Kolejny dowód na żenade redaktora Guru :)

Cash , cash , pay , pay cash :D

Co mamona robi z ludźmi, rzetelność redaktora poziom MASTER

Pytanie do Adminów, kiedy Redaktor w końcu się ogarnie?

@Edit

Ja widze guru tak:

Gra w tibje, i czyta maile z $$$ za info o grze , nie ma $$$ , jest kijowa recenzja o grze sa $$$ jest reklama wykupiona na portalu = Dobry news :0

2zdrddu.png

Nie do końca rozumiem jak redaktor tak lokalnego portalu jak MMORPG.ORG.PL mógłby dostawać kasę za newsy o grze... Ktoś tu chyba nieźle się czegoś najarał :) Dla mnie wygląda to tak: guru nie zagrał w grę, obejrzął o niej kilka filmików, napisał recenzję, a gdy wyszło więcej filmików ukazujących banalnosc tej gry po prostu zmienił o niej zdanie. Poza tym, guru nadal popiera zdanie na temat ładnej grafiki i unikalności klas, więc w czym problem? Wcześniej mówił o "przyzwoitej" grywalności... Nie mówił że to jakiś next-gen, ani pogromca WoW'a... Po co tyle hejtu? Może jakis nieudolny troll?

Spr

Nie do końca rozumiem jak redaktor tak lokalnego portalu jak MMORPG.ORG.PL mógłby dostawać kasę za newsy o grze... Ktoś tu chyba nieźle się czegoś najarał Dla mnie wygląda to tak: guru nie zagrał w grę, obejrzął o niej kilka filmików, napisał recenzję, a gdy wyszło więcej filmików ukazujących banalnosc tej gry po prostu zmienił o niej zdanie. Poza tym, guru nadal popiera zdanie na temat ładnej grafiki i unikalności klas, więc w czym problem? Wcześniej mówił o "przyzwoitej" grywalności... Nie mówił że to jakiś next-gen, ani pogromca WoW'a... Po co tyle hejtu? Może jakis nieudolny troll?

Zobacz sobie recenzje gier które wykupują reklamę na tym portalu :

100% tych gier ma bardzo dobra opinie lub idealna, reszta gier to są opinie z palca wyssane bądź przez YT ,
Ten portal to takzwany szmatławiec , który pisze dobre rzeczy tylko dla tych za płaca $$ .
Tyle w tym temacie.

Najlepszym przykłądem była ostatnio gra, nie pamiętam jej nazwy, wiem że polski wydawca ja wydawał, poleciał hejt na p2w i tak dalej , potem wykupili reklame na stronie i nagle:

- konkursy na stronie

- Dobra opinia

- REwelacyjna gra

10 dni wczesniej:

- piperzony p2w

- p2w

- szkdoa czasu

Wiarygodność portalu to dno + 10 metrów mułu.

@Edit

Nie nieudany trol tylko pokazanie prawdy każdy ma prawo do głoszenia swojej opini prawda?

W prawie polskim wolność słowa gwarantuje Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r. (Dz. U. Nr 78, poz. 483 ze zm.)

Już nawet z przepisami konstytucyjnymi wyskakują.. śmiech na sali :D

Nie jest prawdą to, że nie dostaje pieniędzy za newsy, bo dostaje. Wszystko jest odpowiednio punktowane, recenzje, newsy, video-recenzje.. Polecam przywyknąć do "unikalności" guru, wtedy oszczędzicie sobie wiele nerwów spowodowanymi jakimiś pierdołami.. Polecam równie mocno wyrabiać sobie opinie o grach na własną rękę, a nie czytać ślepo wszystko co piszą inni ludzie.

Już nawet z przepisami konstytucyjnymi wyskakują.. śmiech na sali Nie jest prawdą to, że nie dostaje pieniędzy za newsy, bo dostaje. Wszystko jest odpowiednio punktowane, recenzje, newsy, video-recenzje.. Polecam przywyknąć do "unikalności" guru, wtedy oszczędzicie sobie wiele nerwów spowodowanymi jakimiś pierdołami.. Polecam równie mocno wyrabiać sobie opinie o grach na własną rękę, a nie czytać ślepo wszystko co piszą inni ludzie.

+100

Dokłądnie , nie zwracajcie uwagi na opinie tego co tutaj pisze guros bo w 90% to G**** prawda , recenzje na podstawie YT , bądź czyta opinie na innych forach i tak to wygląda na tym protalu, nie mówiąc już o recenzjach gier P2P tam to guros nawet nie zawital ani razu.

Guru widzi tylko swoja Tibię zaślepionymi oczami walącymi z różdżki i tyle w tym temacie.

Jak napisał poprzednik opinie o grach wyrabiajcie sobie sami a nie opisem na tejs tronie, bądź opiniami troli którzy w ostatnim czasie pod wszystkim piszą crap.

