Kto zagra?

Aha mam pytanie macie gildie wspólną czy nie ?

Nabijasz posty? :) No wiesz jest takie coś jak Edytuj xD Tak mamy gildie.

SZUKAM OSÓB DO WSPÓLNEJ GRY OD ZERA!

Witam! Szukam dojrzałe osoby do wspólnej gry w Metin2 GLOBAL.

Global: TAK

Serwer: 26.SOLAR

Królestwo: JINNO

Poziom: OD ZERA

Dodatkowo,gdy uzbiera się jakaś liczba graczy oferuję serwer głosowy ventrilo,TS lub mumble.

Oferuję również od siebie 5cio letnie doświadczenie w grze,średnio 10h dostępności online codziennie oraz dojrzały wiek

a gdy wbijemy odpowiednie poziomy w naszym towarzystwie to założenie wspólnej gildii razem z profesjonalną stroną www.

Potrzebuję ludzi dojrzałych (jeżeli nie masz przynajmniej 17 lat - nie pisz),którzy mają sporo czasu na grę oraz którym nie znudzi się gra po tygodniu...

Zainteresowani pisać na gg: 40531795

04.06.2013 - Pierwsza osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

04.06.2013 - Druga osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

04.06.2013 - Trzecia osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

04.06.2013 - Czwarta osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

04.06.2013 - Piąta osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

04.06.2013 - Szósta osoba zgłosiła chęć do wspólnej gry.

05.06.2013 - Został wykupiony 15 slotowy serwer Ventrilo.

Czekam na więcej smile.png

Jakby było ciężko dołączyć do nas... No ale cóż... mogłeś się przynajmniej postarać i założyć osobny temat :)

Zmieniłem postać, nie gram już surą tylko wojownikiem i chcę wybrać mentala. Jak mam rozdawać te punkty ? chce mieć dobrą obronę czyli w witalność wszystkie punkty ? bardziej na pve niż pvp chce postawić :)

2 Wit. 1 Siła :) Będzie najlepiej, jeżeli chcesz iść bardziej w życie i obronę, chociaż u Mentala obrona jest gwarantowana.

Po co mam zakładać nowy temat skoro jest ten? Moderatorzy mają za mało do roboty czy co?

Elo ja też zacząłem grać na solarze, mam juz 10 lvl :P nick Andrick

Po co mam zakładać nowy temat skoro jest ten? Moderatorzy mają za mało do roboty czy co?

Pędź gościu

Jak tam w ogóle z ludnością na najnowszym serwerze? Pozostałe wiadomo - katastrofa. A łączenia bez wchodzenia na forum wiem, że nie było, a nie zaglądałem tam już hoho i jeszcze ciut. Tak ogólnie, czy w ciągu ostatniego roku zaszły jakiś większe zmiany? Ma jakąś przyszłość metin, czy już raczej powoli wymiera>?

//Edit Kurna no, topic nie ten - trudno. Niech już jest tutaj, widzę sporo osób zagląda to może i będzie szybka odpowiedź. A skoro temat "kto zagra" To o ile będą w miarę pozytywne odpowiedzi na powyższe pytania. To można to potraktować jak post, w którym informuję, że chętnie zagram na najnowszym serwerze (Solar?), rzecz jasna z jakąś zgraną ekipą, samemu to męczarnia. ;x

powiedzcie mi a jak na solarze z eq dla szamana?? Lube grać tą postacią. Eq ciezko dostępne czy da rade coś fajnego wyrwać??? Chodzi mi o eq szamana z przedziału 30-60. Bo jeśli jest spoko to może zagram z wami :)

Kupe jest eq dla kazdej postaci za grosze :) wiec zaprasza, gildia sie rozrasta, i dzisiaj czystka graczy nieaktywnych z gry wiec kto jest w gildi niech tylko swoj nick tutaj poda a uwzglednie i nie wyrzuce, pozdrawiam ;)

Szaman lvl 12 nik Kromal.

Gram jak bozia da mi czas.

Byłem na ts wczoraj a tam cisza he gdzie wy się podziewacie?:-]moze przejdziemy na mojego ts3? Więcej miejsca i możliwości.

Up up.

Populacja metina nigdy nie upadnie, to gra na pokolenia.

AdiNplBM - SURA BM

Dzisiaj będę miał 25lvl. Gdy tylko zrobię format komputera, wrócę że szkoły i zainstaluje metka :D Będzie się expić :)

30lvl spokojnie powinienem wbić do końca tygodnia.

Mało ludzi wbija na ts'a, trzeba będzie coś z Tym zrobić :D

Bo się boja wejść...

Witam,

kiedyś zaczynałem grę w metina, ale to było dawno i samemu to nie bardzo. Widzę, że coś tu się dzieje, ludzie chcą grać, więc chętnie też bym dołączył. Odrazu mówię, że jestem zielony w tej grze.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

ja expie jak mam czas

Xovon Sura 10 lvl dziś postaram sie z 15 może i nawet 18 za jakieś 30 min zacznę grać bo teraz coś robie

Mój nick VcnWojo staram się grać aktywnie, mam 25lvl ale 30 nie wiem kiedy wbije bo chce się skupić na dropieniu medali w końcu jak będzie 35 to boja trzeba będzie zrobić.

Już po czystce, jeśli kogoś z tego forum wyrzuciłem to dajcie mi znać, ale też nie widzę sensu jak ktoś od 5 dni ma 7 lvl

jak naprawdę checie grać to proszę bardzo i sora bo nie jestem w stanie waszych nicków zapamiętać.

Ekipa jest co raz lepsza, dzisiaj dwie wspólne misje na bojowego konia, jutro może jakaś wojna no i powiem wam ze mi sie to podoba :)

Jeszcze raz Solar/Żółci ?

Mój nick xDeidaraRaP