Kto zagra?

Może inne ch.

Sprawdzałem wszystkie...

Ja z nim piszę na ch1.

Dobra ju sie 3 osoby zgłosiły, ja od siebie bede mial jeszcze jednego mentala 40 lv i kilka osob z dobrej ekipy :) wiec bedzie dobry poczatek dla gildi, a gildia powstanie jutro bo trzeba na nia czekac jakies 12 godzin.

Nazwa Gildi to RigorMortis

wiec mam nadzieje ze wam pasuje :) i caly czas sie zglaszajcie do mnie "Wagon"

Mój nick to: Iplay4U

a co do:

,,SURA

WEAPON - takie połączenie Bodego i Mentala. Posiada umiejętności, dzięki którym zwiększają sobie siłe ataku i obrone. Jest to postać magiczna, dlatego statystyki trzeba rozdawać w INT. KU i ekwipunek jest dosyć drogi..."

staty się rozdaje na wp tak: 2int 1 wit. gdy int będzie na maxa to potem full wit a potem 3 siła 1 zr. co do ku ... haha proszę cb drogie? czarowane ostrze 800> znajdziesz :P

No wiesz... Drogie, w porównaniu do KU - BM, Ninja, Szamana to naprawdę KU jest drogie XD A też jest czasami dosyć ciężko dostępne, bo wiele osób gra WP.

Jeżeli chodzi o statystyki, to nie zaszkodzi dać na początek te 10pkt. w zr.

a co do

"full wit, a potem 3 siła 1zr." Jakim cudem chcesz rozdać 4pkt. co lvl xD nie zgodzę się, bo po wymaksowaniu Int, powinno się dawać 2sił, 1wit. , gdyż witalność nie jest tak potrzebna WP, gdyż zazwyczaj expi w późniejszym etapie gry na boju, i ma do tego ochronkę przynajmniej na +M3

nie co lvl tylko co każde 3 pkt w siłę 1 w zr. ... a i tak wit jest ważny. Nawet jak expisz na boju.

Może i jest, ale WP nie aż tak potrzebny, lepiej jak rozda się punkty w siłę :) Wtedy możesz mocniej atakować :) I przy tym mniej życia tracić :D

Ja się zgłoszę, jak podejmę decyzję kim grać...zrobiłem sobie szamana smoka, ale raczej nie będę się w niego bawił i teraz będę robił woja - body czy mental ? Ten 1 z tego co wyczytałem to atak dmg a ten 2 to tankowaty ponoć może kilkanaście grup mobków brać i spokojnie sobie expi dzięki temu buffowi...

@Wagonik jak się gra dla Ciebie tym mentalem ? Chodzi mi bardziej o PVE niż PVP....staty dla wojownika rozdawać 2 siła/1 pż ?

Wojownikiem Mentalem Pve jest przyjemne, możesz brać dużo grupek na Siebie, co zwiększa w czasie zdobywany exp :).

Natomiast Pvp jest także przyjemne, dobre używanie umiejętności i wygrywasz, więc jak coś się nie uda, to po prostu można przegrać :D

Staty do mentala moim zdaniem 2 siła : 1 witalność.

Dla Body 2 witalność : 1 siła :)

Ale to tylko moim zdaniem :)

A może spróbuj ninja daggerem, gra nim jest przyjemna i ciekawa :) Ale w pve dosyć ciężka w porównaniu do Wojownika czy WP

Ja mentalem dobiłem 52 na onyksie ale niestety jakiś gość mi go ukradł i chyba nawet usunął postać. Trochę o nim wiem i powiem że do pve jest dobry, trudno go zabić i jest w porównaniu do body postacią tanią bo wystarczy jakaś dobra broń. I tak jak AdiNpl napisał 2 siła: 1 witalność. Co do pvp to już nie pamiętam.

siemka chętnie dołączę do gildii jednak samemu trochę nuda sam zacząłem jakiś tydzień temu mam surke wp nick Yoshinu, trochę sie znam na grze więc pomogę jakby co gram od 5 podstawówki jestem w 3 technikum chociaz mialem rok przerwy ;p

Ja zaczne grać, i za chwile powininem być w grze. Nigdy w to nie grałem, dlatego jestem calkowitym laikiem.

na jakim serwerze mam zacząć? Jaka postać najlepsza na początek? Preferuje szybkie, dobre ataki najlepiej z bliska. W grach głównie gram thiefem. (jakieś trucizny itp..)

Z tego co wiem tutaj robi się jakieś questy. Da rade je jakoś pominąć i grać na samym grindzie?

Pozdrawiam!

Moim zdaniem odpowiedni dla Ciebie będzie Ninja Dagger, tak można na samym grindzie, lecz z questów otrzymujesz exp ( łatwiej wbić lvl ) jakieś itemki i kase.

Gramy.

26. SOLAR

CHUNJO ( ŻÓŁCI )

Też mogę wkroczyć do waszej ''Ekipy'' lecz jakie królestwo i server?

Będę grał Archerem-Lurem,Cya.

Koleś, wszystko Adi u góry wyjaśnił ;x

btw. zrobicie jakąś porządną guildie? Do kogo mam pisać, jeżeli będe mial pytania odnosnie samej gierki? ;D

Wiem, zanim odświeżyłem Adi napisał ^^

Możesz do mnie, jak będę w grze : AdiNplBM

Albo po prostu w tym temacie :) ciągle do niego zaglądam, więc na pewno odpowiem.

Jeżeli chodzi o gildie to pisz do : WAGON w grze jest w godzinach wieczornych.

Ej ludzie smutno wam bedzie jak dzisiaj mnie na grze nie bedzie? jestem od trzeciej za kółkiem i 30 minut temu wrocilem do domu... wiec policzcie ile godzin i dodam ze 850 km za mna

jestem strasznie zmeczony i bym sie przespal tak konkretniej. Wy grajcie, gildia jak najbardziej bedzie, nawet wejde moze na chwilke i ja zrobie teraz

Człowieku śpij do woli :) Jeden dzień nikomu przykrości nie sprawi. Ty masz odpoczywać, a nie być zmęczonym i grać całą noc xD Dobranoc, miłego odpoczynku.