Klan Team Fortress 2

Może "Kościół imienia Janusza Chrystusa"? Wiecie, takie śmiechowe

A moze OrangeTeam:)

Jeśli nadal aktualny temat właśnie uzyskałem steam z TF2 więc chętnie z wami zagram tzn.Nauczę się grać :).

Nick:Neuzz

Klasa:---(jutro bd wiedział)

Zaproś mnie do znajomych, jak możesz, to pośmigamy, DonaldPL :)

Jak coś, ja Ciebie nie mogę znaleźć :f

Titan92, jeśli masz ochotę to jutro-pojutrze (zależy, kiedy będę miał czas) mogę Cię podszkolić najpierw "na sucho" (na pustym serwerze), a następnie w prawdziwej walce - zainteresowany? :) Jeśli tak, to postaraj się mnie znaleźć, mam na Steamie nick Mac70 (jeśli pod nim mnie nie znajdziesz wyszukaj Mackordian).

Jasne nie ma problemu :) zaraz waz dodam do znajomych na Steam

Wysyłam zaproszenia z nicku: Neuzz lub Implant (pisze ponieważ nie pamiętam jaka nazwe się podaję czy konta czy pseudonim)

Co do tej nazwy klanu, to ja polecam nie wybierać takiej, która wiązała by się z TF2, bo nie wiadomo, czy będziemy zamykali się tylko w tej grze. Może kiedyś, nasz klan będzie aktywny tez w innej produkcji.

Nowa nazwa klanu - OrangeTeam. Jeśli kogoś nie zaprosiłem - pisać.

Grą zaczniemy jutro lub najpóźniej pojutrze, obecnie dogadujemy się w sprawie trybów, godzin gry itd. ;)

Zostaje kwestia serwerów na których będziemy grac.Jeżeli by ktoś chciał to może postawić serwer treningowy.

jak już w komencie na steamie napisałem, nie podoba mi się ta nazwa. Było jakieś głosowanie czy coś, czy wybrałes po prostu od tak, by była jakaś nazwa, zanim nie wymyślimy czegoś innego?

A co do serva, to polecam wybrać jakiś jeden, Polski serv, na którym bedziemy grali.

Polecam dwa servy, na których gram chyba od początku przygody z tą grą:

IP: 85.232.244.73 - Polski serv, Inzynier może postawic na nim 2 działka

91.207.166.74:27815 - Inny, tradycyjny serv, fajna atmosferka jest

Na obu servach sa zmieniane automatycznie mapy i tryby po ustalonym czasie

OrangeTeam? Nie ma na razie innego wyjścia, wszelkie inne nazwy jakie ktokolwiek proponował były zajęte, więc myślę że zostaniemy przy tym. A co do serwerów, na razie na losowych, później pomyśli się nad czymś więcej.

@up - a z propozycji tych serwerów skorzystam.

Pobiore i podam nick potem

Główna klasa : Inżynier/skaut

A co powiecie o nazwie NecroNation? Patrzyłem na steamie, i nie ma takiej grupy, ani nawet o podobnej nazwie. Fajnie brzmi i sie tłumaczy, w avku walnie się truposza i git.

Również bardzo chętnie pogram.

Nick na Steamie: D4kai

Ulubiona klasa: Pyro

Alternatywne klasy: Jak leci, w zależności od potrzeby scout, inżynier, demoman, szpieg lub żołnierz

Przydatne umiejętności: Cóż, umiem zrobić niezłą zadymę za pomocą zapalary :D

NecroNation mi pasuje.

A więc mamy:

-Ludzi do gry

-Nazwe dla klanu

-Serwery do gry

-Ustalone godziny

Do szczęścia brakuje serwera na TS-ie

Zawsze może jakiś mumble być, czy inny komunikator :D Bo słyszałem, że niektórym prze używaniu TS3 laguje, ja akurat nigdy nie miałem tego programu to nie wiem, gadałem przez chat wbudowany w grę.

Na upartego możemy porozumiewać się przez Skype.

PS: Co do NecroNation, tu za to problemem jest skrót - NN i wszekie jego kombinacje ze znakami interpunkcyjnymi są pozajmowane.

Panowie, mozna się jeszcze dołączyć?

Tak, naturalnie - rekrutację zamknę na maksimum 20 osobach.

No to tak:

nick na steamie: acid_pineapple

klasy: głównie pyra, gruby, czasem snajper, medyk lub demoman

Właściwie to taki trochę zielony jestem, ale coś chyba umiem ;).

OrangeTeam mi się kojarzy z Orange, za którym nie przepadam, wolę Plusa :P.