Konkurs revelation online!

Dziękujemy za miłe słowa. Pracę naprawdę trzymały poziom i były ciekawe. Miło i przyjemnie się czytało każdą z nich.

Gratuluję zwycięzcom i organizatorom, gdyż konkurs był naprawdę ciekawy, a nie typowo - dlaczego ja mam dostać klucz.

Oby więcej takich akcji :)

Czy nagrody będą rozsyłane mailowo czy na PW?

Fajny konkurs, fajny pomysł, oby więcej takich :D

Gratulacje :D Oby więcej takich konkursów :)

Nie ma to jak zajrzeć rano na forum, tak z ciekawości czy już coś wiadomo. I zobaczyć takie pozytywne wieści. Dzisiaj to już mi chyba nic nie popsuje dnia. :D Gratuluję wszystkim zwycięzcom. Prace trzymały naprawdę wysoki poziom. Sam bym chyba nie potrafił wybrać najlepszych prac... Tak czy siak, wszystkim trzeba pogratulować talentu i odwagi.
I wielkie podziękowania dla organizatora/organizatorów, nie wiem ilu Was tam sprawdzało nasze wypociny, za włożony trud. Powtarzając słowa za moimi przedmówcami - oby więcej takich konkursów!

Kiedy planowana jest wysyłka kluczy?

Klucze poszły, gdyby ktoś dostał przez przypadek dwie wiadomości, to proszę o ewentualny kontakt PW. Temat można zamknąć ;)

Do wygrania jest 10 kluczy pozwalających wedrzeć się na nadchodzące, zamknięte testy! Nie będzie do jednak prosta walka. Waszym zadaniem będzie opisanie "dnia z życia wojownika" w TYM temacie. Pokonaliście smoka? Zniszczyliście ogromną cytadelę? Opowiadajcie, opisujcie. Najciekawsze historię będą miały szansę pograć w RO wcześniej a później podzielić się wrażeniami w komentarzach!

Pisarze! Klawiatury w dłoń!

DOPRECYZUJMY:

DZIEŃ Z ŻYCIA WOJOWNIKA - Opowiadanie fantasy/sci-fi w którym macie być głównym bohaterem. Narracja pierwszo/trzecioosobowa. Powinniście być w stanie utożsamić się z główną postacią.

REGULAMIN

Organizatorem konkursu jest My.com wraz z mmorpg.org.pl

1. Tekst musi być w formie opowiadania

2. Zakaz używania wulgaryzmów

3. Brak satysfakcjonujących odpowiedni nie oznacza, że wartościowe klucze oddamy każdemu.

4. W związku z powyższym ramy czasowe mogą zostać naciągnięte

5. Wymagana inwencja twórcza i odrobinę fantazji.

Zwracamy uwagę na jakość prac. Wszelkie próby "bycia śmiesznym na siłę" zostaną zdyskwalifikowane.