Komputer do 1000zł?

Cześć, chciałbym zapytać czy jest możliwość złożenia komputera do 1000zł ? Nie wiem czy jest to możliwe, ale może spróbujemy... a raczej wy ^^

A więc komputer ma być przeznaczony głównie do gier typu: BF3, WarZ, DayZ, Dota 2, LoL'a, GTA IV itp. takie z tych nowszych i popularnych gier.

Jeżeli się nie da to trudno :(

Dopiszę że komputer od zera.

Zaczynasz być męczący, wiesz? Już w trzech tematach ludzie Ci powiedzieli czy da się coś zrobić i jeśli tak to co a ty zakładasz kolejny temat. Ileż można?

PS. I nie, za 1000zł nie złożysz komputera do gier.

Za 1000zł to max ci LoL'a pociągnie.

Nykusek, w 1 temacie napisałem co można wymienić. W 2 napisałem czy WarZ pójdzie na komputerze jeżeli wymienie procek i zasilacz.

Ale po co mam tracić kasę na taki sprzęt skoro i tak na przyszłe lata (a może miesiące) nie uciągnie ? Nawet nie będe mógł zagrać w gry z 2010 -.-

/Edit: A ile potrzebuję minimum kasy żeby złożyć coś porządnego do tych gier ?

Po prostu zaczynasz spamować pytaniami, na które dostałeś już odpowiedź. W twoim przypadku najlepsza będzie wymiana procesora i zasilacza, kiedyś jak uzbierasz kolejne 300zł dorzucisz sobie GTX460 czy coś w ten deseń co pozwoli Ci pograć w najnowsze tytuły na niskich detalach. Jeśli grasz grać w produkcje z tego roku na full detalach w full HD to przeznacz parę tysięcy złotych bo za 1,000 to kupisz ewentualnie kartę i procesor, i to wsio.

@Edit

Od zera? I żeby grać na przyzwoitych detalach to mniemam że jakieś 1500-2000zł.

No dobra, jeżeli już kupię tego GTX460, procesor i zasilacz to WarZ pójdzie ?

Za tą cenę nic nie złożysz i skończ spamować.

Za 1000 to złoży tylko procka, płyte, karte i ram. Takiego, że Crysis 3 będzie działał.

Oczywiście mowa o używanych częściach z Allegro.

Raczej tylko kartę.

@Komputronik

Odnoszę wrażenie, że jesteś ułomny. Przepraszam ale na swoje (za każdym razem te same) pytanie dostałeś już mnóstwo odpowiedzi a mimo to dalej pytasz o to samo. k**wa, chłopie.

Nykusek a ty zanim coś napiszesz to się zastanów czy nakierować kursorem na przycisk "Napisz". Dałem pytanie w/w, nikt nie odpowiedział. Jeden gość napisał że do 1000zł nie złożę, dobra... rozumiem to ale po co pisać 3 posty dalej to samo ?! "No dobra, jeżeli już kupię tego GTX460, procesor i zasilacz to WarZ pójdzie ?" spytałem, nikt nie odpowiedział więc piszę jeszcze raz !!

Kolega za 800zł kupił takoego, że mu Crysis śmiga. Popatrz chłopie na Allegro tylko na używane części. Może znajdziesz.

Odpowiedź na to pytanie dostałeś w dwóch poprzednich tematach dlatego wk***ia mnie fakt, że pytasz o to samo w trzecim. To jak mówienie do małpy.

Olśnij mnie bo chyba źrenice mi wypadły, daj mi tu cytat z tej porady.

Bosz, przestańcie się kłócić, bo to dziecinne, tak jak kolega złożyłbyś za używane części np Allegro jak przykład wyżej.

"Jakbyś zmienił ten procesor na QUAD'a, o którym była mowa i na zasilacz, o którym też była mowa to WarZ POWINNO pójść. Ale ta gra nie należy do najbardziej zoptymalizowanych. Dla przykładu ja grałem w DeadZ (ten sam silnik graficzny) i na max. detalach miałem po ~80 fpsów na komputerze, który mam w sygnaturce. Natomiast kolega, który ma GeForce GTX260 (nie jest to dużo słabsza karta od GTX460) nie mógł grać na medium. A GTX260 przebija twoją kartę o jakieś 10k pkt w 3DMarku a to dużo. Także nic tylko wymienić i spróbować. Przed kupnem możesz ściągnąć DeadZ które jest za darmo i zobaczyć jak chodzi, jak będzie w miarę okej to kup sobie WarZ."

Oj to przepraszam, coś mi się pokręciło.

Ale chodzi mi przy ilu FPS'ach bym zagrał jakbym tamte części wymienił. Bo po co modernizować skoro i tak komfortowo by się nie grało.

Coś znalazłem, podrzucę ci temat gdzie jest rozmowa na ten sam temat którego szukasz, tylko nie komputer bezpośrednio przeznaczony do "War Z" nie wiem, może pomoże.

http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=202930

Nic dziwnego, że Ci się pokręciło skoro o te same rzeczy pytasz w trzech tematach. Możemy złożyć nowy PC o ile wyczarujesz nagle kolejne 1500zł. Bo na początku miałeś 300zł na wydatek, potem 500, teraz 1000 więc nie wiem ile de facto masz kasy na modernizację / kupno.

HawkeXyE to temat z 2012r. więc odpada. Części są teraz lepsze + gry.

Nykusek, kolejny raz pokazujesz siebie. Napisałem pytanie- tak ? Więc po co pisać któryś raz z rzędu że za 1000zł nie da rady złożyć komputera ?