Podpisuję się pod Adim ^^ śpij do woli.
Kto zagra?
Dodam ze mental z duchowego uderzenia wyciaga większe obrazenia od wszystkich innych skili w grze potrafi zdjac na hita, ale to juz na hard hard hard postaciach wymaxowanych i wszystko pod umiejetnosci. nawet przebija zasadzke z kryciem
. mental na wyzszych lvlach nie odstaje od bodego, ale trudniej nim dobic do tego wyzszego lvla przez maly dmg.
A potem jest okres gdzie dmg sa zblizone, a mental ma mocne skile i kupe defa.
Ja lubie taki czolg choc gra nim jest monotonna. kiedys wolalem bodym podleciec i nie pozwolic komus wstac nawet , ale mi przeszlo .
To dobranoc
Mnie dzis w domu nie będzie więc nie pogram ,zmówmy sie jakoś żebyśmy o jednej godzinę wszyscy pograli np jutro;p
Ok. Ale z tym może być mały problem Ale się zobaczy.
Kur... no jestem tak zmeczony ze nie moge spac ale próbuje dalej
Powodzenia hehe
Gościu zniszczyłeś mój świat... być tak zmęczonym żeby nie móc spać XD
Ja w ogóle nie umiem spać w dzień. Mogę być nie wiadomo jak zmęczony nie zasnę na dłużej niż 15 min. Dobra muszę w końcu zacząć expić bo zostanę w tyle
Na pewno nie będziesz tak w tyle jak ja heh ja nie umiem wziąć i nabić 10 lvl w metinie bo mnie rozwala to wolne chodzenie za to wole sobie kilka razy na dzień wejść . Ostatecznie zrobiłem Sure WP bo ponoć obok mentala dobry do expienia
Jest i to bardzo, ja mam jak narazie 12, czy tam 13 lvl, nie pamiętam xd Ale myślę, że dziś dobije 20. =)
a ja jako kozak mam zaraz 18 lvl ;P
Sry nie mogłem się powstrzymać przed tym wielkim szpanem.
Ahh ja 4 lvl ^^
Teraz jest event na drop cukierków i innych dupereli. Pewnie za 2 tygodnie będzie kilka razy więcej warte niż teraz więc ze sprzedażą warto poczekać.
16 lvl wbity XD Ludziki, pisać swoje Nicki i klase , bo wbijam do 30 i zaczynamy tak porządnie grać w party
AdiNplBM - SURA BLACK MAGIC
Gildia stoi już wiec jak by co to sie zglaszajcie z nickami na jutro to was dodam i bedziemy mieli w koncu wspolny czat w grze.
A wbijemy 4 poziom gildi i obrazek bedzie mozna wgrac
tylko od razu mówie aktywnosc i jutro bedizewmy ustalac rangi itd ze by bylo wiadomo co jest piec
ja juz takze mam 16 poziom, i dziś już raczej nie pogram. Puty co czekam do jutrzejszego dnia
Dzisiaj niestety nie zaliczyłem zbyt dużego progresu bo wbiłem 13 lvl. Czy wy też zauważacie taką ilość cheaterów? Już ostatnio nawet pod m1 znalazłem dwóch na speed hacku.
to samo u mnie. koles miał hacka, podobnego jak ta peleryna taka, dodatkowo zabijał wszelkie potwory na hita. Tyle co koleś zabijał tego na minutę, ja nie zabilem w pół godziny. Z tego co wiem takie hacki są ogólnodostępne i posiada je większa ilosc osób. Jak dla mnie kicha.
Ludziki czym się przejmujecie... Przecież prawie niczym wam nie przeszkadzają. Ja także spotkałem paru, ale na mało poziomowych spotach, więc spokojnie.
Dobrze, że każdy napisał swój nick, bo pewnie nie których nie miałem zaszczytu spotkać lub popisać z nim xD
Myślałem że jest lepiej bo metin od zawsze był rajem dla hackerów. Ale teraz pozwalają sobie na bardzo dużo. Kiedyś najwięcej botów było oczywiście w m2 a teraz widzę że się niczego nie boją.