Witam. "Podyskutujmy na każdy inny temat" więc myślę że mój też się nada. to może od początku. mam na imię Piotrek.została mi już tylko 3 klasa gimbazy . wszyscy, nauczyciele,rodzice i krewni mówią mi abym pomału zaczynał się zastanawiać co dalej chce robić w życiu. wspominało sie o tym nawet w 1 klasie lecz wtedy dla mnie to była zbyt odległa przyszłość. ale rok miną , czas ucieka z roku na rok lecz dla mnie ta decyzja jest wciąż z byt poważna i straszna gdyż podejmuję właśnie decyzje o tym co będę robił w życiu. od zawsze lubiłem komputery. najpierw to były tylko gry i z resztą nadal są lecz dzieciństwo pomału się kończy , a mnie zaczynają interesować komputery od wewnątrz. na początku było to tylko czyszczenie raz na miesiąc ale zaciekawiło mnie to, szukałem w internecie i innych źródłach a teraz skupuje sobie części komputerów , nawet złomów i rozkręcam , oglądam, skręcam a sprawia mi to wielką frajdę . mam jeszcze rok na podjęcie decyzji . ale.... czy mógłbym się was drodzy forumowicze zapytać jaki obrać zawód / kierunek aby móc rozkręcać , czy poznawać komputer i jego mechanikę od środka ? nie liczę na to że powiecie mi co mam zrobić a ja ślepo za tym pójdę. nie. mam nadzieje że mnie tylko naprowadzicie i ułatwicie mi tą decyzje.
tych których nie powaliła ta ściana tekstu zachęcam do odpowiedzi. to bardzo ważna decyzja w moim życiu i liczę że pomożecie mi jej dokonać . z góry dziękuje i pozdrawiam.