Klan Team Fortress 2

Nie musi byc wcale NN, równie dobrze może byc NC, ale innych opcji nie ma.

Proponuje cos takiego [-NN-] / {-NN-} / / / ->NN

Te moim zdaniem najlepsze

Nick Steam: zUo (avatar z serduszkiem i napisem "i Hardstyle")

Klasy: Solider, Pyro, Skaut oraz od czasu do czasu sniper oraz inzynier

oraz ts3 only jak by cus.

Nick: Szczurek539

Klasa główna: Sniper

Alternatywa: Żołnierz,Pyro i Demoman (Scout ujdzie)

Wyposażenie: Sniper: Machina,PM i Bandyta z Buszu (Możliwość zmiany każdego zestawu/duży ekwipunek)

Żołnierz: Celny Strzał,Rezerwista,Wyrównywacz

Pyro:Dupalacz,Pistolet Sygnałowy,Drapaczka

Demoman:Zwykły granatnik,Szkocki opór,Czteropołamacz szkota

Scout: Siła natury,Skrzydłowy,Obdżektor

Umiejętności: Potrafię zabić ze snajperki nawet scouta na pełnym biegu. 1/3 zabójstw to heady (udowodnione screenami na moim profilu gdzie udokumentowałem staty 77/27 i 83/32). Umiejętność wtopienia się w tłum wrogów jako Spy. I wiele innych mniejszych.

PS: Wysłałem ci Mac zaproszenie na Steamie. Skilla można potwierdzić screenami

Jak w temacie - szukam ludzi chętnych do wspólnej (niekoniecznie klanowej, po prostu mniej lub bardziej zorganizowanej) gry w Team Fortress 2 - klasy dowolne, ale najlepiej abyśmy jako ekipa mogli wykorzystywać zalety każdej z nich i przez ich zróżnicowanie minimalizować wady pozostałych. Jako komunikator głosowy myślę, że najlepszym pomysłem będzie X-fire. Stawiam przede wszystkim na radość z gry, nikogo nie będę zmuszać do gry w jakimkolwiek czasie. ;)

Przykładowe podanie:

Nick na Steamie: Mac70

Ulubiona klasa: inżynier

Alternatywne klasy: demoman, pyro, medyk, szpieg

Przydatne umiejętności: znajomość najlepszych miejsc do stawiania dział i teleportów na każdej z map, umiejętność rozwalenia działa stojącego w dowolnym miejscu, znajomość taktyki dwóch medyków z uberpiłami, wysoka skuteczność w rozpoznawaniu i zabijaniu szpiegów, znajomość i wprawa w stosowaniu szpiegowych iluzji.