Na jakim serwie gracie i jaki kolor ? Może zagram sobie ;d
Kto zagra?
Sure weapon weź lub lub woja mentala.parę stron do tylu w tym temacie masz opisy klas postaci. Zobacz sobie.
Wolałbym grać u czerwonych ... Ale gramy w chunjo czyli u żółtych.
Solar żołci a Qeshua to ja pobiore za jakies 2-3h grę a konto zrobię jak ty bedziesz bo zaraz wychodzę na miasto
No oki :]
no to ekipa rośnie w sile :-]
Za 40 minut się pobierze, zagram sobie surą weapon a serwer Solar i żółta flaga ?
tak no mam nadzieje ze będzie nas troszkę kurde ja nigdy się nie spodziewałem że do metka wrócę haha
Ostatni raz grałem w metka z 3 lata temu , spytam się kumpla czy zagra ale wątpię bo gra chyba na innym serwie i mam już pod 90 lvl xD
Ekipa robi się ładna. Tez zauważyłem że sporo osób będzie grać WP. Zebrać ludzi do gry jest łatwo, najważniejsze żeby utrzymać tą grupę i grać wspólnie współpracując
Jak będziecie mieli KU - OGNISTE UDERZENIE, to pisać do mnie Na pewno się jakoś dogadamy
Za free mogę oddawać księgi każdej klasy.
Tylko zacznę dropic
Ja się mogę z Tobą oczywiście dogadać Ty dasz mi moje KU jak będziesz posiadać , a ja twoje
Jesteś pewny "każdej klasy" Bo jednak KU :
Czarowane ostrze
Aura Miecza
Silne ciało
To dobry zarobek .
Ej ;D mamy juz 25 osób i obrazek gildi też już jest wiec wyglada to spoko
, zapraszam do gry "nick Wagon"
Grasz ninja dostaniesz KU dla ninjii:-]
Tak to będzie działać :-P
Za parę dni będziemy rozpoznawalni na serwerze hehe
Ok to ja uciekam na miasto bo na zioma czekałem wracam i pobieram i gramy ;D
Heh mi wczoraj dropło ku uderzenie palcem z metka 10lvl (ja 18). Dzisiaj sobie wbije ten 21 i spróbuje iść na loch małp bo trzeba trochę medali po dropić.
Jak by co to moge wam pomagac na bosa isc to zawsze tam lepiej medal dropnac
A ja dobije 10lvl i idę na przeklęte dropic bronie na 30lvl. :-]
No właśnie podobno z nich może dropnąć rib i fms chociaż mi tak mi nigdy nic takiego nie lootło. Tak wgl to z przeklętych często fajne bronie dropią ?
miedzy 7 a 11 lvl postaci.
Dropia wszystkie rodzaje broni na 30lv plus inne przydatne itemy.
Wystarczy zaopatrzyć swojego chara w eq minimum 6+.
Najszybciej ninja się zbiera tam iteny a najlepiej wojem bo z eq 6+ nie odczuwa ciosów moobka.
Tak czytam ten temat i chyba powrócę do metina po 5 latach przerwy . Pobieram clienta i mogę grać z wami. Jaka klasa na początek najlepsza? Oprucz tego typa z wachlarzem
Szaman jest świetny
Na początek to wojownik body.