Kolejny dowód na żenade redaktora Guru :)

Macie problem z tym guru. Jeżeli wam się portal nie podoba to nie musicie na niego wchodzić, proste.

Nie wniosłeś nic nowego do tematu, tylko powtarzasz jak papuga. Wyraź swoje własne zdanie na temat, a nie CTRL+C/CTRL+V.

Forum jest od dyskusji na rożne tematy , nie tylko na temat :

"jaki ten portal nie wspaniały", " jakie fajne gry mmo" , " gramy w tibie?" , " ktoś TAXI mnie? " itp.

Czasem na portalu, pojawiają się tematy krytykujące pracę osób, rozwijających tą stronę, jednakże krytyka powinna motywować , a nie rujnować dotychczasową pracę strony która jest niewyobrażalnie wielka, co nie zmienia faktu że zawsze może być lepiej. Po to jest krytyka :)

No widzicie tu jest problem, bo mi się strona oraz sama jej idea podoba dlatego potrzebna jest krytyka oczywiście konstruktywna, jeśli admini czy kto tam tym bajzlem się zajmuje obchodzi portal i nie jest oszołomem który ma zawsze rację to dojdzie do wniosku że może warto się postarać? Bo w końcu ktoś zrobi podobny portal jakoś przyciągnie ludzi i będzie miał naprawdę rzetelne newsy to tu zostaną tylko Te dzieciaki co to mogą zminusować każdy komentarz który krytykuje np ich ulubioną grę ;)

Dla mnie jak już kiedyś pisałem newsy są robione tutaj na masse byle wklepać newsa. Często jest tak że jak gra pojawia się pierwszy raz jest opisywana po gameplayu jaki zobaczył autor newsa, jeśli na yt nie ma gameplayu to pisze że "nie mam pojęcia co to za gra, brak gameplayu' tak robi redaktor piszący news? Wystarczyło poświęcić 3 minuty żeby znaleźć podstawowe informacje na temat gry i ją opisać... To po? news news więcej newsów, po za tym komentarze powinny być pisane przez forum ;)
No i brak obiektywnego spojrzenia na tytuły tylko podoba mi się to fajnie nie lubię to słabe mimo że obiektywnie gra odnosi jakiś sukces...

O muj borze. Taka fala głupoty, idiotyzmu i bólu d*py przeszła przez forum, że aż nie mogę tego czytać ;_: Nie jest nowością, że guru nie jest rzetelnym redaktorem. A wiecie dlaczego? Bo guru nierzetelnym redaktorem miał być z założenia. A wiecie jak wygląda jego praca?

1.Przeszukaj cały internet w poszukiwaniu nowości.

2.Po znalezieniu, zaczerpnij trochę wiedzy na temat tytułu, bądź sytuacji (np. obejrzyj trailer).

3.Napisz newsa mówiąc, że coś takiego ma miejsce.

4.Wyraź swoje zdanie na temat przedstawiony w newsie.

Proszę, znajdźcie mi miejsce, w którym portal zarzeka się, że newsy są super-rzetelne i super-obiektywne. Nie znajdziecie. A wiecie dlaczego? Bo ten portal miał być taki z założenia.

Nie rozumiem więc, dlaczego jest taki hejt na guru, skoro on tylko wykonuje swoją pracę? Niewątpliwie poświęca temu czas i serce (XD).

Robicie jakieś rewolucje, chcecie "obalić rządy" redaktora, który waszym mniemaniem, prowadzi ten portal do ruiny. Mówią to ludzie, którzy są na mmorpg.org od miesiąca, a za miesiąc pójdą.

Po prostu nie wtrącajcie się w sprawy, które wcale was nie dotyczą i skorzystajcie s polskich praw. Przecież nikt nie każe wam czytać tego zakłamanego, skorumpowanego, przesiąkniętego manipulacją i obłudą serwisu. Jest wiele innych, możecie wybrać np. cdaction, na którym redaktor Piotrek66 pisze bardzo-poważne, bardzo-kiczowate newsy.

O muj borze.

