KONKURS ! Do wygrania klucz do Dead Island + Kod na miesięczny abonament na Playstation ( coś tam ) z CD Action

Yyy.. 23?

23

23 gdyż chętnie pograłbym w dead island

Jako, że podpowiedzi były zbyt oczywiste na razie zamykam etap pierwszy ^^

Etap drugi :

Jaka to gra ( wybaczcie pamięć nie ta itd... ) Na samym początku gry jesteśmy na cmentarzu a walczymy kiedy wychodzimy z cmentarza naszym oczom ukazuje się taka WILLA że tak powiem, że nie ma ch*ja... jaka to gra ????? A była tam jeszcze taka broń co jak jebło to ... jebło ! Zwała się jakoś zabijcie mnie nie pamiętam ... de signe czy ch*j wi jak ( W każdym razie kolega sobie coś tam tak kojarzy ... )

Od razu mówię painkiller odpada tak samo jak clive break undying .

Jak ktoś zgadnie nagroda jego !!

PS !! BĘDĘ OBCZAJAŁ KOMENTY ŻEBY SIĘ NIE OKAZAŁO ŻE WYGRAŁA OSOBA KTÓRA NIE NAPIsAŁA NR !!

23

Gra na PC czy konsole?

nic takiego mi nie przychodzi do głowy a grałem w sporo gier a i jeszcze rodzaj gry(rpg,fps)?

23

a co do gry to przydałyby sie się jeszcze jakieś szczegóły bo tak to zbytnio sie nie da powiezdieć

Chyba, że chodzi o grę Heretic (1 albo 2 nie pamietam)

To był FPS na PC ( nigdy nie miałem konsoli :P ) I na 100% to nie był heretic 1 ( gram w to w pracy na netbooku firmowym )

Bloodline: Uśpione zło, może

Cemetery Warrior lub Cemetery Warrior 2.

Jako iż czasu wolnego w pracy mam dosyć sporo pozaczynam weryfikować podane przez was odpowiedzi =)

Na pewno nie jest to bloodline: uśpione zło gdyż data wydania jest z tego samego roku co painkiller a tak jak pisałem gra jest starsza nie takowa gra =)

( Jak widzę to ten etap jest znacznie bardziej skomplikowany niż poprzedni =)

PS !! Jeżeli komuś BARDZO ZALEŻY I MIESZKA W WARSZAWIE TO BĘDZIE MÓGŁ ODEBRAĆ PŁYTKĘ WŁASNORĘCZNIE !! A CO Z TYM IDZIE TAKŻE MMO AGE OF WUSHU + BONUSY ZA 50 zł !!

STANOWISKO Z ELEKTRONICZNYMI PAPIEROSAMI ul. Birżańska 1 ( kaufland )

PS 2 : Nic nie wysyłam pocztą polską !!

Cemetery Warrior lub Cemetery Warrior 2. odpada

warn_ico.png
Widzę nieźle ci idzie, "quadra post", gratuluję. Istnieje magiczna opcja edycji. - Az

Może, któraś część Resident Evil?

cmentarz.jpg

Resident Evil 4

Screen pochodzi z RE 4 a to jest w miare "nowa gra " A tamta pochodzi z przed 2000r. I ten screen nie pochodzi z początku gry =) Wiem bo przechodziłem RE 4 kilka razy na początki może i jest dom ale nie ma wcale cmentarza a i nie ma tej dziwnej broni.

Gra przypominała trochę clive break undying ale to nie jest to gdyż tamta jest starsza kolejną podpowiedzią dla was może być to że sam początek clive break undying się zgadza. Cmentarz willa dziwna broń co pokazuje to co nie widoczne dla oczu i ma niezłe pierdolnięcie ale to nie to gdyż od razu zaczynamy w willi a nic na cmentarzu się nie dzieje a chodzi o to, że pierwszy edap rozgrywa się własnie na nim.

Mam wielką nadzieję, że wam się uda jeżeli do czwartku nie uda wam się odgadnąć to pula nagród wzrośnie ^^

Na chwilę obecną jest :

Dead Island

Kod na Playstation ( 30 dniowy abonament )

[ dla osb. które przyjdą osobiście odebrać płytkę:

Age of Wushu + Kod na itemy za 50 zł + jakaś bonusowa gra + mody do Dead Island ]

W czwartek jeżeli nie zostanie podana prawidłowa odpowiedź pula wzrośnie o jakąś dodatkową grę na steama nazwy nie pamiętam a kluczyk gdzieś się wala po mieszkaniu bo zapomiałem go dodać do swojej biblioteki

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO ZABAWY OSOBY KTÓRE PODAŁY MÓJ TAJNY NR. !!

Przydałby się ten dead island. może Blair witch project lub the house of the dead 1

Przeszukałem pół internetów i nic nie moge znalesc

Lub to:

http://www.youtube.com/watch?v=geSGcflqDCA

Może bloodrayne, albo Hellboy :P. BloodRayne ma etap na cmentarzu, zwłaszcza początek. Ma umiętność iż widać przez ściany po zdobyciu oka, ale już nie pamiętam od kogo.

23

23.