Kolejna gra

Na wejście.

1. Nie piszczcie postów typu:

- znowu

- i tak nie skończysz

- nie wypali

2. Pozdro:D

Ok. Pisze to co najważniejsze. Gra jest na silniku. Będzie fizyka nVidia PhysX(ta samo co w Mirror's Egde). Grafika hmm podobna do ME. Silnik już wymieniałem na stronie. Nie będę pisał, bo później będziecie mieli wiele podobnych tematów. O samej grze powiem tyle. 5 stycznia powinno wyjść demo z dwoma pierwszymi poziomami. Gra jest "połączeniem" RE 5 + Survival - strzelanie = gra. Będzie bardzo mało ammo. Prawdopodobnie będą klasy jak w DF. W grze straszy to czego nie widać. Zimno będzie osłabiać nasze statystyki. Potrzeba jedzenia. Gra jest postawiona na realistyke.

Na wejście. 1. Nie piszczcie postów typu: - znowu - i tak nie skończysz - nie wypali2. Pozdro:DOk. Pisze to co najważniejsze. Gra jest na silniku. Będzie fizyka nVidia PhysX(ta samo co w Mirror's Egde). Grafika hmm podobna do ME. Silnik już wymieniałem na stronie. Nie będę pisał, bo później będziecie mieli wiele podobnych tematów. O samej grze powiem tyle. 5 stycznia powinno wyjść demo z dwoma pierwszymi poziomami. Gra jest "połączeniem" RE 5 + Survival - strzelanie = gra. Będzie bardzo mało ammo. Prawdopodobnie będą klasy jak w DF. W grze straszy to czego nie widać. Zimno będzie osłabiać nasze statystyki. Potrzeba jedzenia. Gra jest postawiona na realistyke.

Weź lepiej napisz że stycznia 2011 xd

Bo pewnie i tak będziesz przenosił date premiery demka..

A mógłbyś dać chociaż screena z tego co już zrobiłeś? Bo chciałbym zobaczyć, co na razie masz. :P I tak w ogóle jak długo robisz już tą grę ??

Mam propozycje: nie rob wszystkiego od razu. Zajmij sie pierw jednym projektem, skocz go, a potem zabierz sie za nastepny. I jeszcze jedno. Widze, ze chcesz na wstepie zrobic gre niesamowita, ale robisz to sam, jestes amatorem, to radze ci, abys pierw zabral sie za cos prostrzego. Nawet glupie chodzenie z lewej do prawej, ale z pomyslem i klimatem, moze byc prostrze technicznie, ale jednoczesnie magiczne.

Masz taki problem jak ja kiedys z opowiadaniami. Zaczynasz, wpada ci cos nowego do glowy i zabierasz sie za cos innego. Zacznij konczyc projekty, warto:).

Czy nie mógłbyś napisać tego tematu, jak zrobisz już ta grę. Rozumiem jakbyś szukał ekipy, ale nic takiego nie napisałeś. Takie kolejne zapowiadanie to sobie odpuść. Najpierw zrób, później się tym chwal. Jak na razie to z twoich poczynań wynika, że masz słomiany zapał.

MMORPG padło z racji.. Po prostu padło. Nie mam głowy do takich gier. Wolę zrobić coś w czym czuje się dobrze. Jest mi potrzebna osoba która zrobiła by modele do opuszczonej wioski(5 pierwszych misji tam będzie). Widzę, że chcecie mi teraz pomóc. Niech każdy zrobi jakis model budynku. Najlepsze by były takie drewniane z teksturami(czego ja wymagam XD). Czy dwie misje w tydzień to dużo?? Raczej nie. Jedyną rzeczą od jakiej jestem zależny to modele. Jak nie znajdę jakichś dobrych darmowych na necie to projekt leci.

Najzabawniejsze jest to , że znowu chcesz zrobić gre jakości freeware , a będziesz chciał za nią kase . Tu przepraszam autrów kilku naprawde świetnych gier freewarowych :D

Najzabawniejsze jest to , że znowu chcesz zrobić gre jakości freeware , a będziesz chciał za nią kase . Tu przepraszam autrów kilku naprawde świetnych gier freewarowych

teraz żeś mnie rozwalił. Jedyne co chce to żebyście zagrali.

Pokaż screeny,najlepiej model jakiejś postaci.(napewno masz cos już)

Rzucasz się z motyką na słońce zrób najpierw coś ala gra jestem harcorem po prostu chopek idzie po budynku i tyle gry

Oki chcieliście to macie. Wrzucam archiwum projektu. Tak będzie mniej więcej wyglądała pierwsza mapka. To jest tylko początek. Możecie mieć zastrzeżenia do mgły. Za 20 minut podam link. Rozmiar 36 mb.

O rany przeczytałem GB i prawie zemdlałem eh na oczy poszło.

A nic nie powiedziałeś o fabule. Wymyśliłeś już coś, będzie w ogóle fabuła? Czy po prostu jakiś kolo wybierze się do nawiedzonego miasteczka utłuc pare duchów.

Minelo juz 20 min, a linku dalej nie ma;/.

mineło 20 min debilu

Ost za obraze innego usera.-Dzz'

I k**wa patrz tera sie tłuk poprawił... -.-

http://hostuje.net/file.php?id=5e40b38cf1b...0504b17997d9e73

pomyślcie czasem, że mam coś do roboty w domu

mateki mam problem. Wyskakuje mi blad, ze nie mam pliku map.

zaraz kuknę u siebie jak coś to go wrzucę

PS. ma ktoś jeszcze taki problem??

http://hostuje.net/file.php?id=94a38e47140...3ac5b01f855e98f pliki mapy. wypakować do data/maps/NewMap

Nie pomogło ;/. Tutaj wstawiam screena

errror.jpg

Nie pomogło ;/. Tutaj wstawiam screena

Zmień nazwę NewMap na MainMenu i po problemie.

Ktoś już "grał"??

A mógłbyś dać samego screena z gry. Bo akurat teraz nie mam zbytnio czasu na przetestowanie tej gry. Byłbym wdzięczny. :P Bo chciałem zobaczyć, co Ci z tego wyszło.