Kto zagra?

Powiedz mi kolego, a w jakiej grze mmo nie ma hackerów? :D W każdej grze spotkasz, a jak nie to i tak istnieją osoby które się z nim ukrywają.

Moim zdaniem nie ma czym się przejmować ;) Naszym zadaniem jest wspólna gra i dobra zabawa :D

Dzisiaj byl gm i banowal wszystkich hackerow w m1 :) pisalismy do niego nicki i banowal normalnie.

A oni i tak sa tylko na tych

nisko poziomowych lvlach bo jak pewnie sami zauwazyliscie cziterom gra nudzi sie szybko

Wagonik666 mam do cb prośbę, zaproś mnie do gildi :P

Nick: Iplay4U

Musze stac obok ciebie w grze :)

Na ktorym ch grasz? umówmy się gdzieś, i wszyscy online podolaczaja do guildi.

Na dwójce jestem teraz jak by co :)

Jest ktoś w tej chwili?

proponuję aby wszyscy weszli na ten gildijny ts: ts.tsworld.pl kanał 606 hasło m2solar

i tak się wszyscy dogadamy :)

Niestety Mikro Kaput :/

ale zebrać się i tak możemy nie? a ci co nie mogą z różnych przyczyn mówić zawsze mogą tam napisać.

sciagam ts i wchodze do gry teraz :) jak by co piszcie Wagon

Wagon wejdź proszę ch1 :) żebym cie do znajomych dodał

No i juz troche nas w tej gildi jest :) z forum z 6 osob i z poza forum tez, a mam nadzieje ze jeszcze troche nas z forum bedzie :)

18 lvl wbity. Expiąc sobie (w nocy) praktycznie co druga osoba która koło mnie przechodziła na speed hacku :). Mogliby poprawić te zabezpieczenia bo teraz jest masakra.

Dołączyłem wczoraj.

Nik: kromal

Lvl: 7

klasa: szaman

Subklasa: healer

aktualnie gram casulowo ale na is będę grał.

Przyjmę każde eq po szamana i itemy pod inteligencje.

Dzięki i pozdrawiam

zawsze się broniłem przed metkiem szczególnie PL a może warto zagrać? skoro taka ekipa się robi ale mam kilka pytanko można liczyć na wasza pomoc nawet w takich głupich pytaniach bo dawno nie grałem mało co pamiętam no nić zastanowię się jak się zdecyduje pobiorę metka i zagram mam nadzieję ze gildia nie padnie po tygodniu bo z ekipa można w sumie w każde mmo grać ;D

Jasne że będziemy Ci pomagać. Wal śmiało pytania choćby na forum ktoś na pewno da Ci odpowiedź która Cie usatysfakcjonuje.

no oki to ja się zastanowię i jak coś napisze ale pasuje również żeby ludzie siedzieli na ts jeśli chcecie mogę załatwić prywatnego tsa ;D

Xarro a jadnak :-] hah

Tak cię maglowalem i udało się :-]

Będziesz ze mną w Pt grał i na szybkiego questy zrobimy.

Dziś o 16:-]

Myślałeś nad klasa postaci?

jeszcze nie ;D