Już nawet z przepisami konstytucyjnymi wyskakują.. śmiech na sali

Dobry tekst nie zaszkodzi :P

szczerze powiem pan Art...Chramus powinien już dawno wymienić ekipę na lepszy model.Stare wygi już wygasają i trzeba nowej młodej krwi do tego portalu jak i do forum. Non stop są jakieś kłótnie między użytkownikami a administracją,kary za byle gów... itp. Może czas z tym skończyć i poszukać innych osób które będą robiły to z pasją a nie za $$$$$$$$$$$ bo w tym wszystkim o to chodzi. Nie rozumiem tylko podejścia moderatorów,administratorów że przymykają na to oczy. Wiem wiem układy i układziki,kolega kolegi i inne duperele ale może czas obudzić się i powiedzieć "DOŚĆ". I zapamiętajcie jedno administracja bo chyba o tym zapomnieliście wy jesteście dla nas a nie odwrotnie bez nas jesteście niczym i bez nas wasza praca byłaby by niczym. Dziękuję za uwagę

Temat ten był poruszany wiele razy. Guru robi to co robi i jak lubi - nikt mu nie zabroni. Było kilka rekrutacji na Newsman'ów i, mimo dużej liczby chętnych i przyjęć, zostaje ostatecznie tylko on.

Przypominam też, po raz kolejny, że forum to nie strona. Administratorzy i moderacja forum nie działają na stronie i absolutnie nic nam do niej. Jedyną osobą, która mogłaby w jakiś sposób na nią wpłynąć, to Chmarus.

Jeżeli nie pasują wam news'y na stronie to jest masa innych portali, polecam pójść tam.

Było to podkreślane już nie jeden raz: nie jest to portal publiczny, lecz prywatny. Najwyraźniej właściciel jest zadowolony z pracy jaką wykonuje guru. Ponieważ portal jest prywatny, zdanie postronnych użytkowników ma tu małe znaczenie. Nic się nie stanie jeżeli paru płaczków przestanie go odwiedzać. Tak więc: krzyż na drogę (ten w prawym górnym rogu).

Cały czas tylko napisał nie tak jak ja chce,napisał jedno potem drugie,zrobił to a nie tamto macie same problemy ja tam sobie czytam bo czytam ale opinie o każdej grze sobie sam wyrabiam bo ile osób tyle zdań na temat jednej gry i ja mogę powiedzieć że cos jest piękne,a inny powie że jest brzydkie,3 z kolei powie że mogło by być więcej niebieskiego niż czerwonego.

Serio ktoś wchodzi na portal po coś innego niż darmowe gry, keye itp?

Wyczuwam weekendowy ból pupy.

To jest blog, a nie portal. Więc jeśli ci się nie podoba to możesz pójść gdzie indziej. Ja tu wchodzę żeby zobaczyć jakąś nowość, mam gdzieś jak to ktoś napisał.

Jakby go wywalili to kto by pisał? Ty?

Wiecie co kiedy się nauczycie portal to nie forum. Tutaj są inne zasady, niż na portalu. Guru jest tam coś w rodzaju administratora, więc ma zwolnić siebie samego ? Przecież to jest nie logiczne na ten moment. Jeśli umiecie lepiej pisać, wrzucicie teksty na forum (może ktoś zauważy), zobaczycie jak ma redaktor. Marketing robi swoje, cała ekipa ma zysk na Guru więc nie sądzę aby wyleciał. Możliwe jakby była wysoka konkurencja, jednak jest monopol. Zagrożeniem mogło być cda action, jednak oni się nie bawią w same mmo. Nie ma konkurencji, jesteśmy najlepsi - taki jest odbiór portalu. Masz wybór bo nie musisz klikać, aby go oglądać.

Wszystko sprowadza się do marketingu, płacisz jesteś najlepszy. Wiadomo z czegoś muszą się utrzymać, a gry które do nich trafiają mają z tego zysk. Obie strony są zadowolone, nikt nie narzeka - newsy to część portalu. Utrzymanie serwerów, utrzymanie redaktorów, opłacenie grafików, opłacenie innych dupereli, opłacenie siedziby, opłacenie administratorów. To nie są małe koszta, widzicie tylko znaczek mmorpg. A za tym siedzą jeszcze inni ludzie których zazwyczaj nie ujrzycie pewnie na oczy, więc nie jedna osoba ponosi co się dzieje na portalu. Jeśli ktoś pisze tylko o Guru, nie powinien tego robić bo za całokształt odpowiada cały zespół MMORPG.

Guru jest tam coś w rodzaju administratora, więc ma zwolnić siebie samego ?

Co? Czekaj, co? : D No to mnie rozbiłeś kolego : D

Bawi mnie, że najwięcej do powiedzenia o portalu i forum mają osoby, które nie mają zielonego pojęcia jak:

a) poprawnie używać interpunkcji,

b ) pisać poprawnie stylistycznie,

c) pisać poprawnie gramatycznie,

d) nie mają zielonego pojęcia o hierarchii portalu i jego pracowników;

Kiedy użytkownicy w końcu nauczą się, że portal =/=* forum, to raz, a dwa - Chmarus jest szefem wszystkich szefów.

