KONKURS ! Do wygrania klucz do Dead Island + Kod na miesięczny abonament na Playstation ( coś tam ) z CD Action

Moim zdaniem jest to blood 1

23

Może Unreal 1, Quake 1, Chasm: the Rift?

HasHMakeR został oficialnym zwycięzcom konkursu !!

Była to gra blood 1 !!

Dziękuję wszystkim serdecznie za udzielenie się !!

A zwycięzce proszę o wiadomość na priv !!

PS !! JEŻELI SIĘ NIE ODEZWIE NAGRODA PRZYPADNIE NASTĘPNEMU UCZESTNIKOWI KTÓRY PODAŁ POPRAWNĄ NAZWĘ GRY !!

PS2 ! PROSZĘ MODERATORÓW JESZCZE DO KOŃCA PRZYSZŁEGO TYGODNIA O NIE ZAMYKANIE POSTA !

Mhm ciekawe, ale to ja pierwszy napisałem blood rayne ;). Mhm peszek ;).

Mam nie jasne przeczucia, że nasz zwycięzca się nie zgłosi :( a co z tym idzie nagroda przejdzie na urzytkownika "dragonflay" ( pierwszy post na tej stronie)

HasHMarkeR ma czas do jutra do godziny 13:30

Jeżeli po dragonflay'u nik się nie zgłosi będę zmuszony albo zakończyć konkurs bez zwycięzcy albo nagroda pójdzie dla tego co pierwszy poda nazwę wymienionej gry albo dla tej osoby co mieszka w warszawie i przyjedzie po płytkę !!

WYBÓR NALEŻY DO WAS !!

PS ZROBIĘ ANKIETKĘ =)

Jak HasHMarkeR się nie zgłosi ja mogę wziąć kluczyk do dead island tylko

HasHMarkeR się zgłosił i dostał kluczyk a w związku z tym TEN konkurs ogłaszam za zamknięty =)

Oczekujcie ode mnie nowych konkursów =) A uwierzcie że moge jakiś jeszcze zrobić ^^ ( Został mi kod an 50 zł w age of wulin np. i gra na steam zaraz poszukam nazwy =) oraz kod na to playstation =)

A NA CHWILĘ OBECNE PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU SZEFA WSZYSTKICH SZEFÓW =)

23

Konkurs będzie się składał z 2 etapów:

Pierwszy etap: Otwarty dla wszystkich użytkowników forum mmorpg.org.pl i polega na tym aby odgadnąć liczbę o której myślę a jest to dosyć słynna liczba i wiąże się z nią kilka ciekawych rzeczy

a jest to liczba pomiędzy 18 a 28

Drugi etap: Będzie tylko dla wybrańców którzy odgadli moją tajną liczbę i będzie polegać na odgadnięciu dosyć starej gry której nazwy nie pamiętam a także mój kolega ( bardzo mu zależy a ja zobowiązałem się jakoś pomóc )

Tak jak wcześniej napisałem pierwszy etap jest dla WSZYSTKICH nie ma żadnego ogranicznika postów i tym podobnych

Samej gry Dead Island specjalnie nie potrzebuje gdyż kupiłem ją podczas premiery wraz z wg. mnie wypasioną koszulką =) , więc jeżeli szczęśliwy zwycięzca zacznie grać i będzie miał w planie pograć przez internet oraz ponabijać jakieś achi na steamie to nie ma najmniejszego problemu =)

NA KONIEC ! Pierwszy etap konkursu będzie trwał do końca tygodnia tj. do 12.08.2013 ( poniedziałek ) do godziny 10:00 o tej też godzinie napiszę którzy urzytkownicy dostali się do drugiego etapu mojego skromnego konkursiku =) ( sam także sporządzę sobie listę aby nie okazało się, że nagle cały tłum zacznie się udzielać i nie wyłowię prawidłowego zwycięzncy )

PODPOWIEDZI : ( aby zwiększyć liczbę osb. a co z tym idzie moją szansę na poznanie tytułu tejże gry )

1 ) George W. Bush ogłasza, że USA wypowiadają wojnę Irakowi

2 ) Obecny kąt nachylenia ziemi

3 ) Piętro na którym znajduje się brama między wymiarowa w „Ghostbusters”\

4 ) Titanic zatonął 15 kwietnia

5 ) Znak pokoju/zwycięstwa: V

SERDECZNIE WSZYSTKI ZAPRASZAM TAKŻE REDAKTORÓ PORTALU MMORPG.ORG.PL !!!!!