Kolejny dowód na żenade redaktora Guru :)

Jest. Pod każdym artykułem news'em, możesz napisać komentarz i, jeżeli administrator strony, czyt. Chmarus uzna, że masz rację, może wpłynąć na recenzenta/newsmana,

Ta?

Lepiej sobie popatrz na te komentarze , dopiero pogadamy. Ja mówię o porządnym dziale gdzie można się wypowiedzieć ogólnie na temat jakości newsów , opinie a nie 90% komentarzy tam to czysty TROLING . Bądźmy poważni.

Co ty konkretnie chcesz osiągnąć? Chcesz sprawić, aby guru traktował swoją pozycję poważnie, czy co?

W końcu pewnych zmian w funkcjonowaniu serwisu na Plus, bo mamy tutaj prawdziwy kabaret , a nie "Portal MMORPG" z prawdziwego zdarzenia.

Czy lepiej siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i się nie odzywać , niech dalej kupa się dzieje?

Czasu mam bardzo dużo wolnego dlatego bardzo często zaglądam tutaj czy w pracy, czy w czasie wolnym i widzę co się dzieje.

Forum jest bardzo ogarnięte i trzeba to podkreślić, ale Strona Główna to jest Czysty Kabaret,

Już tyle było opini, komentarzy ,uwag , skarg poparte dodowadmi o jakości newsow na odpierdziel się i tak dalej nic jest z tym nie zrobione, w sumie co się dziwić,

więcej GŁUPICH newsów = więcej wejść na stronę = więcej $$ z reklam BIZNES

Portal to nie forum, i poza nazwą i właścicielem nic ich nie łączy, radzę ci, weź maść na ból dolnych części ciała i przestań się w tym temacie kompromitować.

Spolierowałeś temat widać to od razu, a nikt się tutaj nie kompromituje, tylko toczy się otwarta debata, bo w przeciwieństwie do niektórych wale prosto z mostu co ejst źle i koniec , a nie siedzę jak mysz pod miotłą i klepie po pupci że jest ok jak jest źle.

Ogarnijcie się co niektórzy .

Portal to nie forum, i poza nazwą i właścicielem nic ich nie łączy

No i tutaj własnie jest twój spoiler :D ,

przestań się w tym temacie kompromitować.

Skompromitował ale to się moderator w tym temacie

Portalem dowodzi Guru, jest tam redaktorem naczelnym, skoro dostał taką fuchę, to najwyraźniej właścicielowi portalu podoba się jego praca i nic w tym temacie nie wskórasz...

Portal to nie forum, i poza nazwą i właścicielem nic ich nie łączy, radzę ci, weź maść na ból dolnych części ciała i przestań się w tym temacie kompromitować.

Mi jak najbardziej odpowiada obecna forma portalu. Nie widzę również problemu z Guru, wykonuje on swoje zadanie bardzo przyzwoicie i oczernianie go bez dowodów jest z deczka żałosne. Bo co niby pokazałeś? Zacytowałeś dwa newsy, które zostały napisane po pewnym czasie, gdzie człowiek po prostu może zmienić zdanie.

Dwa, mówisz że biorą kasę by pisać pochlebne newsy... ok, pokaż dowód. Rzucasz cytatami z konstytucji, to pewnie wiesz że to nie podejrzany ma przedstawić dowód o swojej niewinności, a oskarżyciel.

Za to nie podoba mi się Twoje chamskie i dziecinne zachowanie, dziwie się tylko że jeszcze nie dostałeś bana. Zero, ale to zero kultury.

Ps.

I chyba jak zauważyłeś po odzewie w tym temacie, mało kto Cię popiera. Więc nie wiem co chcesz nadal udowodnić. Może chcesz by administracja wzięłą pod uwagę bardziej dobro jednostki, nad dobrem ogółu? Gdzie Ty żyjesz?

Lepiej sobie popatrz na te komentarze , dopiero pogadamy. Ja mówię o porządnym dziale gdzie można się wypowiedzieć ogólnie na temat jakości newsów , opinie a nie 90% komentarzy tam to czysty TROLING . Bądźmy poważni.

Czyli.. to samo, co robisz teraz Ty.

Dobra, ponarzekaliśmy, pośmialiśmy się, a temat został wyczerpany. Jak Chmarus stwierdzi, że styl pisania tekstów guru mu nie pasuje, to na pewno coś z tym zrobi. Zamykam temat, jak ktoś będzie chciał coś konstruktywnego powiedzieć, to niech mi napisze PW, a odblokuję.

Cash , cash , pay , pay cash :D

Co mamona robi z ludźmi, rzetelność redaktora poziom MASTER

Pytanie do Adminów, kiedy Redaktor w końcu się ogarnie?

@Edit

Ja widze guru tak:

Gra w tibje, i czyta maile z $$$ za info o grze , nie ma $$$ , jest kijowa recenzja o grze sa $$$ jest reklama wykupiona na portalu = Dobry news :0

2zdrddu.png