Jest. Pod każdym artykułem news'em, możesz napisać komentarz i, jeżeli administrator strony, czyt. Chmarus uzna, że masz rację, może wpłynąć na recenzenta/newsmana,
Ta?
Lepiej sobie popatrz na te komentarze , dopiero pogadamy. Ja mówię o porządnym dziale gdzie można się wypowiedzieć ogólnie na temat jakości newsów , opinie a nie 90% komentarzy tam to czysty TROLING . Bądźmy poważni.
Co ty konkretnie chcesz osiągnąć? Chcesz sprawić, aby guru traktował swoją pozycję poważnie, czy co?
W końcu pewnych zmian w funkcjonowaniu serwisu na Plus, bo mamy tutaj prawdziwy kabaret , a nie "Portal MMORPG" z prawdziwego zdarzenia.
Czy lepiej siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i się nie odzywać , niech dalej kupa się dzieje?
Czasu mam bardzo dużo wolnego dlatego bardzo często zaglądam tutaj czy w pracy, czy w czasie wolnym i widzę co się dzieje.
Forum jest bardzo ogarnięte i trzeba to podkreślić, ale Strona Główna to jest Czysty Kabaret,
Już tyle było opini, komentarzy ,uwag , skarg poparte dodowadmi o jakości newsow na odpierdziel się i tak dalej nic jest z tym nie zrobione, w sumie co się dziwić,
więcej GŁUPICH newsów = więcej wejść na stronę = więcej $$ z reklam BIZNES
Portal to nie forum, i poza nazwą i właścicielem nic ich nie łączy, radzę ci, weź maść na ból dolnych części ciała i przestań się w tym temacie kompromitować.
Spolierowałeś temat widać to od razu, a nikt się tutaj nie kompromituje, tylko toczy się otwarta debata, bo w przeciwieństwie do niektórych wale prosto z mostu co ejst źle i koniec , a nie siedzę jak mysz pod miotłą i klepie po pupci że jest ok jak jest źle.
Ogarnijcie się co niektórzy .
Portal to nie forum, i poza nazwą i właścicielem nic ich nie łączy
No i tutaj własnie jest twój spoiler ,
przestań się w tym temacie kompromitować.
Skompromitował ale to się moderator w tym temacie