Mój nick jak coś to: Iplay4U
Zapraszajcie
Mój nick jak coś to: Iplay4U
Zapraszajcie
Zastanawiam się...
Za dobre mam EQ na wojownika.
Nie wiem czy uda mi się kupić podobne na Sure...
Zagram choc nie wiem jak dlugo wytrzymam.
Ja gram wojownikiem mentalem praiwe 40 lvl już gram 6 dzien i jak by co to zawsze w grze moge pomoc i doradzic w czyms.
Moge nawet zrobic gildie dla osob z tego forum wiec piszcie co o tym sadzicie i zglaszajcie sie kto chetny
a obiecuje wam naprawde dobra zabawe , ludzie wracaja do metka i nawet w grze to widac
nie tylko na forum
A może gra ktoś na priv: Balmora.pl ??? jeśli tak to nick WUSHU
Tak sobie myślę że może wrócę do starego dobrego metka. Szkoda że mało ludzie gra na onyksie (40 lvl mental fms+9 i w miarę przyzwoite eq) ale chyba najwięcej ludzi gra na Monastyrze i tym najnowszym. Dobrze będzie jak połączą serwery bo jak ostatnio byłem to nawet zioła na ożywienie boja nie było od kogo kupić.
Dwaj na solar jest dobrze, a ja mam ktoregos z rzędu riba + 9 ze srednimi 38 % po 6 dniach grania
wiec nie jest zle i dobra zabawa bo wiele nowych ludzi jest
Dla mnie dobra zabawa to podstawa, a jeszcze lepiej jest kiedy jest z kim pogadać podczas grania Ja oczywiście, zagram eq do wojownika raczej sprzedam i kupie do innej postaci
Tylko jakiej? Zastanowię się i jutro zacznę grać
Więc na mnie możecie liczyć
Komunikator to chyba najlepiej TS3. Mam załatwić, czy już ktoś posiada?
Dziś zacznę od nowa w żółtych kim gracie ?
No właśnie, trzeba zrobić listę Graj kim chcesz
Ja tam muszę się zastanowić.
WAGONIK gra WOJOWNIKI MENTAL
JA gram SURA BLACK MAGIC
No no, ja bym mógł zagrać, cały mój dobytek stoi na almanachu, ale co tam. Ja będę grał wojowniczką body, wolę patrzeć na dziewczynę. ;D
Iplay4U sura wp tak jak mówiłem
@Up Panowie powiedzcie mi tylko, czy bym musiał wydać coś w IS na metinie, bo dla mnie to nie była zła gra, ale nie było z kim grać a skoro coś się rozkręca to może warto ? Ogólnie nie byłem jakimś pro playerem w m2 ale przyjemnie mi się grało heh.
@ Wagonik jaki serwer i nacja ? Bo skoro mamy grać razem to chyba trzeba mieć ten sam "kraj" ?
Solar i żółci, czyli chunjo. Ja załatwie ts3, napisałem wniosek o kanał. =)
Edit. : Już jest ts.tsworld.pl
Kanał 606 - Metin2 Solar Hasło : m2solar
Na IS, spokojnie nie trzeba wydawać, bez tego też sobie można poradzić, oczywiście zajmie to dłuższą chwile.
Gramy s26. Solar Chunjo (żółci)
No dokładnie nie trzeba, ja zamiaru wydawać nie mam. ;p A i tak mi się przyjemnie grało, no, spalanie itemów nie było przyjemne. ^^ Swoją drogą... Wagon możesz założyć gildię jeśli chcesz.
No wiesz... Te emocje kiedy ulepszasz przedmiot i ta szansa, że kowal Ci wszystko zepsuje XD
Gra się przyjemnie, ale najbardziej w grupie i jak jest z kim porozmawiać.
koniec gadania expić!!! ;D
Nigdy Ja lubię rozmawiać, a moja postać nie została jeszcze stworzona, tak więc nic z tego, a wiesz ile to trzeba poświęcić, żeby stworzyć postać xD
No ja już sobie expie, jak narazie poziom 2, ;d Jak coś to nick Demetori. Jak lubisz rozmawiać to wbij na ts'a.