*(znak nierówności, jakby ktoś nie wiedział/się nie domyślił)

Przykro mi, nikogo to nie interesuje. Tutaj są pieniążki, a nie jakość.

Nie do końca rozumiem jak redaktor tak lokalnego portalu jak MMORPG.ORG.PL mógłby dostawać kasę za newsy o grze... Ktoś tu chyba nieźle się czegoś najarał Dla mnie wygląda to tak: guru nie zagrał w grę, obejrzął o niej kilka filmików, napisał recenzję, a gdy wyszło więcej filmików ukazujących banalnosc tej gry po prostu zmienił o niej zdanie. Poza tym, guru nadal popiera zdanie na temat ładnej grafiki i unikalności klas, więc w czym problem? Wcześniej mówił o "przyzwoitej" grywalności... Nie mówił że to jakiś next-gen, ani pogromca WoW'a... Po co tyle hejtu? Może jakis nieudolny troll?

W internecie są strony które płacą Ci za pisanie artykułów. Robisz reklamę + linkujesz stronę (która jest automatycznie wyżej pozycjonowana w google). Jeśli Twój blog/stronę odwiedza duża ilość użytkowników za 10 artykułów możesz zarobić nawet 1000 zł :)

Czysty marketing w którym nie widzę nic złego. jednak Guru rzetelną osobą bym nie nazwał.

Co? Czekaj, co? : D No to mnie rozbiłeś kolego : DBawi mnie, że najwięcej do powiedzenia o portalu i forum mają osoby, które nie mają zielonego pojęcia jak:a) poprawnie używać interpunkcji,b ) pisać poprawnie stylistycznie,c) pisać poprawnie gramatycznie,d) nie mają zielonego pojęcia o hierarchii portalu i jego pracowników;Kiedy użytkownicy w końcu nauczą się, że portal =/=* forum, to raz, a dwa - Chmarus jest szefem wszystkich szefów.*(znak nierówności, jakby ktoś nie wiedział/się nie domyślił)

Formalnie może być Chmarus :) Jednak dopóki rachunek bankowy się zgadza, wiadomo kto ma najwięcej dopowiedzenia na portalu.

Dajcie już spokój bo tyłek ściska mi na kibel.

Ludzie są ogłupiani, każdą reklamą , każdym programem itd. Ponieważ głupie rzeczy lepiej się sprzedają. Zobaczcie sobie na współczense reklamy , im głupsza tym bardziej o niej się mówi, programy typu szpital, surowi rodzice, trudne sprawy, wybacz prepraszam itp, mają za zadanie ogłupiać jak tylko się da, bo głupimi ludźmi lepiej się steruje.

Wracając do tematu, w nawiązaniu do tego co napisałem wcześniej,

Guru robi z siebie pajaca, pisze idiotyzmy , ma dwubiegunowość , bo to się sprzedaje.

Nikt nie zwolni osoby generująca zyski dla firmy w tym przypadku mmorpg.org.pl , jednak to ma też swoja drugą stronę. Znaczna część ludzi widząc to wyrabia sobie opinie

Co do portal to nie strona

Yyyyy sory ale chyba to nie nasz problem że na PORTALU nie ma zakładki uwagi gdzie można wyrażać swoje opinie i spostrzeżenia. ???
Tyle razy było to mówione to może coś z tym zrobicie?

Też nikt nie zabroni obrażanie drugiej osoby, bo nie podoba mi się sposób jej działania. Sam piszesz, że jest debilem jednak chyba w tym momencie zachowujesz się gorzej. Nie wiem czy nie można popisać normalnie bez wyzwisk.

debilosoba o niskim ilorazie inteligencji;

Po 2

Gdzie w tym poście użyłem słowa "debil" ?

Po 3

Osoby takie jak redaktorzy sa skazani na publiczną krytykę, powinni brać sobie to do serca a nie zlewać.

Tak samo jakbyś napluł świni na twarz a ona myśli że pada.

@Edit

Pytanie 1: Temat odbiega od założenia. Czy na PORTALU powstanie dział w którym wszelkie uwagi będzie można pisać co do działania portalu?

Pytanie 2: Jeśli odpowiedź na pytanie 1 " nie " , to w takim razie gdzie można pisać swoje opinie , tak aby każdy mógł się wypowiedzieć na nie. W końcu ten portal nie tworzą tylko redaktorzy moderatorzy i administratorzy ale też i użytkownicy.Dzięki użytkownikom macie zarobki z reklam na stronie hotlinków itp.

Macie problem z tym guru. Jeżeli wam się portal nie podoba to nie musicie na niego wchodzić, proste.