I wszystko jasne B) chyba ci Góógle źle poprawił xD ,

To że ktoś wykonuje bardzo dużo pracy, nie znaczy że nie podlega krytyce, wręcz przeciwnie. Im dana osoba więcej daje pracy tym więcej krytyki otrzymuje. Taka nasza rola. Jak by redaktora wszyscy po pupie głaskali , że dobrze, że super , że wszystko OK, to nawet jeśli byłoby źle to dany redaktor myślałby że wszystko jest OK.

Krytyka ma budować, poprawiać i rozwijać osobę , portal .

Zanim znowu sie wypowiesz przeczytaj cały topic , ponieważ śmiem twierdzić że spolierowaleś tylko temat , i po wielkim uniesieniu musiałeś swoje gorzkie żale napisać :)

Odniosę się tylko do jednej rzeczy, bo reszta jest zbyt głupia, żeby na nie odpowiadać. Konstruktywna krytyka =\= przepełniony bólem d*py hejt. Dziękuję, dobranoc.

Odniosę się tylko do jednej rzeczy, bo reszta jest zbyt głupia, żeby na nie odpowiadać. Konstruktywna krytyka =\= przepełniony bólem d*py hejt. Dziękuję, dobranoc.

Może Ci się przydać, ponieważ unosisz się emocjami, jak kobieta podczas erekcji.. . . .. :rolleyes::rolleyes:

Dla ułatwienia : Erekcja

1998ec4e3a54.jpg

Wracając do tematu, zanim ktoś napisze kolejny , nic nie wnoszący post do tematu , prosze zapoznac się z całym tematem , a nie spoilerować. :)

Jeżeli nie pasują wam news'y na stronie to jest masa innych portali, polecam pójść tam.

Za coś takiego, to każdy twój szef wywalił by Cie na zbity pysk z pracy. Ty jako osoba pracująca dla tego forum, nie ważne czy za free czy za pieniążki , powinieneś zachęcać do korzystania z forum a nie odsyłać ludzi na inne fora , ponieważ ktoś krytykuje prace redaktora. Nie tędy droga mistrzu.

Właśnie wtedy kiedy edytowałeś posta. (Taki mini off top, sry nie mogłem się powstrzymać).
Kochaniutki, kłamać to Ty możesz ale swoich rodziców, nawet 100 razy dżinnie , guzik mnie to boli. Trzeba było zreportowac mojego psota ze słowem "debil" bo to jest obraza użytkownika forum, lub zrobić SSa, nie wiem czy wiesz ale to jest pomówienie , bez dowodów.
Jesteś jak :
f15153.jpg
Który w ostatnich dniach krzyczy, fałszerstwo, a dowodów BRAK.
Po 2Gdzie w tym poście użyłem słowa "debil" ? Po 3Osoby takie jak redaktorzy sa skazani na publiczną krytykę, powinni brać sobie to do serca a nie zlewać.Tak samo jakbyś napluł świni na twarz a ona myśli że pada. @EditPytanie 1: Temat odbiega od założenia. Czy na PORTALU powstanie dział w którym wszelkie uwagi będzie można pisać co do działania portalu?Pytanie 2: Jeśli odpowiedź na pytanie 1 " nie " , to w takim razie gdzie można pisać swoje opinie , tak aby każdy mógł się wypowiedzieć na nie. W końcu ten portal nie tworzą tylko redaktorzy moderatorzy i administratorzy ale też i użytkownicy.Dzięki użytkownikom macie zarobki z reklam na stronie hotlinków itp.

Właśnie wtedy kiedy edytowałeś posta. (Taki mini off top, sry nie mogłem się powstrzymać).

Przyznaję, że tekst kolegi był trochę głupawy, ale jeśli też tak uważasz, to chyba nie widziałeś swojej sygnatury. ;)

Za coś takiego, to każdy twój szef wywalił by Cie na zbity pysk z pracy. Ty jako osoba pracująca dla tego forum, nie ważne czy za free czy za pieniążki , powinieneś zachęcać do korzystania z forum a nie odsyłać ludzi na inne fora , ponieważ ktoś krytykuje prace redaktora. Nie tędy droga mistrzu.

