godziny
Do szczęścia brakuje serwera na TS-ie
Zawsze może jakiś mumble być, czy inny komunikator Bo słyszałem, że niektórym prze używaniu TS3 laguje, ja akurat nigdy nie miałem tego programu to nie wiem, gadałem przez chat wbudowany w grę.
Na upartego możemy porozumiewać się przez Skype.
PS: Co do NecroNation, tu za to problemem jest skrót - NN i wszekie jego kombinacje ze znakami interpunkcyjnymi są pozajmowane.
Panowie, mozna się jeszcze dołączyć?
Tak, naturalnie - rekrutację zamknę na maksimum 20 osobach.
No to tak:
nick na steamie: acid_pineapple
klasy: głównie pyra, gruby, czasem snajper, medyk lub demoman
Właściwie to taki trochę zielony jestem, ale coś chyba umiem .
OrangeTeam mi się kojarzy z Orange, za którym nie przepadam, wolę Plusa .