Kogo polecicie? :D

Dej se spokój...i tak groć nie umisz :D hahaha

Sory za OFF (do sprzątaczek)

Teraz szukam jakiegos dobrego buildu

http://www.mobafire.com/

za 3150HmmTank - Mordekaiser (duży def i wogóle skille dobre ciężko go ubić możesz tankować wierze na rankedzie prawie zawsze ma bana);Garen - kolejny tanker można go rozwijać w różne strony brak many jedynie cooldawn cie ogranicza Ulti idealne na ks i dobijanie uciekajacych równierz na rankedzie często banowanyMag - Luz łatwo się gra i można ładnie dobijać z ulti jak ogarniesz to jest pro postać;Wojownik - Jax - jak kupisz w life steal dobry item i pójdziesz dobry build speed dmg crytyk to nikt cie nie ubije na 1vs1 z uwagi na stuna i speed atacka i co 3 walisz mocniej;Phanteon - Kolejny dobry wojownik ma bardzo użyteczne skille póniżej 15% max hp masz 100% crytyka szybkie mieczyki poprzedzone stunem nie jednego już zabiły do tego tarcza pasywna i dobijasz rzutem włócznią czego chcieć więcej moja ulubiona postać na rankedzie koksze nią jak mi go nie zbanują.

muahahaha jakie elo 900?

mordekaiser czesto banowany chyba na 900-1250

garen hahhahha to chyba na 600-900 elo

pantheon znerfiony ale chyba dalej cos mozna ugrac...

Zamierzam zagrać i zastanawiam się na postacią Warwick. Jest to dobry wybór czy może ma wybrać innego bohatera.

Boże morde już dawno został mocno przynerfiony i jest "scierwem "

Zamierzam zagrać i zastanawiam się na postacią Warwick. Jest to dobry wybór czy może ma wybrać innego bohatera.

Nie polecam. WW jest strasznie pasywny. Dobry jeżeli chcesz sobie odpocząć od line'owania i pojunglować. Ale ogólnie jest dosyć średni.

Nie polecam. WW jest strasznie pasywny. Dobry jeżeli chcesz sobie odpocząć od line'owania i pojunglować. Ale ogólnie jest dosyć średni.

To kogo polecasz?

Boże morde już dawno został mocno przynerfiony i jest "scierwem "

Trzeba bylo mowic wczesniej. >.>

Najlepiej kupcie se Xin Zhao

Jak jest potem z Irelą? Gra mi się naprawde spoko ale trochę kosztuje (6300ip...dużo) więc chciałbym się trochę więcej o niej dowiedzieć.

Prosze o opinie graczy którzy nią grają/grali.

wg. mnie Fiddlestick ale wybór należy do ciebie

xin zhao, postać anty tak, wysoki crit i dmg, widziałem w grze, miałem przyjemność grania z graczem który grał tym hero, sam rozwalił 3 graczy na raz, w tym i tanka, dobry na push, ma możliwość zaatakowania z dystansu. polecam, sam gram, ownie. :D

ja Ci polecam xin`a albo trynda, oboje op jak ogarniesz

A ja Ci polece Trundle.Jeżeli go ogarniesz i wiesz kiedy wyjść z jungli żeby zgankować to cały team spokojnie pociągniesz do zwycięstwa.No i oczywiście jeżeli w przeciwnym teamie jest jakiś tank z dobrą obroną to twoje ulti owni.

ja polecam tryndamere dobra postac

Tryndamere na początek jest bardzo dobrym rozwiązaniem,ale trzeba znać chociaż jakiś średni build.

Ja osobiście polecam Ryze - mag, ponieważ ma dość dobre skille np. stun na 2 sec i radzę iść w abillity power i hp ponieważ będzie on praktycznie nie do pokonania.

PS. Jest na dodatek tani ,bo tylko 1350 IP Gorąco polecam! ;)

A co sadzicie o heime cośtam, który stawia turety? :D

Coś pominąłem, czy nikt nie wspomniał o Ashe?

Range 600, slow i stun w ulti, sprawdzanie krzaczków, i jeszcze dobry spam skill.

Jest to carry, ale jak nabijesz feeda dzięki pomocy tanka lub doczekasz do late to praktycznie wygrywasz.

Heiminger czy jakoś tak. Jest bardzo dobry, to postać do gry na midzie, wielu ma trudności aby się przez niego przebić.

Za to odradzam Twisted Face, kiedyś był dobry, ale teraz jego map control polega na możliwości dobijania champów które biją inni i możliwości sprawnej ucieczki.

buildów polecam szukać tutaj www.mobafire.com

Dan0nek Ryze nie ma stuna tylko klatkę dzięki której zatrzymuje swojego wroga,ale ten może go nadal atakować(chodzi mi głównie o strzelających championów bo wątpię żeby ryze użył tego skilla gdy postać będzie obok niego).

@EDIT

A polecić mogę Ci Caitlyn.Tak wiem jest droga,ale kiedy uzbierasz na nią kasę i ją ogarniesz będziesz nie do pokonania na midzie,a na innych lane także będziesz sobie bardzo dobrze radził.Bardzo duży zasięg z auto ataku,łatwa ucieczka,pasyw no i to ulti dzięki,któremu w pojedynczych pojedynkach nikt Ci nie ucieknie z resztką HP .I nie chcę się chwalić,ale to właśnie Caitlyn byłem zaszczycony wbić moją pierwsza pente :).Ale tak jak mówiłem najpierw musisz kogoś ogarnąć,żeby później nie feedować.