Pisalem do ciebie 3 razy gościu i totalna zlewka.. ja nie wiem, albo robiles to specjalnie, albo po prostu 3 razy trafiłem jak afkowales..
Kto zagra?
to chyba afkowalem ;D bo zawsze odpisuje i przez to zawsze pol ekranu kopert
Jak ktoś wyleciał z gildii a zamierza dalej grać to dajcie tutaj znak i piszcie w grze bo byla kolejna czystka i tym razem 13 osób poleciało przez nieaktywność i niewystarczający poziom.
Ale ciesze się ze kilka osob z tego forum naprawde wielo sie i ostro leci razem ze mna do przodu
Chętnie się przyłączę, ostatnio mnie naszła ochota na Metina Grałem na s7, wbiłem po dwu/trzy-letniej przerwie i widzę, że puuustki, pustki i jeszcze raz pustki, więc nie ma sensu tam grać. Także Wagon, odezwę się tam do Ciebie, piona.
Działa to wszystko dalej ? Bo pykam sobie, 14lv i rośnie i fajnie by było dołączyć do waszych szeregów. Mój nick to Ptaszorro
Gra ktoś w Metka stąd dalej ? Mam 20lv woja body i gram zagorzale więc odezwijcie się w grze, gdyż bardzo chętnie dołączyłbym do Waszej grupki
Tak się wszyscy umawiali z tego forum i zostały może z 2 osoby... więc szkoda gadać, nawet czasu nie trace bo mam zapierdziel i bez tego.
ja nie gram ponieważ wkreciłem się w EE może wrócę kiedyś ;p
Witam.
Wczoraj zacząłem grać w M2 po 2 letniej przerwie na Solarze mam 8 lvl i samemu nudno się gra jest ktoś chętny zagrać, jestem w niebieskich
GG; 18382767