Kto zagra?

Witam.

Wczoraj zacząłem grać w M2 po 2 letniej przerwie na Solarze mam 8 lvl i samemu nudno się gra jest ktoś chętny zagrać, jestem w niebieskich ;)

GG; 18382767

Nie opłaca się grać na PL. No chyba ze na New postawionym serwie.

To juz nie to samo co kiedyś a żeby coś osiągnąć trzeba grać dluuuugo... O nie pisze tutaj o tygodniach a o dlugich miesiacach.

Tak czy siak powodzenia.

ps. Zagram jak postawią nowy świeży serwer ,^^

Opłaca się grać w Metina na priv servwerze polskim. Mój kolega tam gra i mówi że miesięcznie zarabia ~150 zł sprzedając jakieś itemki bo sporo dzieciaków tam gra i łatwo im wała zrobić. Ostatnio sprzedał jakiś miecz +9 za doładowanie do play za 30 zł.

Z tego co wiem niedługo ma być łączenie serwerów ;) więc może warto zagrać :)

Łączenie? To jeszcze gorzej...

będzie teraz daj 500yang razy 5k gimbow. Hehe albo i więcej.

Wolałbym świeży serwer. Od razu bym zainwestował parę groszy na lepszy start:-] rywalizacja od zera daje najwięcej frajdy niż rywalizacja z największymi koksami na merge serwie.

Qeshua może mi nie uwierzysz ale gracze znacznie sie poprawili:)

Nawet sporo low lvli spotkałem i nie były to boty ;)

Słyszałem plotkę ze będą nowe serwery wiec czekam :-]

Fakt populacja się zmienia ale mentalności polaczkow raczej nie zmienisz ...

Nie opłaca się grać na PL. No chyba ze na New postawionym serwie.To juz nie to samo co kiedyś a żeby coś osiągnąć trzeba grać dluuuugo... O nie pisze tutaj o tygodniach a o dlugich miesiacach.Tak czy siak powodzenia.ps. Zagram jak postawią nowy świeży serwer ,^^

Chłopie :D co ty gadasz , ja cały czas przypominam, że jak ceny idą w górę to nie jest to minus bo łatwo o dobre eq bo każda pierdołę sprzedasz za dużo siana.

A tak wgl to zaczołem 4 dni temu grać w metin 2 pl na najświeższym serwerze i w 2 dni uzbierałem 60kk nie wychodząc praktycznie z miasta :P, w pierwsze dwa dni wbilem 30 lvl i zarobiłem jakies 5 kk ze sprzedawania itemków i zainwestowałem i po 4 dniach mój majątek się troche powiekrzył i niczym nie odstaje teraz od ludzi grajacych w te gre nie wiem ile .

Ja sam w te gre 6 twardych lat łupałem i znam ją na pamięć, wiec jak ktos nie zna sie to niech np pyta mnie a pomoge we wszystkim.

Jest sporo ludzi :), i sa nowi gracze ktorzy dopiero zaczynaja bo sie ich widzi w grze, jest te slynne metinowskie pvp :D ktore kocham, jest grind ktory kocham i co najwazniejsze idzie sie z ludzmi dogadac bo nie sa same wazniaki tylko tez normalni ludzie, od łepków po dorosłych i naprawde jest klimacik.

Nie jest to to co kiedys, ale jak ktos zamierza grac to kij z priwami jak tu polska wersja calkiem dobrze sie kreci.

Darmowe bony sa do broni i zbroi, wystarczy wbic postacia 20 lvl i otworzyc skrzynke, co jest chwila wiec kazdy moze miec fmsa lub riba z bonami za 50 kk :), ale ludzie tego jeszcze nie ogarniaja za bardzo i troche widac im sie nie chce. Dzisiaj kupilem fmsa w nocy za 40kk i z 30 lvla na bo bralem po 6 grupek i wbilem prawie 38 juz. Jest sila :) i zapraszam do wspolnej gry bo naprawde warto.

A priwy ? byly, sa i beda, a jedne odchodza w zapomnienie inne nie, a z globalem taka roznica ze ona caly czas jest od tylu lat i przynajmniej nie wyrywam sobie wlosow jak kiedys jak mi cos kowal spali albo mi cos nie wyjdzie bo chwila roboty i to mam.

Najlepszy nie będę ale frajdy i rozmów z ludzmi z tej gry nikt mi nie zastąpi niczym innym , nawet gw2 ktore uwazam za najlepsze mmo na chwile obecna mi nie daje frajdy w takim stopniu co ten glupi stary metin.

Juz nawet czity nie przeszkadzaja bo widze ze jest ich mniej niz bylo, a konczy sie granica 40 lvla i cziterow praktycznie nie ma. A ci co na botach latali na malych lvlach juz potem nie graja bo ich to nudzi. Czyli normalna kolej rzeczy.

Jest dobrze wiec zapraszam na solar

nowego serwera nie bedzie bo zamiezraja lączyc serwery wiec jak ktos chce byc potem cos wart na tych serwerach to niech teraz cos zdobedzie bo jest teraz moment w ktorym wszystko jest tanie, a ceny dlatego wysokie bo yang jest prosty w zdobyciu, wiec tez to ze duza cena nie oznacza ze jest cos drogie :P

Nie kupowałem jeszcze smoczych monet wiec to na sucho wszystko sie dzieje , a moze z 2 osoby poprosily o 500 yang xd to dalem im po 100k i zakumplowalem sie bo okazalo sie ze dopiero zaczynaja i normalnie co dziennie z nimi gadam i jest fajnie bo nie sa to dzieciaki jakies o dziwo :D tylko rówieśnicy ktorzy nie ogarniaja co jest pięć

i nawet ciul z tym ze potem trzeba troche poplacic ( glownie na eq ) bo z reszta sie znormalizowalo , a ta gra jest taka od zawsze i w takim kierunku sie ustawila, ajak by to bylo zle to by tyle lat nie wytrwala i nie dochodzily by dodadki , a przyznacie ze majatek to nie jest za 12 zl 30 sm :P tym bardziej ze przepustki do v2, fryzury itd itd sa za walute w grze

@up w jakim królestwie grasz(jeśli to tak sie nazywa ;))?

U żółtych :), najwiecej ludu jest u niebieskich, ale u zoltych jest najlatwiej zaczac jak by co bo ladne mapki sa i wszystko dobrze poustawiane :), a na zakupy większe to tylko do niebieskich sie jezdzi, ale to tak od zawsze bylo :P

Mam nick Wagon jak by co więc piszcie , duzo gram w nocy

Odświeżam :)

A ja zapraszam do gry ;) u żółtych oczywiście :D hah

Ja tam mam postać na Solarze w Chunjo. Warto wiedzieć, że ktoś gra właśnie tam :)

pisz w grze :D "Wagon"

Chętnie zagram, ale Ja będę musiał od nowa...

Jaka postacią grasz?

Bo ja mam : 31lvl Mental i 26lvl Body

Ale Chce zacząć od nowa BM

Muszę się zastanowić :D

AdiNpl nie ma co sie zastanawiać :)

Pisz na gg 18382767

Mentalem 19 lvl :)

Właśnie Wesol1132, bo ja jestem w królestwie Chunjo ( żółci ) .

kurde a jednak powracają ludzie do metka :)

Mogę zacząć od nowa grać.

Czyli solar żółtki tak?

jak coś będę grał wp-kiem

No i super, jakaś grupa się z tego złoży :)

Załatwi się ts'a i można grać.

Wagon, a ty jaką postacią grasz?

No weźcie ja zacząłem w Niebieskich :>