Powiedz mi kolego, a w jakiej grze mmo nie ma hackerów? W każdej grze spotkasz, a jak nie to i tak istnieją osoby które się z nim ukrywają.
Moim zdaniem nie ma czym się przejmować Naszym zadaniem jest wspólna gra i dobra zabawa
Powiedz mi kolego, a w jakiej grze mmo nie ma hackerów? W każdej grze spotkasz, a jak nie to i tak istnieją osoby które się z nim ukrywają.
Moim zdaniem nie ma czym się przejmować Naszym zadaniem jest wspólna gra i dobra zabawa
Dzisiaj byl gm i banowal wszystkich hackerow w m1 pisalismy do niego nicki i banowal normalnie.
A oni i tak sa tylko na tych
nisko poziomowych lvlach bo jak pewnie sami zauwazyliscie cziterom gra nudzi sie szybko
Wagonik666 mam do cb prośbę, zaproś mnie do gildi
Nick: Iplay4U
Musze stac obok ciebie w grze
Na ktorym ch grasz? umówmy się gdzieś, i wszyscy online podolaczaja do guildi.
Na dwójce jestem teraz jak by co
Jest ktoś w tej chwili?
proponuję aby wszyscy weszli na ten gildijny ts: ts.tsworld.pl kanał 606 hasło m2solar
i tak się wszyscy dogadamy
Niestety Mikro Kaput :/
ale zebrać się i tak możemy nie? a ci co nie mogą z różnych przyczyn mówić zawsze mogą tam napisać.
sciagam ts i wchodze do gry teraz jak by co piszcie Wagon
Wagon wejdź proszę ch1 żebym cie do znajomych dodał
No i juz troche nas w tej gildi jest z forum z 6 osob i z poza forum tez, a mam nadzieje ze jeszcze troche nas z forum bedzie
18 lvl wbity. Expiąc sobie (w nocy) praktycznie co druga osoba która koło mnie przechodziła na speed hacku . Mogliby poprawić te zabezpieczenia bo teraz jest masakra.
Dołączyłem wczoraj.
Nik: kromal
Lvl: 7
klasa: szaman
Subklasa: healer
aktualnie gram casulowo ale na is będę grał.
Przyjmę każde eq po szamana i itemy pod inteligencje.
Dzięki i pozdrawiam
zawsze się broniłem przed metkiem szczególnie PL a może warto zagrać? skoro taka ekipa się robi ale mam kilka pytanko można liczyć na wasza pomoc nawet w takich głupich pytaniach bo dawno nie grałem mało co pamiętam no nić zastanowię się jak się zdecyduje pobiorę metka i zagram mam nadzieję ze gildia nie padnie po tygodniu bo z ekipa można w sumie w każde mmo grać ;D
Jasne że będziemy Ci pomagać. Wal śmiało pytania choćby na forum ktoś na pewno da Ci odpowiedź która Cie usatysfakcjonuje.
no oki to ja się zastanowię i jak coś napisze ale pasuje również żeby ludzie siedzieli na ts jeśli chcecie mogę załatwić prywatnego tsa ;D
Xarro a jadnak :-] hah
Tak cię maglowalem i udało się :-]
Będziesz ze mną w Pt grał i na szybkiego questy zrobimy.
Dziś o 16:-]
Myślałeś nad klasa postaci?
jeszcze nie ;D