Dzięki mordo za DOOM'a, po 2 dniach próby w końcu zarejestrowałem grę u siebie na PC, teraz można grać w offline
Konta steam - za darmo
Guarda pewnie nie wylaczy, najpewniej podesle mu kod, wiec dla reszty i tak lipa
Raczej zdejmie Guarda na pewien okres czasu bo inaczej byś miał dostęp do Online cały czas a nie o to mu chodzi. Spróbuj to Cię nic nie kosztuje a nam może pomóc.
A nie lepiej naprawdę zapłacić już te 3/5zł, albo zwyczajnie ściągnąć pirata (bo udostępnianie konta to też jakby piractwo) skoro już nie chcemy rzeczywiście kupować czegoś, to chociaż nie marudzcie, że coś nie działa. Eh... Zawsze jak znajduje się okazja na coś darmowego, to ludzie biorą i jeszcze marudzą jak nie działa.
Prócz Ciebie nikt tu nie narzeka.
Kolega chyba napisał ponieważ konto do No Man's Sky działa normalnie. Dziękuję.
No Man's Sky to nie ode mnie, co do tego steam guarda, w kilku aukcjach miałem info, że w razie problemu z kodem pisać smsa z godziną logowania, wtedy sprzedający odsyła kod, nikt ci steam guarda nie wyłączy skoro zakłada go aby nikt niepożądany na konto się nie logował - no chyba, że to jakaś aukcja gdzie było sprzedawane 9999 sztuk :), vip konto powiedzmy na 30 osób zobowiązuje i np ja wole dopłacić te 3 zł i nie mieć problemu z logowanie niż kupić konto numer 345 i czekać tydzień na aktywację gierki
Macie ode mnie znalazłem na drugim PC:
Może nie jakieś nowości ale można popykać ^^
Chyba żadne konto z powyższych nie działa.
A nie lepiej naprawdę zapłacić już te 3/5zł, albo zwyczajnie ściągnąć pirata (bo udostępnianie konta to też jakby piractwo) skoro już nie chcemy rzeczywiście kupować czegoś, to chociaż nie marudzcie, że coś nie działa. Eh... Zawsze jak znajduje się okazja na coś darmowego, to ludzie biorą i jeszcze marudzą jak nie działa.
A nie lepiej naprawdę opuścić temat i nie płakusiać dzieciaczku malusi ?? Jedyna osoba która tutaj narzeka, to ty dziecinko XDD
Ja dorzucam jeszcze od siebie. Scrap Mechanic Login:gamesaccount57 Hasło:Testowehaslo123! EURO TRUCK SIMULATOR 2 GOLD Login:minecraftsms1 Hasło:Czikita241 FAR CRY 4 STEAM Far Cry 4 login:minecraftsms.kontakt@gmail.com hasło:Czarci965
Cześć ostatnio kupiłem sobie konta steam za 3zł, tutaj udostępniam passy do tych kont, wszystko ładnie normalnie działa, gram ja i kolega, pewnie sporo innych osób też. DOOM 2016 STEAM Login:gamesms05 Hasło:Doomik123 Wiedźmin 3 KREW I WINO+ 16 DLC STEAM LOGIN:gamesaccount000 HASŁO:Dzikigon123! Football Manager 2016 STEAM LOGIN:gamesaccount60 Hasło:Footakagames1234! Total War:Warhammer+DLC STEAM LOGIN:gamesaccount06 Hasło:Homefront1111! Sherlock Holmes:The Devils Daughter STEAM Login:gamesaccount0012 Hasło:Sherlock1345! TROPICO STEAM Login:gamesaccount0016 Hasło:Tropico51234! Total War ATTILA STEAM Login:gamesaccount0017 Hasło:Totalwar1122! Homeworld:Deserts of Kharak +4DLC STEAM Login:gamesaccount0019 Hasło:Homeworld112244! LEGO Gwiezdne wojny:Przebudzenie Mocy STEAM Login:gamesaccount0021 Hasło:Legostarwars123! The Technomancer +DLC STEAM Login:gamesaccount0020 Hasło:Thetechnomanacer11225! GRAND THEFT AUTO V STEAM Login:minecraftsms4 Hasło:Darcibez123 CITIES SKYLINES DELUX STEAM Login:gamesaccount0018 Hasło:citis1234! FARMING SIMULATOR 2015 + DLC STEAM LOGIN:gamesaccount0022 Hasło:Farming12345! Pobieracie i gracie, gdyby ktoś kupił w taki sposób Far Cry Primal, Just Cause 3 i chciałby się podzielić to poprosiłbym na PW albo tutaj @jesli administracja ma z tym problem proszę usunąć temat.
Próbowałem wejść dziś na każde konto wyżej wymienione i wszystkie są poblokowane :/
Ma ktoś może działające konto z Football Manager 2016?
Żadne konto już nie działa.
Działaja, nie wprowadzaj w błąd.
W ostatnim numerze Cd-Action jest o tym artykuł. Wniosek jest taki iż należy grać tylko offline, bo czasem kogoś zbanują, ale ogółem wszyscy włącznie ze Steamem i Allegro umywają od tego ręce, ale podejrzewam iż przyjdzie i na to czas. BTW to nie jest piractwo, ale wykorzystanie luki, bo Steam pozwala współdzielić się grami, znajomy tak współdzieli się z dziewczyną już od dawien dawna.
@Perenir ale kontami chyba nie pozwalają się dzielić, a jak takiego konta używa multum ludzi to już chyba nie za bardzo.
mam takie pytanie z innej beczki
połasiłem się żeby wypróbować sobie "darmowe konto" i teraz mam problem ze swoim normalnym kontem, mianowicie chodzi mi o to, że wcześniej zawsze jak odpalałem steam nie musiałem ani podawać hasła ani tym bardziej tego ********** token guarda z telefonu, wszystko logowało się automatycznie.
po wylogowaniu się ze swojego konta na to "darmowe" teraz za każdym razem woła ode mnie hasło i hasło z telefonu żeby się zalogować... jest to troche uciążliwe... kombinuje w opcjach, zaznaczam przy logowaniu "zapamietaj hasło" ale niestety to nie działa... potrafi mi ktoś doradzić jak zrobić, żeby znowu logowało mnie do swojego steama autmatycznie bez podawania tych wszystkich haseł? :-/
rise of tomb rider
login: prosq071
Hasło: qwerty653211234567
Mad max:
Login: 185_madmax
Hasło: LkfPOFKF00AF0J0fiajfjFJEJFf0FIjsjfsbjbvsvs0fbw383290rJFIWSIO
Far cry primal:
steam login: farcrygod hasło: maniana235
uplay login: farcrygood@wp.pl hasło: maniana123
odświeżam.
Ma ktoś może działające Rise of tomb rider?
Rise of tomb raider
tombraiderbulaj: kontojestwlasnosciabulaj68
Mad Max
WestSideShopMADM4X:rMThbHNso8
Ma ktoś może konto do nowego Deus exa???
Rise of tomb raider tombraiderbulaj: kontojestwlasnosciabulaj68 Mad Max WestSideShopMADM4X:rMThbHNso8 Ma ktoś może konto do nowego Deus exa???
niestety już nie działa, ma ktoś może jakieś inne konto?