Kogo polecicie? :D

Kogo polecicie? :D

Najlepiej za 3k ip i zeby był koxu (nie koniecznie tank).

Lux ;] Bardzo fajna jazda nią jest. Tylko trzeba się z Lux trochę obyć.

Jak z każdą xD, a co sadzicie o cho'gath?

Cho? Tylko na premade! Ja moge polecić:

-Nasusa Bo ogarnięty jest OP

-Olaf ponieważ jest dosyć prosty a dzięki E ma świetne early i mid

-Sion AP, bo Sion AP to Sion OP ;)

-Mordekaiser bo to chyba jedna z najłatwiejszych postaci w LoL'u i jest lekko OP o ile zna się podstawy gry nim

-Udyr bo to świetna postać i bardzo uniwersalna, ale wymaga ćwiczeń, bo to nie jest łatwa postać

-Morgana bo jest solidna, świetny pasyw no i ma combo

-Shaco bo to naprawde świetna postać która jako jedna z nielicznych zasługuje na miano ASSASSIN w LoL'u dlatego, iż liczy się wyczucie czasu, podejście i spryt

Polecam Fiddlesticks'a wbrew pozorom to łatwa postać z wielkimi combosami ( przynajmniej dla mnie ).

Katarina albo Lux ^_^ Katarina nieziemski dmg i najlepszy assasin moim zdaniem(jej passive wymiata ;D za killa lub asyste CD czarów zmniejsza się o 15 sekund) ;) a Lux to typowy support ;D(z DMG takim że jeśli nie jesteś tankiem a dostałeś już stuna to przygotuj sie na respawn)cóż... Lux trochę ciężej ogarnąć, ale jak już ogarniesz to nikt nie podskoczy ;D;)

up@ Fiddlestic to najbardziej noobowata postac (czytaj: byle idiota nim sobie poradzi) Jego wyssanie życia jest zbyt przekoksane ;/

Garen ^^ Ewentualnie Lux :)

Chyba najfajniejsze Katy! :)

A co sadzicie o Annie? :P

Wlasnie nią gram i zastanwiam się czy warto przy niej trwac.

A co sadzicie o Annie? Wlasnie nią gram i zastanwiam się czy warto przy niej trwac.

bardzo dobra, szczególnie na rankedy : ) ma op pasyw, można się Nią fajnie pobawić : )

Mordekaiser!

Nie ma takiego drugiego koksa jak MUNDO!!!! Tripple kille tankiem? TAK, PROSZE!!! xD

A co sadzisz o Kassadinie? Chyba najbardziej noobska postac i zarazem OP...

Dobra, kto jest chetny do gry w LoLa? Szukam ludzi z ok. 10 lvlami, bo chyba nie tylko ja mam dosc randomow.

Mam 5 lv ale jako tako ogarniam gre, jak skończysz to zaproś do gry:)

polecam gangplanka ma to buildy na odległość więc jak zacznie uciekać wróg to go dobijesz i masz fraga poza tym ma też umiejętności lecznicze które nie raz uratowały mi d*p* , jeśli ma się dobre runki to da się nim wymiatać , a i jeszcze jego ostatnia najlepsza umka , da się z nią stać na raspie i walnąć ją w każde miejsce na mapie i jest do tego potężna

Ja polecę Malphite, poniewaz spisuje się znakomicie jako tank + ma do tego świetny dmg co sprawia go troszku OP ;p.

GP - Runy, zeby bylo fajnie musisz miec

Co do malphita, to ma fajny skil bodajze "e" masz wiecej defa tym wiecej atakujesz, z 300 defa ten skil zadaje 500-600

A chyba latwo o to?

TEz wam client nie dziala? Chyba maoakiego dodaja w koncu.

Kogo polecicie? Najlepiej za 3k ip i zeby był koxu (nie koniecznie tank).

Graj tym kto ci odpowiada, na początki nie ważne kim grasz tylko jak grasz. Z każdego hero jest sporo do wyciśnięcia ;)

Kolego napisal że szuka 'koxu' to Lux jest 'koxu' ? :D Dobrze wymiata, ale po 2 hitach pada , to chyba nie jest calkiem koxu? :P

A co sadzisz o Kassadinie? Chyba najbardziej noobska postac i zarazem OP...

Tak..? a grales kassadinem? a grales rankeda z albo przeciw dobremu kassadinowi? jak ktos jest noobkiem to wiele nim nie z dziala, jak ktos gra dobrze i mysli to moze nim wygrac gre za team....

Ja moge polecic Jax jak nim ogarniasz to op jest.

Kupilem Mordekeisera. Teraz szukam jakiegos dobrego buildu :P