Jaaaaaaaa, pamiętam odległe czasy z PSX... Aż łezka leci.. Pamiętam jak muciłem w Silent Hill, serie Resident Evil..
Sorka za offtop, ale może będzie ktoś, kto ma podobne zamiłowania.. Survival Horror to najlepsze gatunek na konsole w jaki grałem.
Jaaaaaaaa, pamiętam odległe czasy z PSX... Aż łezka leci.. Pamiętam jak muciłem w Silent Hill, serie Resident Evil..
Sorka za offtop, ale może będzie ktoś, kto ma podobne zamiłowania.. Survival Horror to najlepsze gatunek na konsole w jaki grałem.
Jaaaaaaaa, pamiętam odległe czasy z PSX... Aż łezka leci.. Pamiętam jak muciłem w Silent Hill, serie Resident Evil..Sorka za offtop, ale może będzie ktoś, kto ma podobne zamiłowania.. Survival Horror to najlepsze gatunek na konsole w jaki grałem.
Racja grało się w Residenta 1 i 2 ;] jedyne części na PSX xD też w crash'a czy collin'a 1 i 2 pamiętne czasy
@Grafi0
To zależy czy to wyrzucanie kasy w błoto czy nie. To kwestia gustu ja wole grać w Tekkeny,Samochodowki,czy akcyjne(typu "prototype" czy "bionic commando") na Xboxie a w MMORPG i FPS'y na kompie ;]
nie ma tekkena na xboxie xD
nie ma tekkena na xboxie xD
Miałem na myśli ogółem Konsole ;] Temat nie jest tylko o Xboxie ;]
Najprawdopodobniej powstanie Bundle Pack Tekken 6, czyli konsola PS3+ gra Tekken 6
dla mnie konsole to tylko taki gorszy komputer, bo tylko grać się na nich da i robić kilka innych rzeczy. I żeby nie było- PS 2 widziałem i używałem u moich braci (ciotecznych), X-box 360 również. Sam mam raczej starsze konsole (w sensie bardzo stare, jeszcze te z kartridżami).
Czasy Tekenna tylko na PS mineły.TEKKEN
nieno dla mnie Tekken na Xbox'a to poracha kompletna mówie o padzie jak coś te przyciski a osobiście wole w tekkena grać na strzałkach a w to miejsce jest gałka -.-
Jak mordobicia (tekken itp.) to tylko na salonie gier:). Inaczej nie wyobrazam sobie gry w nie (a grywalem na pc i konsoli. Dupnie bylo xD)
W salonie to się w Metal Slug'a ciśnie
Wiecie może co to Lockerz? W hydeparku był jakiś temat.
Za 200 PTZ(punkty) jest PSP + gra, a za 250 PTZ jest wii, bez gry. I tu rodzi się pytanie. Co wybrać? Co do PSP to miałbym parę udogodnień, bo kumpel ma 30 gierek, to mógłbym skorzystać.
Wymieńcie tam plusy/minusy itd.
BTW: Chcę ktoś zaproszenie do Lockerz?
Wiecie może co to Lockerz? W hydeparku był jakiś temat.Za 200 PTZ(punkty) jest PSP + gra, a za 250 PTZ jest wii, bez gry. I tu rodzi się pytanie. Co wybrać? Co do PSP to miałbym parę udogodnień, bo kumpel ma 30 gierek, to mógłbym skorzystać.Wymieńcie tam plusy/minusy itd.BTW: Chcę ktoś zaproszenie do Lockerz?
też w to gram jak ci przyślą to mow bo trudno mi w to uwierzyć ;]
Sam posiadam w domu aktualnie nintendo 64, psx i ps2 i lubie czasami popykac na konsoli. Zastanawial bym sie jednak nad kupnem tylko xboxa. Dlaczego? Dobra baza gier i duzo mniejsza awaryjnosc. Do tego jest jeszcze jeden, konkretny atut...
Zreszta, zobaczcie sami:
Człowieku to jest świetne !!! ale to są dopiero projekty (tak mi się zdaje)
ale to będzie wyglądało tak u nich wyjdzie a u nas za jakies 2-5 lat
Człowieku to jest świetne !!! ale to są dopiero projekty (tak mi się zdaje)ale to będzie wyglądało tak u nich wyjdzie a u nas za jakies 2-5 lat
Te projekty byly juz prezentowane na targach tegorocznych. Sam Steven Spielberg podobno strzelil podczas pokazu taka mine, ze jego komentarz do calego projektu byl zbędny. Gry pod ten system juz sa w produkcji, tak wiec Wii nie ma najmniejszych szans w starciu z czyms takim
wtf dużo mniejsza awaryjność 360 czy 1 xboxa chcesz kupić?
A mi sie to nie widzi. wole siedziec z padem w lapie, a jak beda chcial sie ruszac, to pojde ze znajomymi na boisko pograc w pilke.
mnie sie nie przydają konsole typu xbox, ps3 itp poniewaz w domu siedze od 18-21/22 potem spac a telewizor i tak zajety przez ojca.
natomiast konsole typu psp to mi sie przydaje na rozladowanie nerwow w szkole(bo tam 3/4 dnia spedzam to co bede zabieral telewizorek i xboxa??? )
Jak wiemy konsole na świecie są bardzo popularne i ludzie mają pewne pytania, sugestie, porady.Dlatego założyłem temat, w którym możemy te kwestie omówić. Rozmawiajcie tutaj o wszelakich konsolach do gier, pytajcie o ceny. Wady, zalety, jakieś porady i wiele, wiele innych. Jest to po prostu wolna rozmowa o wszystkich konsolach.
No to ja mam pierwsze pytanie:
Zamierzam kupić PS3 i do tego 3 gry...Jakie polecacie gry na początek?