Siemka ok zaczynam grac narazie 11 ale do gildii możesz dać juz inva nick Xovon
Kto zagra?
Jak wysłać do kogoś pw na odległość ? Wagonik666 wczoraj chciałem Cie dodać do znajomych ale odrzuciłeś ;d jak będzie Cie zapraszał nick KowalNS to nie odrzucaj ;d ja do gildii chce ;d
Kowal na jakim ch jestes?
Teraz ch1
Pisałeś nick : Wagonik666 czy Wagon?
Pisałem Wagon ale odrzucił zaproszenie ;d
To i ja sobie z wami zagram, jeśli się znajdzie miejsce. Może miło będzie powrócić na stare śmieci, ahh te emocje u kowala . Problem tylko z ogarnięciem mapy może być, zawsze u niebieskich grałem ale to nic
.
Nick: Tsubichi
Klasa: Szamanka Smok (jakoś chłop szaman mi nie pasuje )
Wchodze do gry jak by co wiec piszcie Wagon
Dobra wbijam do was siekałem w To 3,5 roku.... Max lvl 75 ;d Zagram, zobaczę co tam nowego Metek się ściąga ;]
Nick zaraz dopiszę
TO WIECZOREM do cb napisze jak bede łupał
Ja na razie nie bije lvl bo wbiłem właśnie(z pomocą kumpla) 30lvl i ide łowić żeby kase na eq mieć ;D
@Edit
Narazie stworzyłem woja, którym bede chodził na metki 35 na boju(i łowił), postać do gry stworzę archera, a mój kolega zacznie za tydzień bodym ;d
ja też wbijam jak coś
mój nick THCannabis PISAĆ niestety żadko jestem on-line bo dropie ku na innym koncie.
witam, po kilku latach postanowilem wocic do Metka. Ten post mnie do tego przekonał. Moja postać ma nick: Qrkiz Dopiero zaczynam expic, czekam na Inva do gildii i pozdrawiam, do zoba w grze..
Miał ktoś może tak, że gra się zawiesza, obraz staje w miejscu i się trzęsie, a jedyne co można zrobić to zrobić to zamknąć grę przez menedżer zadań?
Kiedyś takiego problemu nie miałem, a teraz dzieje się to dość często i gra mija się z celem ;/.
czasem i jak tak mam, ale mam tak na 99 % przez to ze mam starego klienta gry , ale nie przeszkadza mi to w niczym, a nawet tego nie zauwazam razm na 2 dni takie cos jest moze
Żebym i ja miał raz na 2 dni to by było w porządku, ale 30 min w grze max posiedzę i się zawiesza, trochę to przeszkadza ;P.
Sorry że nie wchodzę ale mam strasznie mało czasu na cokolwiek. Rozumiecie ostatni tydzień popraw.
ja również poprawie all i więcej czasu na gre
Spoko, zawsze mozecie to tutaj napisac, bo ja nie wiem co w grze robic, co z wami i czy wgl bedziecie