I to właśnie robię. Zachęcam do użytkowania forum, co, jak uważam po ilości zarejestrowań, idzie mi całkiem nieźle.

A wiesz dlaczego? Bo jestem moderatorem forum.

Mam w bardzo głębokim poważaniu portal, gdzie jestem zarejestrowany tylko po to, aby poprawiać w komentarzach głupoty, które mówi guru. Tyle

Co do edycji - moderacja ma wgląd w tekst przed zmianą. I faktycznie, było tak napisane.

A co do pracy - polecam pierw pójść do takowej. Jeżeli Ci coś nie pasuje, to każdy szef odpowie "To idź gdzie indziej".

A co do pracy - polecam pierw pójść do takowej. Jeżeli Ci coś nie pasuje, to każdy szef odpowie "To idź gdzie indziej".

Źródło: http://stat.gov.pl/

To po 1, mam własną działalność gospodarcza i pracuje sam na siebie , a nie na kogoś.

Po 2:

Własnie napisałeś na odwrót, skoro twierdzisz ze głupoty wypisuje to proszę sprawdź dział ArcheAge dopiero pogadamy, bo jak na razie to nie masz żadnych argumentów które by cie ratowały w tej sytuacji. To że tu cos napisałem to nie znaczy że tylko tu napisałem i się tylko tu udzielam mistrzu.

Moderator daje dobrą radę idźcie na inne forum, śmiech na sali.

@Edit

Dodam jedno , jakbyś napisał na moim forum cos takiego , i byłbyś zatrudniony, wyleciałbyś na zbity pysk za kompromitowanie firmy + w świadectwie pracy też bym odpowiednia notę wpisał.

Chcesz jeszcze mistrzu dyskutować ze mną? , może na Ts3, bo offtop tutaj mi robisz.

Po co jest ten temat?Żeby wyrzucić guru ze stanowiska?Nie dokonasz tego (I dobrze).Guru jest dobrym redaktorem, jak ci się coś nie podoba nie czytaj jego newsów!

Przespolierowałeś temat, to się nie wypowiadaj , bo nie zajazyłes o co chodzi w tym temacie: Krytyka konstruktywna , poszukaj w google co to znaczy jeśli nie wiesz.

Po co jest ten temat?

Żeby wyrzucić guru ze stanowiska?

Nie dokonasz tego (I dobrze).

Guru jest dobrym redaktorem, jak ci się coś nie podoba nie czytaj jego newsów!

Rozwiązanie jest proste i niektórym znane złóż własne na redaktora podanie.

To po 1, mam własną działalność gospodarcza i pracuje sam na siebie , a nie na kogoś.

Wisi mi kompletnie obrazek działalności Twojego ojca. Wybacz.

Po 2:Własnie napisałeś na odwrót, skoro twierdzisz ze głupoty wypisuje to proszę sprawdź dział ArcheAge dopiero pogadamy, bo jak na razie to nie masz żadnych argumentów które by cie ratowały w tej sytuacji. To że tu cos napisałem to nie znaczy że tylko tu napisałem i się tylko tu udzielam mistrzu.

Dział ArcheAge nie jest działem, za który odpowiadam. Kompletnie mi wisi, co się tam dzieje, co nie zmienia faktu, że ArcheAge jest słabą grą.

Poza tym, co napisałem na odwrót? Napisałem tak, jak jest. Mam kompletnie gdzieś portal i nie dążę do jego promocji, prędzej bym powiedział, że chciałbym, aby przestał istnieć. Wtedy news'y i komentarze będą na forum i będę się mógł nimi zajmować.

A najważniejsze jest to, że nie jestem tutaj zatrudniony. Zatrudnienie jest wtedy, kiedy jest umowa. Żadnej nie podpisywałem, ani nie zgadzałem się ustnie na nią.

Wisi mi kompletnie obrazek działalności Twojego ojca. Wybacz.

