To fakt dlatego ja jak już kupuję to biorę konta vip ze steam guardem i z ograniczoną liczba użytkowników, jeszcze nie było, żebym musiał czekać dłużej niż 24h, automater wysyła tylko 5 kodów dziennie, więc spokojnie daje radę wszystko włączyć, a tak to trzeba iść na żywioł :).
Konta steam - za darmo
Macie może konto z battlebornem ? Wiem że nie można online ale chyba da się storymode solo przejść . Chciałbym zobaczyć jak działa
Macie może konto z battlebornem ? Wiem że nie można online ale chyba da się storymode solo przejść . Chciałbym zobaczyć jak działa
Battleborne niestety z tego co wiem wymaga stalego połączenia z internetem. Coś jak Diablo 3.
czyli nie ma opcji żebym jakkolwiek go przetestował ?
To ja dorzucę jeszcze jedno konto steam do Rise of Tomb Raider może zadziała login: Freaky_free058 Hasło: krz938yczKTAPy
Nie ma w bibliotece gry
Nie ma w bibliotece gry
Konto kupowalem w marcu to moze juz byc faktycznie nieaktywne.
Poprzedni post do usunieca w takim razie
Hej, poprawka co do Far Cry Primal:
Steam:
Login: nick_kamil12121995 Hasło: kamil12121995_far
Uplay:
Login: far_cry_kamil12121995@yahoo.com Hasło: farcry12121995
Wybaczcie - teraz chyba powinno działać.
Zwracam honor. Warhammera jednak udało mi się odpalić, trzeba było jednak trochę pokombinować. Dzięki za wstawke, pozdrawiam.
Passy do Dooma zostaøy zmienione.
Mi nie działa FM16. Na konto normalnie się zalogowałem ,pobrałem grę i teraz zamiast "GRAJ" mam "ZAKUP". Czemu tak ?
Ogólnie to spoko pomysł z tymi kontami.
Passy do Dooma zostaøy zmienione.
Ja się jakoś zalogowałemwięc raczej wszystko bez zmian.
Po prostu ludzie kopiuja i mają ten niewidzialny znak, do tego. Wykrzyknik! Też jest w haśle
LEGO WORLDS
Login: legoworlds_CGPL
Hasło: CGPL_928626267296
No Man's Sky
nomanssky_cheapgamespl
cgpl_96829_acc_01
Tylko, że ja nie potrzebowałem kodu, wpisałem dane i pobrałem na 2 różnych pctach, więc nie wszędzie wyskakuje widocznie, może być też, że dziś dopiero go włączył.
Konto do Youtubers Life potrzebuję od dziś Steam Guard. Wczoraj wszystko działało więc... szkoda, że ktoś taką maniane odwalił.
No niestety tak a chętnie sam bym w to pograł, trzeba będzie próbować. Niech osoba, która kupiła tego No Man's Sky napisze do sprzedającego on powinien wyłączyć Guarda a my w tym czasie pobierzemy to co trzeba.
Guarda pewnie nie wylaczy, najpewniej podesle mu kod, wiec dla reszty i tak lipa
A nie lepiej naprawdę zapłacić już te 3/5zł, albo zwyczajnie ściągnąć pirata (bo udostępnianie konta to też jakby piractwo) skoro już nie chcemy rzeczywiście kupować czegoś, to chociaż nie marudzcie, że coś nie działa. Eh... Zawsze jak znajduje się okazja na coś darmowego, to ludzie biorą i jeszcze marudzą jak nie działa.