Konkurs będzie się składał z 2 etapów:
Pierwszy etap: Otwarty dla wszystkich użytkowników forum mmorpg.org.pl i polega na tym aby odgadnąć liczbę o której myślę a jest to dosyć słynna liczba i wiąże się z nią kilka ciekawych rzeczy
a jest to liczba pomiędzy 18 a 28
Drugi etap: Będzie tylko dla wybrańców którzy odgadli moją tajną liczbę i będzie polegać na odgadnięciu dosyć starej gry której nazwy nie pamiętam a także mój kolega ( bardzo mu zależy a ja zobowiązałem się jakoś pomóc )
Tak jak wcześniej napisałem pierwszy etap jest dla WSZYSTKICH nie ma żadnego ogranicznika postów i tym podobnych
Samej gry Dead Island specjalnie nie potrzebuje gdyż kupiłem ją podczas premiery wraz z wg. mnie wypasioną koszulką =) , więc jeżeli szczęśliwy zwycięzca zacznie grać i będzie miał w planie pograć przez internet oraz ponabijać jakieś achi na steamie to nie ma najmniejszego problemu =)
NA KONIEC ! Pierwszy etap konkursu będzie trwał do końca tygodnia tj. do 12.08.2013 ( poniedziałek ) do godziny 10:00 o tej też godzinie napiszę którzy urzytkownicy dostali się do drugiego etapu mojego skromnego konkursiku =) ( sam także sporządzę sobie listę aby nie okazało się, że nagle cały tłum zacznie się udzielać i nie wyłowię prawidłowego zwycięzncy )
PODPOWIEDZI : ( aby zwiększyć liczbę osb. a co z tym idzie moją szansę na poznanie tytułu tejże gry )
1 ) George W. Bush ogłasza, że USA wypowiadają wojnę Irakowi
2 ) Obecny kąt nachylenia ziemi
3 ) Piętro na którym znajduje się brama między wymiarowa w „Ghostbusters”\
4 ) Titanic zatonął 15 kwietnia
5 ) Znak pokoju/zwycięstwa: V
SERDECZNIE WSZYSTKI ZAPRASZAM TAKŻE REDAKTORÓ PORTALU MMORPG.ORG.PL !!!!!