Ojca? hahahahhahahah, to mnie teraz mistrzu rozwaliłeś :D nie no you make my day rly :D , nie no idę się pośmiać :D

Masz tutaj dowód z banku mistrzu , nie chcę Cię kompromitować ale sam się prosisz

Sprawdź sobie Pesel imię i nazwisko i porównaj z głupimi danymi na forum, twierdzisz ojca ? Ok

Lecimy dalej pesel :901227> czyli rok urodzenia 1990 /12/27

Mój ojciec wg Ciebie ma ma teraz lat 24, to ile ja powinienem mieć lat? xD

Idź chłopie strzel sobie piwo i jakaś tabletka bo głowa mnie juz rozbolała.

Co do 2:

Napisałeś konkretnie , nie podoba sie idzcie na inny portal ,

Przepraszam a czy forum znajduje się na innej domenie niż portal? to po 1

Po 2: Czy właścicielem portalu i forum jest dalej 1 osoba? Tak

To co ty mi tu gadasz ze forum to nie strona, jedno i drugie prowadzi 1 i ta sama osoba, więc takie wypowiedzi jakie miałeś kompromitują Cie jako moderatorem bo twoim zadaniem jest zachęcanie ludzi do korzystania z tego forum ,strony a nie odsyłania ich na inne portale,

Z chęcią zgłoszę twoje psoty wyżej do administratorów, pewnie nic to nie da ale dla zasady.

@Edit

A po 3

Proszę przestań mi w temacie robić OFFTOP idź spamuj gdzie indziej.

Z poważaniem

Mój ojciec wg Ciebie ma ma teraz lat 24, to ile ja powinienem mieć lat? xD

Obstawiam coś koło 2, dzieci zazwyczaj w tym wieku się przekomarzają "A mój tata zarabia tyle a tyle".

Co do 2:Napisałeś konkretnie , nie podoba sie idzcie na inny portal ,Przepraszam a czy forum znajduje się na innej domenie niż portal?

Tak, tak napisałem. Jednak zauważ, że rejestrując się na forum podpisujesz "Regulamin forum", a rejestrując się na stronie podpisujesz "Regulamin strony". Dzięki temu, istnieje różnica między oboma i nie należy ich powiązywać.

To co ty mi tu gadasz ze forum to nie strona, jedno i drugie prowadzi 1 i ta sama osoba, więc takie wypowiedzi jakie miałeś kompromitują Cie jako moderatorem bo twoim zadaniem jest zachęcanie ludzi do korzystania z tego forum.

I? Jak jesteś właścicielem dwóch firm, to komornik wchodzi na tą, która jest zadłużona, a nie na tą, która jest czysta, mimo, że też jest twoja. Dzięki poprzedniemu argumentowi zaznaczam - promuję forum, nie stronę.

Z chęcią zgłoszę twoje psoty wyżej do administratorów, pewnie nic to nie da ale dla zasady.

Moim bezpośrednim przełożonym jest Chmarus, jak napiszesz do niego teraz to może odpowie przed Nowym Rokiem. Ewentualnie możesz pisać do Salek, ale on to ma raczej gdzieś.

Skoro mnie atakujesz, to się bronię. Biorąc pod uwagę, że pierwszy mój post dotyczył tematu i zaatakowałeś go, nie robię offtop'u.

1510855_934797516550421_8109534688059405

@offtop

offtopem jest wrzucanie jakiś danych osobowych nie mających nic wspólnego z tematem założonego przez ciebie wątku na forum. Rozumiem, że starasz się wszystko argumentować, ale schodzisz z tematu. Nie nazwę tego hipokryzją, mimo, że zwracasz uwagę MT na robienie offtopu, bo w swoim poście dalej starasz się coś wskórać. Cały ten "konkurs świadectw" jest zbyteczny. Z miłą chęcią zrobię to samo

Temat guru był poruszany wiele razy, polecam użyć opcji szukaj i poczytać jak zakończyły się poprzednie spory.

Psy szczekają a karawana jedzie dalej

I? Jak jesteś właścicielem dwóch firm, to komornik wchodzi na tą, która jest zadłużona, a nie na tą, która jest czysta, mimo, że też jest twoja. Dzięki poprzedniemu argumentowi zaznaczam - promuję forum, nie stronę.

