noo Qeshhua L4 obowiązkowo ;D ja narazie 3 lvl ale za jakies 20 min wbje i expie a jak nie to jutro ostro ;D
Kto zagra?
To dzisiaj bedzie mozna na ts tylko mikro skitram
Dzisiaj tez do was dołączę pozniej napisze nick. Pozdrawiam
Od razu mówię, że w środę będzie pierwsza czystka osób które mają mniejszy niz 30 lvl i oczywiscie wyjatek bedzie dla czlonkow z tego forum, ale tez nie chcial bym ze byscie ten lvl dwa tygodnie klepali
, bo czlonkowie gildi co niektorzy wrecz sie prosza o jakies wojny, a ze by zaczac cos wojowac trzeba jednak miec czym.
Dzisiaj juz tak jak wczoraj odmawialem zaproszen na wojne od innych gildii, ale chcial bym sam zaczac sie bic troszke dlatego jak ktos naprawde zamierza grac to niech sie spina to dojdziemy do czegos
Jak juz co niektorzy zauwazyli pomagam wam w grze, daje intemki, kase, expie, ale tez nie chce by od rana do wieczora goscił u mnie spam graczy z pytaniem czy podexpie -.-, bo nie wyrabiam sie,
a gdzie czas dla mnie? Grajcie sami na spokojnie, pomagajcie sobie nawzajem jak macie podobne poziomy, ja was wspomagam, ale nie zatruwajcie życia.
A niektórzy z was już widze ze bedziecie sobie radzic bo naprawde idzie sie dogadac i kreci sie gra wie oby tak dalej i pozdrawiam
akrutalnie w gildii jest 35 osob w srode mysle ze z 10/15 wyrzuce jak bedzie czystka
i oczywiscie jak pisalem wyjatki beda, a w srode napisze tutaj byscie podawali swoje nicki z gry bym wiedzial kogo nie wywalic bo jest was troche i sie czlowiek gubi.
Ja pewnie dopiero w czwartek wbije 30 bo trochę medali trzeba podrobić by było na boja. Wagon za dobry jesteś Ja bym powiedział żeby sobie radzili sami bo oczywiście pomóc można ale niektórzy to przesadzają. Ja od zawsze w mmo radzę sobie sam nic nikomu nie zawdzięczam i jestem usatysfakcjonowany że to co zrobiłem zawdzięczam tylko sobie.
Wagon ja mam 3 lvl dziś zacznę expic ale zaproś do gildii nick Xovon
Pytanie.
Jak tutaj jest z gra w Pt?
Coś się zmieniło czy dalej tak samo? Im więcej ludu w Pt tym mniej expa?
Raczej tak, exp się dzieli na ilość osób w grupie, ale przy tym jest w PT jakiś tam bonus do doświadczenia Im więcej osób w PT tym jest większy, i powiększa się z czasem...
W PT jest łatwiejszy exp, ale za to dłuższy xD
Wbijać na ts bo sam siedzę i nudno ;D tsa macie nawet w sygnaturze Qeshua
Na Gildyjnym czacie piszą takie namiary TS :
ts.tsworld.pl
pokój : 606
hasło : m2solar
ten Gildyjny nie działa mam pytanko skąd wezmę olejek piżmowy ma ktoś na sprzedasz
Jak nie działa, jak ja jestem na nim normalnie?
Olejek piżmowy jest w IS, kliknij na złotą monetę I tam będziesz miał kategorie przedmioty misji czy jakoś tak... Oczywiście masz już na koncie odpowiednią walutę żeby kupić
ok jestem na ts ;p
A wracając, raczej mi się nie uda do jutra wbić 30lvl... nie dość, że gram BM, to expienie to masakra xD, nie mam za dużo czasu i jeszcze format komputera muszę zrobić...
Ja też nie wbije 30:]
Akurat w ostatnich dniach mam zapier#ol. Z góry można mnie usunąć żebym nie psuł wam reputacji. Nadrobue lvl szybko w najbliższych dniach.
ja się postaram ale nie obiecuje teraz akurat niemogę grać bo dziewczyna u mnie jest jak tylko wyjdzie to dalej idę expic
Siemka, mój nick to Ptaszorro, odezwie się ktoś, jestem na ch3.
Jak tam znalesc 606? ;D wszystko tylko nie 606 jest
A DOBRA ;D MAM !
Teraz jestem afk do 15 z groszem jak by co
Też zagram . Puźniej dopisze nick
Nick DeidaraRaP