Komputer do 1000zł?

co do allegro

Zwrot towaru w ramach odstąpienia od umowy

Większość przedmiotów kupionych od Firm na Allegro możesz zwrócić. Poinformuj sprzedającego, np. poprzez e-mail, o odstąpieniu od umowy (nie musisz podawać powodu odstąpienia). Masz na to 10 dni kalendarzowych od otrzymania towaru, chyba że sprzedający wyznacza na to dłuższy termin.

Od daty oświadczenia o odstąpieniu od umowy masz kolejne 14 dni kalendarzowych na odesłanie towaru. Sprzedawca powinien wypłacić Ci pieniądze w ciągu 14 dni od otrzymania przez niego towaru.

Pogadaj jeszcze ze sprzedającym, może ci da chociaż z miesiąc gwarancji, z używkami różnie to bywa raz podziałają kilka lat raz potrafią się popsuć po tygodniu.... tak czy siak po zakupie potestować i jak będzie coś nie halo zwracać

Ja jednego kompa składałem z samych nowych częsci, drugi jest złożony z używanych nabytych na allegro. Autorze za 1000 złotych bez problemu dałbyś radę złożyc komputer do ww. gier, nie pójdą oczywiscie w fhd i max details, ale mysle ze w 1600x900 albo 1280x720 na midach spokojnie by dało radę.

Postanowiłem modernizować swój komputer, kupię zasilacz potem kartę graficzną, a później procesor. Wyjdzie na to samo i taniej ;)

Dzięki za wszystkie rady i komentarze.

//Temat zamykam.

Na prośbę autora zamykam.

Cześć, chciałbym zapytać czy jest możliwość złożenia komputera do 1000zł ? Nie wiem czy jest to możliwe, ale może spróbujemy... a raczej wy ^^

A więc komputer ma być przeznaczony głównie do gier typu: BF3, WarZ, DayZ, Dota 2, LoL'a, GTA IV itp. takie z tych nowszych i popularnych gier.

Jeżeli się nie da to trudno :(

Dopiszę że komputer od zera.