Stary , weź proszę się nie kompromituj dalej,

W przypadku egzekucji należności komornik w pierwszej kolejności , zajmuje Ci rachunek firmowy , po czym zajmuje Ci sprzęt wpisany do Księgi Środków Trwałych,

Następnym korkiem jeśli zajęte mienie nie jest wystarczające zajmuje Ci wszystko co Twoje, mieszkanie samochód nie ważne czy jest to w Księdze środków Trwałych innej firmy, Twoje to Twoje proste. Przed kolejną wypowiedziom radze skorzystać z forum prawnego , bo piszesz głupoty.

Tak, tak napisałem. Jednak zauważ, że rejestrując się na forum podpisujesz "Regulamin forum", a rejestrując się na stronie podpisujesz "Regulamin strony". Dzięki temu, istnieje różnica między oboma i nie należy ich powiązywać.

Lecimy dalej.

Z rozmowy jakiej kiedyś tam z Chmarusem przeprwadzilem , w innej kwestii, Domena MMORPG.ORG.PL jest podpięta pod jego działalność gospodarczą, reasumując możesz mieć 1000 regulaminów ale wszystko łączy sie w 1 działalność gospodarczą. Czyli Strona = Forum w świetle Prawnym, Chyba że na stronę mmorpg.org.pl jest inna działalność gospodarcza i na forum jest inna w tedy przyznaje Ci racje. Czyli znowu nie masz racji mistrzu.

Odpowiedni post zostanie dziś wysłany, nie liczę na to iż coś się z tym stanie ale dla czystej zasady.

@offtop offtopem jest wrzucanie jakiś danych osobowych nie mających nic wspólnego z tematem założonego przez ciebie wątku na forum. Rozumiem, że starasz się wszystko argumentować, ale schodzisz z tematu. Nie nazwę tego hipokryzją, mimo, że zwracasz uwagę MT na robienie offtopu, bo w swoim poście dalej starasz się coś wskórać. Cały ten "konkurs świadectw" jest zbyteczny. Z miłą chęcią zrobię to samo

Niestety, ale OFFTOP był konieczny aby pokazać "moderatorowi" że nie ma racji i jak ma się wypowiadać to z z sensem , szkoda że musiałem wyciągać twarde dowody przeciwko jego " dziwnym" stwierdzeniom.

Wracając o tematu,

Krytyka konstruktywna dalej obowiązuje, i dalej czekam od administratorów odpowiedzi na 2 pytania:

1. Czy na Portalu powstanie odpowiedni dział na krytykę Artykułów aby poprawić w przyszłości ich Jakość

2. Jeśli nie to czy na forum będzie o tego odpowiedni dział, ponieważ za każdym razem tłumaczenie Admin/Mod jest takie same że forum to nie strona i na odwrót, może w końcu warto coś z tym zrobić?

@Edit 2

usuwam obrazki z postów wcześniejszych , nie wszyscy musza je widzieć. Myślę że nie będą juz potrzebne.

Weź się ogarnij już mati. Udowadniasz, że pracujesz jak jakiś dzieciak, który chce wmówić nam, że jest dorosły. Po co ci ten temat? Kurde... masz za dużo wolnego czasu?

Co ty konkretnie chcesz osiągnąć? Chcesz sprawić, aby guru traktował swoją pozycję poważnie, czy co?

1. Czy na Portalu powstanie odpowiedni dział na krytykę Artykułów aby poprawić w przyszłości ich Jakość

Jest. Pod każdym artykułem news'em, możesz napisać komentarz i, jeżeli administrator strony, czyt. Chmarus uzna, że masz rację, może wpłynąć na recenzenta/newsmana,

2. Jeśli nie to czy na forum będzie o tego odpowiedni dział, ponieważ za każdym razem tłumaczenie Admin/Mod jest takie same że forum to nie strona i na odwrót, może w końcu warto coś z tym zrobić?

Patrz wyżej.