Kto chce zagrać w jakieś F2P dłużej?

Wspólnie z kilkoma (większością) zainteresowanymi wspólną grą postanowiliśmy, że tytułem w jaki zagramy będzie Devilian. Serwer prawdopodobnie to Seadrift, chyba, że ustalimy inaczej.

Nasza grupa otwarta jest dla każdego chętnego gracza, nie zależnie czy grasz godzinę dziennie czy siedzisz całe dnie, czy grasz tylko w tą grę czy jeszcze w inne. W przyszłości nie zamykam drogi abyśmy pograli także w inne gry.

Wszystkich chętnych zapraszam do gromadzenia się, adres serwera Teamspeak podam w niedzielę wieczór/poniedziałek. Miał być tymczasowy na Overwolf, jednak ja wyjeżdżam i wracam w niedzielę, to nie ma sensu.

ja chętnie bym w coś pograł ale znając ten portal to się ludzie zbiorą pograja jeden wieczór i tyle na ten temat :D Ja mogę zaproponować Lineage 2 ser pod na prive , PoE , Vindictus :D

Do "mojej ekipy" będzie wymagane trochę wysiłku, czyli wypełnienie pewnego szablonu ala rekrutacyjnego, żebym wiedział z kim będę grać czy rozmawiać.

Prywatne serwery odpadają.

Grajcie w runescape old school gra kilka osob z forum.

No to może napisz swoje wymagania w 1 poście żeby się ludzie nie domyślali o co Ci chodzi.

Proszę nie robić zbędnego offtopu, geneza tego tematu dotyczy poszukiwania osób chętnych do wspólnej gry. Te też osoby będą mogły się wypowiadać, przedstawiać swoje typy gier.

Każdy zainteresowany może do mnie napisać też wiadomość prywatną.

To nie jest konkurs czy rekrutacja do pracy, każdy ma szansę dołączyć, nie przekreślam nikogo w wieku 15 czy 80 lat, kwestia tego, co kto ma w głowie.

GW2?

GW2 bez zakupionego dodatku jest jak dość sporych rozmiarów trial,a ograniczenia darmowego konta dość szybko można odczuć.

Od siebie: może Dungeons & Dragons online bądz TERA ?

to ja mogę zaproponować Vindictus , PoE ale jak już Tera tez może być :D

DnD nie jest darmowy, jest freemium - nie mylic z f2p,

Tera tylko od US, ale tez nie pograsz bo -> PING

Aion jak TERA

poczekajcie sobie na blade n Soul moze. 17 start

D&D Online jet darmowy, a dokładnie wszystko możesz zdobyć za darmo i osoba która wydała kasę nie będzie mieć nad tobą przewagi. Jedyne ograniczenie jakie odczuwasz na początku to limit ilości kasy jaką możesz mieć ( zwiększa się wraz z lvl, a ominąć go można kupując cokolwiek za prawdziwą kasę ).

Jeśli ktoś chce zacząć grać i nie szkoda mu 50 zł to na steam jest 85% zniżki na dwie duże paczki q wraz z bardzo atrakcyjnymi dodatkami ( np: same 3k TP- kasy z itemshopu gry jest więcej warte niż te 50zł ).

Ja sam wydałem kasę ale gram z osobami które nie wydały złotówki a mają wszystkie q, dodatkowe miejsca na postacie, rozwinęły glidie i potrafiły kupować dla mnie bilety wstępu na q do których nie mam wstępu bez wykupienia paczki z questami. Więc jeśli chcesz grać za darmo to nic nie stoi na przeszkodzie a jeśli chcesz mieć lżejszy start to teraz jest ku temu dobra okazja.

Może Devilian?

Aion NA, Tera US, bo europejskie wersje to porażka :), Może Neverwinter, albo albo Archeage.

Cieszy mnie zainteresowanie tym tematem.

Skupiamy się na grach F2P, GW2 jak i D&D według mnie są trialami i odpadają.

Jak z pingiem na serwerach Aion NA? Zapewne jak w innych grach powyżej 100ms. Bo o wersji EU od Gameforge nie ma mowy.

Chodzi mi o ekipę w grach F2P w pełni, w grach takich jak Archage jest F2P lecz dodatkowo P2Win.

Musi też ważyć tyle, by każdy mógł pobrać, tera waży z tego co pamiętam ponad 10 gb.

Według mnie najlepsze obecnie Wasze propozycje to Devilian, darmowe konto ma ograniczenie czatu i nie może sprzedawać na ah. Jeżeli ktoś kupił cokolwiek w grach od Glyph za realną gotówkę, to ma zdjęte te ograniczenia. Na allegro także jest za 2 zł klucz steam. Ogólnie na wersji free można bez przypału grać.

Neverwinter ostatnio chyba stało się mniej darmowe?

Ja jestem chętny na deviliana, jednak nie wiem kompletnie nic o tej grze. Przypadła mi po prostu do gustu podczas śledzenia stream.

Ok ile chętnych osób by było do Deviliana?

Mam już postać, musiałbym zacząć od nowa.

Ja byłbym chętny na Deviliana ^^ Miałem styczność jeszcze z beta więc coś tam ogarniam :)

ja tez bym chcial w cos pograc ale nie mam pojecia w co. Devilian wydaje sie dosyć przeciętną grą ale teraz nie ma nic fajnego niestety. Kiedy wychodzi Tree of savior ?

Ok teraz kwestia załatwienia własnego serwera Teamspeak i można coś myśleć.

Teraz nie będę mieć czasu, bo sylwester, więc po niedzieli to załatwię.

Każdy będzie mógł też mieć tam własny mini kanał do innych gier.

Ja mogę takiego teamspeaka udostępnić :)